jún 03 2009

Néha szükségem van örömlányra, de attól még őt szeretem!

A következő posttal kapcsolatban kérem a kommentezőket, hogy kerüljék a szélsőségesen vulgáris szidalmakat.

Sziasztok.

Előre bocsátanám, hogy szerintem nem vagyok bűnös de kíváncsi lennék a közösség véleményére. Hátha valaki másképp gondolja.

Akkor belekezdek:

28 évesen, 3 éve párkapcsolatban élek a kedvesemmel, minden szép és jó csak az a baj hogy egy idő után kezdett picit unalmassá válni az egész. Nem akartam mondani a barátnőmnek mert láttam ( és máig is látom ) a szemében az őszinte szerelmet .Próbáltam én több programra, vacsorára is elvinni amik nagyon jóli s sikerültek, de még mindíg valamiféle hiányérzet lett úrrá rajtam. Egyik este mikor mentem haza , megálltam egy örömlánynál,  befizettem egy teljes aktusra, majd hazamentem. És segített! Nemtudom hogyan és miért de valahogy jobb lett a kapcsolatunk.Legalabbis reszemrol.Természetesen nem mondtam el neki. Úgy érzem évente egy örömlány titokban belefér. Érzelemmentes szex. A barátnőmet mindettől függetlenül ugyanúgy szeretem, és nem is akarom más nővel öszekötni az életem ha eljön az ideje.

Kérdezném a látogatókat , önök szerint bűnös vagyok hogy nem mondom el? Szerintem nem, hiszen mindkettőnknek jobb ez az állapot.
 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://megbocsatas.blog.hu/api/trackback/id/tr11160752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 19:38:08

@guy: "szerintem az egyiknek könnyebben bocsátható meg, mint a másiknak"

Miert?

guy 2009.06.03. 19:39:29

@Egyed Anita Panka: Mert általában más a motivációja az egyiknek, mint a másiknak, de erre már az előbb is azt írtad, hogy előítélet.

öregmogyi 2009.06.03. 19:42:12

Saját 20 éves (ebből 7 évet egy kapcsolatban) megfigyelésem a nőkről:

a csajok sokkal gyakrabban kiderül egy megcsalás, mert ott többről van szó, mint a szex. Eleve nehezebb a dolguk, hisz nem is adná oda magát "csak úgy" senkinek, tehát jóval többet kell hazudozni az ismerkedő találkák miatt. Aztán ugye a női fantáziálások a kiválasztottról... Majd jöhet az "eksön". Ami ha a szarul sült el, már másnap megtudtam, ha meg jól... azt is, mert onnantól kezdte felemlegetni a hibáimat. Vagyis rögtön kifelé állt a szénám. Részemről viszont sosem tudott meg semmit, mert nem éreztem iránta másképp csak azért mert egy 20rongyos cicával voltam délután. Bukás csak akkor lett volna, ha nagyon ráállok a témára, hisz otthonra már nem marad energiája az embernek.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 19:44:00

@guy:
?? És? A magad motivacióját megérted. A Tiedtől eltérő, más motivaciot nem tudod megérteni?
Vagy csak nehezebb?

Képzeld, evvel a nő is igy van!:)
Neki is a sajatjat konnyebb erteni, es a sajatjatol eltérőt a nehezebb.

Ettol még nem logikus az a gondolat, hogy AZ az elfogadhatóbb motivacio, ami AZ ENYÉM! :D:D
Ettol még csak az biztos, hogy SZÁMODRA NEHEZEBB megérteni egy a Tiedtol eltero motivaciot.
Errol szol, nem tobbrol.

valójábannemberci 2009.06.03. 19:46:41

@lunatik: akkor az ideális végcél mégis az volna, hogy bárki, bárkivel, bárhol, bármikor, bárhogy, korra, méretre, színre, zenei ízlésre, politikai hozzáállásra, szőrzet-preferenciára és minden más tényezőre tekintet nélkül.
így nem lenne se monogámia, se poligámia, se origámia, se kurvák, se gengszeterek. természetesen a házasság és az élettársi viszony intézménye is megszűnne. szép új világ.

menjünk vissza az őserdőbe.
ha nincs kéznél emberi partner, akkor jó lesz a csimpánz is, vagy a kecske, esetleg az orrszarvú.

guy 2009.06.03. 19:50:22

@Egyed Anita Panka: Én megértem a magam és a barátnőm motivációját is, és tudom, hogy ha ő megcsal, akkor miattam vagy miatta, de vége a kapcsolatnak, mert neki érzelmek kellenek ahhoz, hogy valakivel megtegye. Vagy ez nem így van? A nem hivatásos lányok szeretkeznek rendszeresen más férfiakkal, mint a kedvesük érzelmek nélkül is?

lunatik 2009.06.03. 19:53:40

@berciXcore: ja, valami ilyesmi, dehat (foleg) a joleti tarsadalomban igy is megy, csak lassan. vegulis ezek az erdekek mindig jelen voltak, csak bizonyos tenyezok bearnyekoltak ill. bearnyekoljak ezeket a preferenciakat marmint a pusztan testi elvezet megszerzeset. (ami persze mar megintcsak evolucios dolog). a bizonyos tenyezok foleg gazdasagiak. es viszonylag hosszutavuak.

öregmogyi 2009.06.03. 19:58:03

@lunatik: már az állatok sem őszinték! :-)
tudomany.ma.hu/tart/cikk/h/0/691/1

A majmok "kurkászással" (tisztogatással) fizetnek a szexért. Óriási :-)
A csajok úgy látszik elég korán rájöttek, hogy a pasikat sok mindenre rá lehet venni egy kis akciózásért cserébe.

Egy újabb hír (csak most nem találom), hogy a nőstény majmok féltékenyek. És minden trükköt bevetnek, hogy még a terhességük ellenére is velük szexszeljen a korábban összeszedett hím. (és ne a többi -még tüzelő- nősténnyel)

guy 2009.06.03. 20:02:44

@öregmogyi: Lásd a fenti sokszámú felháborodott női kommentelőt, akik bűntudatot igyekeznek ébreszteni a férfiakban alaptalan állítások közzétételével - sikertelenül :-).

valójábannemberci 2009.06.03. 20:03:34

@lunatik: a jóléti társadalmak emiatt kerülnek egyre komolyabb társadalmi válságba, és ha hagyják, akkor szép lassan szétesik maga a társadalom, és akkor szép lassan mindenre lesz egy ösztönökre alapozott válasz. például a tulajdonra is, vagy az élet védelmére.
megdughat bárkit - mert épp olyanja volt.
ellophat bármit - mert neki épp olyanja volt.
megölhet bárkit - mert épp olyanja volt.

ha azt mondod, hogy ez a helyes irány, azzal pont a civilizáció bomlását tartod ideálisnak.

lunatik 2009.06.03. 20:04:16

@öregmogyi: ez az utobbi erdekes. vajon mi lehet az evolucios elonye, hogy egy nosteny feltartja a csoportban az egyik legjobb genallomanyu himet es ezaltal kevesbe jokat enged szaporodni?

lunatik 2009.06.03. 20:04:49

@öregmogyi: ez az utobbi erdekes. vajon mi lehet az evolucios elonye, hogy egy nosteny feltartja a csoportban az egyik legjobb genallomanyu himet es ezaltal kevesbe jokat enged szaporodni?

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 20:06:27

@guy:
Sokmindent nem tudok ertelmezni, amit irsz, de nem szeretnék kitérni rá, az itteni kereteken tulnőne ez. Pl. szerintem az ember semmit nem tud erzelmek nelkul csinalni, pl. a szexhez kifejezetten sok erzelem kell (vágy, vonzalom, remények, szeretetéhség, stb.), ezektol az erzelmektol vandorol a vér a fütyidbe.

Az Általad bogozgatott gordiuszi csomót talán igy lehet most mar vegre ketté vágni:
Figyi, nalam ugy van, hogy előbb mondja el a fiu, hogy "figyi, en nem erzem ugy magam ebben a kapcsolatban, mintha orokre itt akarnék maradni, nem Veled akarok kozos unokákat", mint hoyg felbukanna egy lány, akihez rajtam kivul elkezd vonzodni. Érted?
Ez egy konkret eset az eletemben, es 3/4 evig voltunk még egyutt evvel a fiuval a fenti felismerése után, csak akkor bukkant fel egy masik lany, akihez vonzodni kezdett, és 2 napon belul azutan hogy megismerte, szolt nekem, hogy itt van a hleyzet, ő most fok kilepni a kapcsolatombol. Ővele masfel evig egyutt volt, aztan megint énvelem. Masodszor is tudtuk, hogy ő masra vár, és amiota szétváltunk, azota nem jelentkezett, ebből ugy vélem, most ez az a kapcsolat, ahol kozos unokak is lesznek.:) És én nagyon örülök neki.
Énnekem nem szerepel egy partner kivalasztasanal, hoyg erezzem, hoyg kozos unokakat akarok vele, nem szukseges a "hazatérés-élményemhez", ezert nem is kiszurasnak, hanem bizony nagyon mennyei elmenynek szamitott nalam, hogy egyutt lehettem Viktorral osszesen masfel evet. Nekem az ilyen erzelmi kozelseg, amit ő tudott velem élni - hogy megosztja velem a leglenyegesebb erzeseit, foleg azokat, amik ram is vonatkoznak -, viszont elengedhetetlen alkotoresze egy kapcsolatnak. Enelkul nem az, nem kapcsolat.
De mint mondtam, en tobbnyire az egesz vilaggal vagyok iylen erzelmi intimitasban, barkivel, barmikor, ez a kepesseg valahogy velem szuletett. És amiota egyre jobban latom, hogy ez érték, mert nem mindenkinek megy, azota fontos kuldetesemnek tartom azt, hoyg valahogy probaljam az erre szomjazókat ravezetni ennek a mikentjere...:)

A legtobben ugy szomjaznak, hogy nem ismerik a vizet, így idájuk sincs rola, hoyg mire szomjaznak valojaban, viszont szuntelen sós vizet isznak egyre vadabbul, es nem veszik eszre, hogy kozben egyre szomjasabbak...

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 20:08:13

@guy: Neked könnyebb szakitani a baratnoddel, ha mast IS szeret, mint megvaltoztatni azt a meggyozodesedet, hogy egy nő csak egy ferfit szerethet igazan?
És miert konnyebb?

lunatik 2009.06.03. 20:09:22

@berciXcore: nem mondom hogy helyes vagy helytelen, az lesz, ami lesz. bar szerintem az egesz igen lassu folyamat, lehet eletben sem marad az emberiseg mire oda jutna, es asszem lenne valami mesterseges szabalyozas, ha nagyon elfajulna, valami beta-ferfi-szakszervezet vagy ilyesmi :)

valójábannemberci 2009.06.03. 20:13:17

@öregmogyi: Arról szól a fáma, hogy féltékeny majomnőstény megy-e más hímekhez?

öregmogyi 2009.06.03. 20:13:33

@Egyed Anita Panka: "ezektol az erzelmektol vandorol a vér a fütyidbe."

hát ez óriási tévedés. A fütyibe 3-4 nap kihagyás után már szinte bármitől vér áramlik. Volt egy másik topik, hogy "meg lehet-e erőszakolni egy pasit". Bizony (sajnos) meg lehet. Az ÁVH-nál előszeretettel játszották azt, hogy pár napos kikötözés után két ronda ávós nő közölte, hogy amint feláll a fickónak, ők bele fognak dugni egy üvegcsövet amit szétroppantanak. És általában sikerült nekik. Idő kérdése.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 20:17:50

@öregmogyi: Van egy reproduktiv reflex, amit a halálfélelem vált ki. "Ha már meghalok, maradjon utanam valami." Akit felakasztanak, annak is lesz merevedése.
De a FÉLELEM is ÉRZELEM!

Netuddki. 2009.06.03. 20:20:10

Minek fizetni a tejért amikor otthon van a tehén?

öregmogyi 2009.06.03. 20:20:24

@berciXcore: ilyet nem írtak. De gondolom ha más hímekhez is dörgölőzött volna, akkor nem arról szólna a cikk, hogy féltékeny volt, hanem arról, hogy kívánja a szexet a terhessége ellenére.

valójábannemberci 2009.06.03. 20:21:06

@öregmogyi: Ez még mindig kevés érv arra, hogy ezzel legitimizáljad a félredugás biológiáját.
Csak közlöm, hogy én, mint azt a nevem is mutatja, férfiból volnék, bár eléggé anti-férfi, mert se a kocsik, se a foci nem érdekel, katona se voltam, és nem éltem ki magam suliban mások vegzálásával. Ráadásul nincs barátnőm se, és teljesen jól elvagyok magamban, nem erőltetem a kérdést. És olyan nagy szükségem sincs "ürítésre" se. Ami ki akar menni, az majd kimegy a maga módján, bízom ennyire a szervezetem képességeiben.
Vagy meghazudtolom a biológiát.
Lehet nem is homo sapiens sapiens vagyok, hanem valami földönkívüli? :P

öregmogyi 2009.06.03. 20:24:53

@Egyed Anita Panka: na ne!!! Vagy arra gondolsz, hogy a fejéből kiszorul a vér? :-) És akit lelőnek annak is lesz? Itt amúgy nem halálról volt szó, hanem direkt arról, hogy ha feláll akkor mi lesz. Ez meg pusztán fizika (kémia). Nulla köze van az érzelmekhez. Nem véletlen a Viagra meg a többi szar sikere. Amúgy nőknél van altáji vérbőség csak szerencsétekre az nem látszik.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 20:24:59

@öregmogyi: "A fütyibe 3-4 nap kihagyás után már szinte bármitől vér áramlik. "

Nem mindenkinek. Nagyon nagy elteresek vannak.

Es akkor az mitol van? Biologiailag egy faj vagyunk...

Egyik baratom azt mondta, hogy a szexben az a jó, hogy ha már tul van rajta (??), akkor 3 hetig eszébe sem jut (??), és akkor végre lehet mást csinalni... Rengeteg ilyen és ennél kisebb igényű fiút ismerek...
Amikor az okokat akartam felderiteni ugy, hogy mas ferfiakat interjuvoltam errol, akkor ezeket mondták magyarázatnak!:D:D

öregmogyi 2009.06.03. 20:30:32

@berciXcore: akkor neked könnyű, hisz nem a félredugás a kérdés, hanem a dugás. :-)
-remélem változik a helyzet és kifogsz egy vadállat csajszit ;)

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 20:31:28

@öregmogyi: Én nem gondoltam semmire, nem az en eszrevetelem ez, egyszeruen csak tanitották az iskolaban, mar nem tudom, hol, és erre emlékszem.
Meg verset is olvastam ilyet, amiben leírták a jelenséget. Teneked a félelem nem erzelem, akkor mi az erzelem? Ilyen erzelmek vannak pl., hogy harag, buszkeség, bátorság, szeretet, öröm, vidamsag, vonzalom, vágy, motivacio, ambicio, élvezet, en nem tudnek oylan létállapotot megnevezni, amikor nincsen egy emberben semmilyen erzelem. Akkor az az ember halott, de akkor is érez, csak már nincsen a testében, és így nem ember többé.

lunatik 2009.06.03. 20:34:24

@berciXcore: akkor neked biztos van egy csomo szabadidod. a mazlista! :)

valójábannemberci 2009.06.03. 20:38:35

@Egyed Anita Panka: Olyan létállapot azoké, akik a 20. század elején frontális lobotómián estek át. HVG írja ezt róla:
"A 20. század első felében a lobotómia – a frontális lebeny kimetszése, vagy az ott futó idegpályák átvágása – óriási népszerűségre tett szert a pszichiátriai kezelések között, s gyakorlatilag miden mentális probléma – skozifrénia, depresszió, szorongás – kezelésére alkalmazták. A svájci dr. Gottlieb Burckhardt által 1890-ben kikísérletezett kezelést António Egas Moniz tökéletesítette 1936-ban, amiért 1949-ben orvosi Nobel-díjat is kapott. A döntéshozásért, a kognitív gondolkodásért és számos személyiségjegy kontrollálásért felelős agyterület durva roncsolása gyakran teljesen kiszámíthatatlan személyiségbeli változásokat, sok esetben pedig halált okozott. John F. Kennedy amerikai elnök húgán, Rosemary-n 23 éves korában hajtottak végre ilyen beavatkozást, miután édesapja panaszkodott az orvosoknak a lány hangulati ingadozásairól. Bár a műveletet személyesen a lobotómia egyik zászlóvivőjének számító dr. Walter Freeman végezte el, a műtét nem járt sikerrel. Rosemary megrekedt egy gyerek szellemi szintjén, vizelettartási problémái alakultak ki, beszéde pedig érthetetlen gügyögéssé torzult."
Az ilyen ember érzelemmentes. De nagyjából egy zombival egyenértékű életjelet mutat.

Rebca 2009.06.03. 20:54:06

guy: "érzelemmentes szeretkezés" LOL
érzelemmentes dugás v valami legalább, nem SZERETkezés.

nemuccaszoc 2009.06.03. 20:54:50

Egészségedre, élj tovább.

valójábannemberci 2009.06.03. 20:57:06

@Rebca: Na igen. A szeretkezés már etimológiailag is feltételezi, hogy van benne érzelem. ;]

Rebca 2009.06.03. 20:58:42

guy, amúgy folyamatosan általánosítasz, hogy a nők csak érzelemből képesek szexelni, hogy a fodrász meg az ilyen marhaságok, süt a szövegedről hogy frusztrált vagy valami csaj miatt és ezért fröcsögsz ennyit, hogy márpedig a nők miatt kúrnak félre egyesek. Talán ha az illető szólt volna a csajnak, hogy hé, szeretném ezt meg azt csinálni. Áhh de mindegy, te valamiért nagyon pipa vagy a nőkre és most itt bizonygatod hogy mekkora elfuserált népség hogy nem értjük meg a ti természetes viselkedésetek.

öregmogyi 2009.06.03. 21:08:05

@Egyed Anita Panka: hát ne haragudj, én azért párszor már voltam betojva életemben. Ilyen hülyeséget nem véltem fölfedezni. Ez valami aberráció lehet. Olyan minthogy valaki arra élvez el, ha a tökén lépkednek tűsarkúval. De nem is világos: fölakasztott embereknél figyelték meg, vagy akasztásra váróknál? Ez utóbbit nem tudom elképzelni.. ki a tököm nézegeti egy szerencsétlen szerszámát? Az valszeg inkább azzal lehet összefüggésben, hogy az utolsó vacsora miatt jóllakottan kelt az ember (ami gondolom nem adatott meg neki előtte) És a másnap reggeli kelésnél visszatért a régi énje. (reggelente egy normális embernél is van spontán merevedés) Ha meg a hullára vonatkozott a megfigyelés, akkor hagyjuk a témát.

A 3-4 hét nyugalmi idő meg valszeg 50 éves pacákoknál van. Vagy ülő munkát végzőknél. Esetleg füllentettek a srácok, hogy a csajhoz jutási alkalmak közötti masztis korszak ne tűnjön soknak. A haveri körömben is szétnézve a 2-3 hét már önmegtartóztatási rekordkísérlet. Amit egyébként két hónappal tart az egyik haverom. De azt már úgy képzeld el, mint amikor folyamatosan tüsszentened kell... és ott van az orrodban. Aztán egyszercsak megtörténik. És akkor már tökmindegy, hogy kivel-mivel... Még az ÁVH-sok fenyegetése sem akadály.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 21:08:41

@Rebca: "Talán ha az illető szólt volna a csajnak, hogy hé, szeretném ezt meg azt csinálni."

Ez Neked meg nekem termeszetes, de ők valamiféle mélységesen elfojtott gigantikus szégyenérzet és bűntudat miatt KÉPTELENEK odaig eljutni is, hogy egyaltalan FELMERULJON bennuk, hogy KÉRHEJÉK, amire VÁGYNAK!

:S

"Férfiak"... :) ... akarommondani, reszkető kisfiúk...:)

Ezolyan bazdmegafűnyírodat-helyzet lehet...


6 eve mondta nekem egy parapszichologus, hogy az emberek 55%-ának konnyebb egy ujabb vadidegent "kiprobalni" szexualisan, mint az eddigiek közül bármelyiknek, legalabb egynek SZOLNI, hogy "hé, ezt meg azt szeretném..." Nem hittem el neki, hogy ez igaz lehet...

öregmogyi 2009.06.03. 21:13:34

@Rebca: "Talán ha az illető szólt volna a csajnak, hogy hé, szeretném ezt meg azt csinálni."

Ha ha ha...
Amúgy minek szólni? Két lehetőség van:
1: belemegy (akkor meg nem mindegy?)
2: nem megy bele. Akkor viszont kár volt megkérdezni és valszeg már a kérdésfelvetés is veszekedéseket vált ki. És soha többet nem lesz bizalma.

Én ilyet soha, semmilyen körülmények között nem kérdeznék a nőmtől. A másik aranyszabály pedig, hogy a nyilvánvaló lebukáskor is tagadni, tagadni, tagadni!

öregmogyi 2009.06.03. 21:16:42

@Egyed Anita Panka: egyébként most belegondoltam, hogy miért nincs merszünk egy ilyen kilengéshez engedélyt kérni, és tudod eszembe jutott, hogy milyen pofonokat (karmolásokat!) kaptam pusztán olyan megjegyzésekért, hogy "csinos a húgod" meg hasonlók. Tehát ez egy folyamat, amíg a férfi rájön, hogy az ilyen témákat jobb nem szóbahozni a nőstény előtt.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 21:19:19

@öregmogyi:

A Te itteni beszamolod a szexualis eletedrol nem is hasonlit erre még távolrol sem... :)

Kenytelen vagyok azt gondolni, hogy a haverjaid beszamoloiba - talán...? ...NÉHA... - egy kis hencegési füllentéses túlzás is vegyul... hm? Már ha a köreikben van dicsőségértéke az emlitett promiszkuis tevékenységnek...

De elarulok egy pszichologiai tényt: arrol szoktak beszélni sokatsokat, ami hiánycikk.
Kiegyensulyozott és elégedett szexualis életű férfi soha nem beszél a szexrol. :) Plane nem ferfitarsasagban. Hovatovabb nem is jar ferfitarsaságba.
Nőtársaságba jár.

Az, hogy valaki ferfitarsasagban keresi az elismerest ferfitarsai között nemritkán nagyotmondasi képességét is latba vetve, az kamaszkori erzelmi erettseg szintjét jelenti, azt, hogy keresi a helyét a ferfiak kozott, várja, hogy befogadják, mert még nem érzi magát teljes értékű férfinak - ezért keresi ferfiasságának visszajelzéseit a többi - ugyancsak még nem teljes értékű férfi, hanem nemi identitását kereső - fiú között. Éspedig - gondoljuk csak tovabb - az ilyen fiúnak EZ a leglényegesebb érzelmi szukseglete, tehat érzelmi igenyeit és energiáit nem parkapcsolati tevekenysegre összpontosítja...

Szóval a haverjaid életviteléről meséltek sok sebből véreznek.... :)

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 21:23:07

@öregmogyi:

Értem.
Sajnalom, hogy ilyen rosszak a tapasztalataid.
Tudatni szeretnem, hogy nem ilyen nőkből áll a világ.:)
Valamiert mindig megtalalod az ilyet. Ez egy beidegzodes, valamiert (anyukad is ilyen... ) olyan viselkedest latsz ismerosnek, vonzonak, amihez ilyen birtoklo, uralkodo magatartas tarsul.

Ezen lehet valtoztatni.
Felszabadulhatsz az alol a kenyszer alol, ami iylen nok karjaiba sodor folyvást.:)

öregmogyi 2009.06.03. 21:23:56

@Egyed Anita Panka: abban mi a hencegés, hogy valaki nem nyúl magához 2-3 hétig?

A férfitársaságról meg úgy látszik gőzöd sincs.

lunatik 2009.06.03. 21:30:24

@Egyed Anita Panka: miert ne jarna fiuk koze aki elegedett a szexualis eletevel? Meg inkabb csak oda jar, nem nok koze, hiszen noszerzes mar kipipalva. :)

lunatik 2009.06.03. 21:41:01

@öregmogyi: ugy latom azt hittuk hogy ket dugas kozt eltelt 2 honap a rekord.
volt egy haverom aki kis idokulombseggel eltorte mindket kezet, be is gipszeltek oket. nalunk asszem o tartja a rekordot. :)

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 21:43:17

@lunatik:
Nőszerzés kipilava?:) Khm.:)
Mert "2 erzelmi erettsegi szint van":
az alsón az ember szereZ (kapni akar, birtokolni), a magasabbikon szereT (ad).
Aki nőt szereZ, az FIÚ, az JÁR fiutarsasagba.
:)
Vilagosabb már?:)

Az első verzio némiképp tárgyként, alárendeltként tekint a nőre, akivel aztán "el is dicsekszik".
Én ezt a lelkiallapotot a nem kielegito, nem harmonikus, éretlen, FIÚS, nem férfias életminoseghez sorolom.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 21:49:30

@öregmogyi: Az a henceges, hogy előterjeszti, hogy nala mar rekord, hoyg mar 2 hete nem dugott... mar bocsanat, de ez egy ún. panaszba bujtatott dicsekvés. ;)
Nekem meg már 2 hete nem kérték meg a kezemet, és raadasul már egy honapja nem volt négyesem a lotton, most képzeld, mifelénk miylen rossz idők járnak! Tessél engemet sajnálni! :D:D:D:D:D

lunatik 2009.06.03. 21:52:40

@Egyed Anita Panka: ezt en egyaltalan nem igy gondolom.
az 'ilyen' nemek kozti kapcsolatnak ugye a szexualitas az alapja. es a szex meglete szukseges feltetel, akar kettebontod szintekre akar nem. es a szex esetleges megvonasa a magasztosabb felso szintu kapcsolatot is ( es a benne resztvevo 'erett' ferfiui viselkedest is) ugyanoda degradalja mint egy altalad alacsonyabb szinten levo esetben.

öregmogyi 2009.06.03. 21:53:38

@Egyed Anita Panka: nem a dugásról volt szó... Most olvasd el újra ennek tudatában.

öregmogyi 2009.06.03. 21:56:28

@Egyed Anita Panka:
az egész ettől a kijelentésedtől indult:
"Egyik baratom azt mondta, hogy a szexben az a jó, hogy ha már tul van rajta (??), akkor 3 hetig eszébe sem jut (??), és akkor végre lehet mást csinalni."


Na erre írtam, hogy jó az 3-4 napnak is.

lunatik 2009.06.03. 21:57:42

@Egyed Anita Panka: lehet nem voltam eleg vilagos. a fiuknal vagy ferfiaknal (mindegy) a novel valo (allando szexualis) kapcsolat meglete (vagy nem lete) kiemelten a legfontosabb tenyezo a no minosege (csak ehhez kepest) annyira nem fontos mint ez forditott esetben a noknel. ott inkabb soxor az van, hogy csak akkor legyen, ha lehet eleg jo, egyebkent meg varakozik a jobbra.

Ленина · http://szanalmas.hu 2009.06.03. 22:13:06

értékelhetetlenül k@csög vagy. persze most szándékosan nem írtam le vulgáris szidalmakat. Ribanchoz menekülsz, mert kevés vagy mint férfi, hogy feldobd azt az unalmas szexuális életeteket, átvered a társad, hazudsz neki. Pesze ha veled tennék ugyanezt, akkor a kis önérzeted a plafonon lenne, lehet, hogy alaposan meg is vernéd a társad, persze téged nem zavar, hogy ezt teszed a másikkal. Gyáva vagy és undorító.

öregmogyi 2009.06.03. 23:11:01

@Egyed Anita Panka: Ezen a butaságon pedig nem tudok túljutni:

"Kiegyensulyozott és elégedett szexualis életű férfi soha nem beszél a szexrol. :) Plane nem ferfitarsasagban. Hovatovabb nem is jar ferfitarsaságba. Nőtársaságba jár."

Minden férfi a három P-ről beszélget. (Pénz, Politika, Pina... plusz a sportról) A női társaság pedig túl felszínes. Nem sokáig lehet bírni piálás vagy haverok nélkül. Nekem főleg az fáj, hogy a saját sztorizgatásom tölti ki az időt (hisz ösztönösen szórakoztatom a hölgytársaságot) ugyanakkor pár alkalom után kifogynék a sztorikból, mert tőlük nem igazán kapok újakat. (legalábbis olyat nem, ami másokat szórakoztatna) Na ehhez kellenek a haverok. Aki elvan a nők között (hosszú távon), az full alkesz lehet. (esetleg egy lányos apuka, akik szintén kerülni szokták a pasis témákat ha eljön az ő lányuk ideje. Hehe)

öregmogyi 2009.06.03. 23:24:40

@0o0o: te elmondtad az asszonynak, hogy a képét kiraktad a neved mellé? Vagy azt, hogy más képét raktad ki? :-)
Nem hinném, hogy aki anyagilag támogat egy-két szépséges leányzót, az gyáva lenne. Elmondani meg egyenesen hülyeség volna. A postíró annyiban gyáva, hogy tőlünk kér erkölcsi felmentést. Aztán a következő alkalmat már egyenesen ránk fogja.

valójábannemberci 2009.06.03. 23:27:37

@öregmogyi: Lehet velem van baj, de én jobban szeretem az olyan társaságot, ahol értelmesebb téma is felbukkan. Ahol nem éri el a társalgás a mélypontot azzal, hogy a különféle testnedvekről és melléktermékekről kezdünk "beszélgetni" filmaszakadás-közeli állapotban.
És mondjuk jobban kedvelem a vegyes nemi összetételű társaságokat is, ahol szintén nem a 3+1P (hiszen a hölgyek részéről ott van a Pasik) a fő téma, hanem értelmesebb dolgok.
Ja és hozzáteszem, hogy részemről se alkohol, se dohány, se "rekreációs célzattal fogyasztott szerek".

Földönkívüli vagyok? :P

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.06.03. 23:30:20

megbocsátás? miféle megbocsátás?

xboxer 2009.06.03. 23:35:43

1. minimum a pasik fele de inkább 3/4-e jár prostikhoz ill. félrekúr valakivel
2. a nők minimum fele is félrekúr(t) valakivel
3. ez tiszta sor. egy partnerrel a szex unalmas, legyen az bárki is. egy idő után a legprofibb lepedőakrobata is unalmassá válik, ha szereted, ha nem.ezért kell a változatosság mindkét nemnek és ezért nem kell minősíteni azt aki félrelép.
4. ezt az emberek egy része felvállalja, egy része meg nem.
5. én kb 16éve járok prostikhoz (utca és netes) ill félre is lépek (ingyé') ha módomban áll. túl vagyok több száz jó és kevésbé érdekes kalandon.
6. ezzel együtt: soha nem kaptam el semmit. nem tudta meg soha az aktuális partnerem. nem csináltam véletlenül gyereket.
7. boldog családos ember vagyok, aki szereti a jó éttermeket, a jó filmeket, és a kellemes testiséget.
Epilógus: és a sok álszent, szemforgató,hűséges, őszinte, etc... emberke elítélő véleménye miatt (akik közül itt is irogatnak páran) soha egy percre sem fogom magam rosszul érezni :-)

guy 2009.06.03. 23:39:16

@öregmogyi: Sztem a postíró nem gyáva. Csak annyiban kéri a véleményünk, amennyiben az önigazolást jelent számára, de tekintettel arra, hogy ez az index, valószínűleg egy megírt cikkről van szó, ami a reklámbevételek növelésére hivatott. Egy újságíró ismerősöm mesélte, hogy úgy tanította meg az internetes olvasószám növelésére a fiatalabb kollégákat egy kezdő internetes újságnál, hogy írt egy cikket a párkapcsolatról, és mindjárt ezerszeres lett a kattintásszám - az a lényeg, hogy szerepeljen benne a szex, párkapcsolat, érzelem szó, és némi kétség is legyen benne, hogy legyen miről beszélni a fórumban.

xboxer 2009.06.03. 23:41:04

@Egyed Anita Panka: ezt írtad:"De elarulok egy pszichologiai tényt: arrol szoktak beszélni sokatsokat, ami hiánycikk.
Kiegyensulyozott és elégedett szexualis életű férfi soha nem beszél a szexrol. :) Plane nem ferfitarsasagban. Hovatovabb nem is jar ferfitarsaságba.
Nőtársaságba jár."
ez lehet, hogy jól hangzik és logikusnak tűnik, mikor a kis könyveidben ilyeneket olvasol.
DE.
Ez KURVÁRA nem igaz.
Hidd el, forogtam olyan körökben, ahol a Bódyszivi féle csajokat (és őt is) hetente cserélgették a palik. és tudod mit? beszéltek a nőkről. beszéltek a szexről. arról, hogy egy ridikülért mit meg nem tesznek az olyan kis picsák, akik egyébként a címlapokon feszítenek. és ezeknek a paliknak mindenük megvolt. pénz, karrier, család, amit akarsz. a nőkről és a dugásról beszélni a legalapabb férfidolog.és hogy egy elégedett pasi ne járna férfitársaságba? ugyan már, remélem ezt Te sem gondolod komolyan...

valójábannemberci 2009.06.03. 23:48:07

@xboxer: Egy ilyen "celeb-orgia" ne legyen már mérvadó. Ez csak azoknak MENŐ, akik azt hiszik, hogy a világon minden úgy működik, ahogy azt a [tetszőleges menő pasi/csaj magazin]ban olvasták.

xboxer 2009.06.03. 23:54:54

@berciXcore: nem azt mondtam, hogy mérvadó. csak azt, hogy a dugás egy normális, őszinte, baráti társaságban lehet alaptéma. persze nem mindíg és nem vulgárisan. a celebek között ez ugyanúgy megy mint a nem celebek között. csak celebcsajok azért ugrottak be, mert majd mindegyik kurva volt (Debreceni) vagy azzá vált (Nagy Ő Anikó) vagy most is abból él (Kelemen Anna, Keleti Györgyi etc)

powerpuff 2009.06.04. 00:02:23

@Egyed Anita Panka:
Szia.
Ugyan még 7 körül írtad, de csak most ültem vissza a géphez. :)
"A hazugsag erokifejtes, az igazmondas egyszeru. ezen az elven mukodik a hazugsagvizsgalo is."
A szavak jelentésében igazad van. Hazudni valóban nem könnyebb, hanem érdemesebb. Viszont ebben az esetben a hazugság következménye (a poszt írója szerint az, hogy megmarad a kapcsolat), EGYSZERŰBB mint megmondani az igazat. Egyszerűbb mert nem jár bonyodalmakkal, változással. De szinte ugyanarról beszélünk.

„Szoval megfogfalmazasoddal ellentetesen: éppen az a szeretet, ha tamogatod a masik kiteljesedeset, es az NEM szeretet, amikor gátat vetsz neki. Persze, lehet ugy is tamogatni őt, hogy akkor elengeded, kiszallsz az eletebol, es ugy is, hogy elfogadod a helyzetet ugy, hogy megtartod vele a parkapcsolatot.”
Nagyon jól tudom, ugyanis két hete szálltam ki egy párkapcsolatból, remélve, hogy jobb lesz neki. Persze nem vagyok mártír, remélem hogy jobb lesz nekem is. Azonban az ex-kedves nem mások kúrogatása által akart kiteljesedni. ;)
Egyébiránt tetszik amiket írsz. :)

forumuser 2009.06.04. 00:05:00

"Es az, hogy egy evben egyszer meglatogat egy kurvat? A regi polgari vilagban, a "tokeletes" hazassagok idejeben rendszeresen jartak kupiba a ferjek, ezek felszamolasa pedig bizonyitottan rosszat tett a szexualis kulturanak (arrol nem is beszelve, micsoda adobevetelt jelentenenek...)"

Bizonyítottan?
Aha.
Hát az lehet, hogy a férfiak rosszabbul jártak :P
Most már nincs otthon romlatlan, tiszta, szűz feleség - ami azért fontos, hogy biztosan a te gyerekedet hordja, és aminek a legtöbbször az az ára, hogy a romlatlan feleség nem hajlandó a szájába venni a farkad. És most már nincs szemhúnyás, ha eme hiányosságot máshol szeretnéd pótolni.
Most már olyan asszony kell, aki nem (a) tenyészkanca vagy (b) szexuális segédeszköz, hanem a kettő egyben (de elsősorban ember).

Tudom, hogy agresszív vagyok, de kevés dolog tud jobban felbőszíteni, mint a mosakodás.

xboxer
"Epilógus: és a sok álszent, szemforgató,hűséges, őszinte, etc... emberke elítélő véleménye miatt (akik közül itt is irogatnak páran) soha egy percre sem fogom magam rosszul érezni :-)"

Csak akkor sántít ezen állításod, ha a partnered/feleséged elől titkolod, hogy poligám vagy.

Azzal nincs semmi bajom, ha valaki felvállalja, hogy nem hűséges, de ha arról papol, hogy neki mi "jár", meg hogy "nem tehetek róla, az ösztöneim...", miközben otthon játssza a hűséges-szerelmetes férfiút, na, azért faszkorbács. Meg azért is, ha saját magát lazán fölmenti, de ha a párja csak rákacsint valaki másra, már rögtön mocskos ribanc.Kíváncsi vagyok, a mosakodó mit szólnak, ah élete párja azzal állna elő, hogy "szíve, keféltem a Józsival, de tudod, ez csak szex, biztosan a kapcsolatunk javára válik, már tanultam is tőle egy új technikát". (Kinek nem inge stb.)

forumuser 2009.06.04. 00:09:25

A kedves posztíró meg gondolkodjon el rajta, mit szólna, ha a kedvese pusztán a változatosság kedvéért néha megdugatná magát valaki mással. Mondjuk egy négerrel, mert az "olyan más".
És ne intézze a kérdést annyival, hogy "a2 félrelépő nő mocskos kurva, mer' a nőknek a szexhez szerelem kell", mert ez korántsem igaz mindenkire. Van nő is, aki a szexet magáért a szexért műveli.

Nem szenvedhetem a kettős mércét.

Na, jó éjt mindenkinek.

valójábannemberci 2009.06.04. 00:11:06

@xboxer: Mondom, lehet velem van a baj, de egy ideje már olyan társaságokba járok, ahol értelmes beszélgetések zajlanak, és nem teregetjük ki egymás intim szféráját. Más személyes furcsaságokról esetleg pletykálkodunk, de a "szigorúan vett" intimitás nem téma. Az magánügy. Hiszen ezekből szoktak oltári nagy balhék lenni, ha emberről emberre megy a téma, esetleg fényképek is, vagy videók, stb. Lásd az utóbbi idők tanáros botrányait. Azok közül részemről kizárólag a legutóbbi, Walesben történt esetet tudom megvédeni, hiszen egy hivatalosan házasként együtt élő párról volt szó, és nem történt semmi extrém. Házaséletük egyik fontos momentumát élték, és ez teljesen rendben is van.
Viszont a három idegen pasival pénzért kefélő-szopó-stb tanárnőt, vagy a tanteremben dugós amatőr felvétel tanárnőjét nem tudom hova tenni.

*fucktore* (törölt) · http://hulyitodoboz.prae.hu/ 2009.06.04. 01:14:17

@xboxer: miért lenne álszent az aki becsületes, őszinte? ugyan.

van aki nem így él mint te, de ne érezd rosszul magad, egy darab szartól nem is várom el :o)

mokas_gizi 2009.06.04. 04:11:27

Miért törölték a kommentáromat...?

Bastie (törölt) · http://www.hirmax.net/ 2009.06.04. 07:19:33

Én szeretem az embereket, de egy idő után már nem nem volt az igazi, úgyhogy az egyik hétvégén elcsaltam egy kislányt a játszótérről, megerőszakoltam, leszúrtam, megsütöttem és megettem. Annyira jól éreztem magam utána, hogy szerintem ezt a rítust havonta megismétlem. Ugye fasza gyerek vagyok?

repecs 2009.06.04. 07:25:59

Gondold csak el ha apád félredugott volna mamád meg türte volna esetleg ő is félredugott volna. Te mint gyerek biztos élvezted ezt a helyzetet.

2009.06.04. 08:10:42

Nem vagy bűnös. Szimplán mocsadék vagy.

magique 2009.06.04. 08:30:10

Akik itt "nőknekérzelemkellpasiknaknem"-eznek, olvassanak kicsit utánna, interjúvoljanak meg reprezentatív mennyiségű személyt aztán jöhetnek vissza észt osztani.
A posztíró bűnös. Nem a kurvázás miatt. Nme a félrelépés miatt. Hanem mert tudja, hogy ez a partnerének mennyire fájna, de esze ágában sincs tisztességesen hozzáállni ahhoz, akit állítólag szeret.

forumuser 2009.06.04. 09:04:09

"Hanem mert tudja, hogy ez a partnerének mennyire fájna, de esze ágában sincs tisztességesen hozzáállni ahhoz, akit állítólag szeret."

Stimmt.
Akik álszentnek nyilvánítják azokat, akik hűségesek és/vagy hűséges partnert szeretnek maguk mellett tudni, de kedvesük, házastársuk előtt titkolják, hogy ők bizony nem azok, ugyan gondolkodjanak már egy kicsit...

Balance Of Power 2009.06.04. 10:25:44

@berciXcore: Nemtom, szerintem abban semmi nincs, ha ugy hivom fel kedves barataimat (egy regi par), hogy "bocs, ha epp dugtok, akkor inkabb nem zavarok". Merthogy a lany hangja olyan furcsa volt, amikor felvette a telefont. Ettol meg nagyon jokat szoktunk ertelmesen beszelgetni, szerintem azonban fontos, hogy barati tarsasagban minimalisra csokkenjenek a tabuk. Engem feszelyez, ha olyanok kozott vagyok, ahol egy bazmeget nem lehet nyugodtan kimondani...

Balance Of Power 2009.06.04. 10:27:51

@trollkotze: Nem az az alszent, aki huseges, hanem aki nagy mellennyel erkolcsi predikaciot tart. Idejon, kiosztja az eszt, kinyilatkoztat es kozben latom magam elott, hogy verben forog a szeme. Kozben meg fogalma sincs arrol, hogy az elet nem fekete meg feher.
Erdekes osszehasonlitani a pro es kontra velemenyuek hangnemet, stilusat. Nekem ugy tunik, hogy mi, akik mind az elozo posztos lanyt, mind ezt a sracot "vedjuk", sokkal higgadtabbak vagyunk.

ready_real 2009.06.04. 10:42:39

@Balance Of Power: Lehet az is benne, hogy akik azt látják, hogy itt bizony egy ember feje (konkrétan az illető párjáé) át van b...szva, azok az ilyen viselkedést kevésbé tolerálják.

Persze az élet nem fekete és fehér, de azért valljuk be, azért ehhez arc kell. Mácsónak hiszi magát, még meg is magyarázza magának miért jó amit tesz, egyébként meg tényleg egy gyáva kisfiú. Ha lenne vér a pucájában megbeszélné a párjával.

Volt párom , mikor megcsalt, és persze rájöttem, annyit mondott, azért nem mondta el, mert félt elmondani.
Pedig nem adtam rá okot, sőt korábbna is nyugodtan mondogathatta, hogy ő még más nőkkel is akar csajozni, stb. Egyet kértem tőle, és részemről is állt a fáma: ha úgy érzi , hogy többről van szó, bármely esetben, akkor szól, és hagyjuka másikat eldönteni mi legyen.
Én viszont bocsánat, d enem akartam asor végén kullogni, ha épp más viszi a prioritást, akkor otthon várni rá ... Mert ha egy emberrel ilyet meg lehet teni, akkor azzal bármit meg lehet tenni. Azt akarta, legyek én szépen otthon eg neki, de ő eljárhasson csajozni. Ha hozzám az elmúlt jópár évben úgy áltl volna, akkor még lehet azt modnom oké, tényleg imád, és oké lehet mbelemegyek ebbe, ha ettől mindkettőnknek jobb. De ott van ebben, hogy én is dönthetek az életemről, életünkről.

Viszont csinált pár szemétséget, folyton alázott , úgyhogy felálltam, és mondtam erre nincs szükségem. Sajnos piszokmód szenvedtem.
Nagyon. és megkészültem annyira, hogy tényleg megpróbáltam ártani neki.

Az ok pedig egyértelműen az volt, hogy átvert, nem volt tekintettel rám, és nem tisztelt.

Tévedés ne essék, én sem voltam egész életemben szent. Én is cisnáltam hülyeségeket huszas éveim elején. De mostanra eljutottam arra a szintre, hogy bizalommal, párkapcsolattal nem játszunk . Ha van valami, akkor beszéljük meg.

Szerencsére eddig sikerült , bármi olyan téma adódik , ami kicsit problémásabb lehet. Pl. ha épp aktuálisan nem ezerrel lobog a szerelem lángja. Tudunk a másik érzéseiről, és ez nagyon jó.

SzenKata 2009.06.04. 12:49:18

Nem vagy bűnös, és még csak mocsadék sem. A férfiak fejében - és ebben egyet értek velük - két féle megcsalás van. A testi, ami megbocsájtható - főleg, ha ők követik el - és a lelki, ami nem - pláne, ha azt ellenük követik el -. És bár én nem vagyok férfi, de ez nálam is így van. Amíg nem mondja a pasi, hogy drágám beleszerettem valakibe, addig az csak testi szükséglet kielégítése. Ha viszont mondja már gáz van.
Bár szerintem neked nem az a bajod a nőddel,hogy nem mentek sehova, hanem a nőd, egy szürke egér. A szex ippeghogy átlagos vele. Előbb utóbb vége lesz a kapcsolatotoknak. És nem a kurvák miatt, hanem mert jönni fog egy nő, aki nem lesz átlagos a számodra fontosabb dolgokban, amiben a nőd az.

SzenKata 2009.06.04. 12:53:13

@Bastie: és kicsit sem pszichopata pedofil állat :)

SzenKata 2009.06.04. 12:57:48

@Egyed Anita Panka: "Kiegyensulyozott és elégedett szexualis életű férfi soha nem beszél a szexrol. :) Plane nem ferfitarsasagban. Hovatovabb nem is jar ferfitarsaságba.
Nőtársaságba jár."

Ez bődületes faszság. Egy elégedett férfi mindig a szexről beszél. És főleg férfi társaságba. Aki pedig nőtársaságba jár, az meleg.
De ha jól emlékszem a nevedre, te az iwiwen osztottad a szexkultúra rovatban az észt, vagy a szex, szerelem fórumon. És ott is bődületes baromságokat írtál. Jelzem, csak ha jól emlékszem a nevedre.

Egyed Anita Panka 2009.06.04. 13:25:36

@powerpuff: Teljesen vilagos nekem is, hogy ugyanarrol írtunk, a bejegyzésedhez írt hozzáfűzésem nem Veled való ellenkezes végett, hanem a téma bővítése céljából volt..;) Csak úgy.:)

Egyed Anita Panka 2009.06.04. 13:35:36

@xboxer: Ha olvasod a többi hozzászólásomat, akkor kitisztul számodra, hogy mit gondolok. Pontosan az Általad bemutatott magatartása az, amit az antiférfinak gondolok. Ez a magatartas nem férfiakra vall, értsd ezt ugy, hogy a Ferfi (jó, írom igy nagy F-fel) kategoriába még nem esnek bele a definicióm szerint az Általad emlitett fiúk. Ők még csak fiúk. Sokan maradnak életük végéig fiúk. De vannak, akik Férfiak lesznek.
Amiről írsz, azt a jelenseget én csak internetes névtelen beszamolokbol ismerem. Magazint soha nem olvastam. Más életterületeken mozgunk, mas jellemű emberek között Te meg én. Én azt tapasztaltam, hoyg ha egy fiúval vagy férfival megtörténik a parkapcsolatban és/vagy szexben az, amire vágyik, amit megélni akart a lényének minden pontjával, akkor az a szent kategoriába tartozik, es nem csak ezert nem beszel rola, hanem mert az elmeny a nem elmondhato regioba, a foldontuliba tartozik: nincsenek rá szavak. Nem mesélhető, nem ESEMÉNY, hanem valami más, azon túli dolog, nálánál, mint embernél nagyobb dolog.

SzenKata 2009.06.04. 13:52:36

@xboxer: de, ő komolyan gondolja. amúgy igazat adok neked.

notC 2009.06.04. 16:56:31

@Egyed Anita Panka: Ezen a válaszodon szétröhögtem magam :) Talán először amióta olvasom a posztjaidat, de nagyon fején találtad a szöget :)

respecta /01 2009.06.04. 20:02:27

@Egyed Anita Panka:
Megosztanád, hogy milyen vallás (netán szekta) tanain keresztül éled mindennapjaid? Ha sért a kérdésem, csak arról szól, hogy rosszul fogalmaztam...

ho-már 2009.06.05. 01:38:42

@kussssssssssss: de kurvára igazad van..... végre

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.06.05. 11:53:54

@öregmogyi:

mégis mit képzelsz magadról? attól, hogy van merszed kurvázni, meg nekem beszólni, még nem leszel jobb ember.

Egyed Anita Panka 2009.06.05. 13:49:29

@respecta /01:

Teljesen SAJÁT....

Egyszer mar majdnem írtam egy könyvet, aztan kezembe kerul Osho-tól az intimitas, es bosszusan vettem tudomasul, hogy mar valaki megirta helyettem ezt a bennem megfogalmazodott könyvet!:)
Ajanlok 5 művet a ferfilelekrol, amit igazsagkozelinek erzek, es tulajdonkeppen mindegyik ugyanarrol szol:

Steve Biddulph: Hogyan neveljunk boldog gyermekeket 2. (ez a 2. resz szól a fiúkról)
Richard Rohr: A ferfi útja
Osho: Férfiak konyve
Es forum a HUSZ-on (index.hu, Hölgyek, Urak, Szex fórumcsoport): Merevedési gondok, de nem impotencia
Alon Gratch: Ha a ferfi beszelni tudna

A kerdesed megfogalmazasa miatt szolok, hoyg talan zavarhat, hogy az egyik egy keleti misztikus, a masik egy ferences szerzetes, a harmadik egy europai pszichologus, a negyedik egy amerikai pszichiáter; mert mindegyikuk a maga szohasznalataval beszel. De mind leásott a maga kulturajat alapul véve a gyokerekig, addig a melysegig, ahol mar minden ember kozos, szoval ne zavarjon a szohasznalat, vedd eszre, hogy ugyanarrol beszelnek.:)

Balance Of Power 2009.06.05. 14:32:19

@Egyed Anita Panka: Es a sajat tapasztalataid? Nehogy mar konyvekbol akard megtudni, milyen az un. "ferfilelek".
Annal mindenesetre sokkal egyszerubb, hogy 4 kotet kelljen hozza kulonbozo kulturkorokbol. Mondjuk egy ferences szerzetes nem tudom, mit tud a temahoz hozzafuzni.

Egyed Anita Panka 2009.06.05. 15:01:52

@Balance Of Power: Nem vagy jol, ha szukseget erzed, hogy engem (barkit) piszkalj, kritizalj, belem koss, stb...
Lehetseges, hogy pont avval billentél ki az egyensulyodbol, hogy olvastad, amit irtam. Miert billentél ki? Csak ugy billenhettél ki, ha a Sajat meggyozodesed nem eleg stabil, es most inogni erzed, mert en kicsit mast mondtam.
Nem en tehetek errol, engem hagyjal ki ebbol, jo?:)

lunatik 2009.06.05. 16:14:02

@Egyed Anita Panka: zavart erzel az eroben panka? szerintem o is ugyanazt akarja mint te. minden konyv jo, mert mindegyik szol valakinek es mindenki eppen abban hisz amelyet meg megert.

respecta /01 2009.06.05. 20:21:02

@Egyed Anita Panka:
Tiszteletben tartom válaszod.
Emellett ajánlom saját élettapasztalatod (ha van), mely azért a könyvek mellett nagyon fontos.
Giovanni Boccaccio: Dekameron c. könyvét meg én ajánlom neked. No, nem ás le sehová és mégis.
Üdv.

Rebca 2009.06.06. 14:00:30

@öregmogyi: Engem tisztel a párom, úgylátom Te azt se tudod mi az a tisztelet a nőddel szemben. Hát ennyi. Ha nekem más fasz kell, legyek önző és szarjam le a páromat, menjek el egy buliba és hajrá. Röviden ezt vallja egy csomó ember itt. De akkor ne MNK-zzatok amikor a csajotok bukik le hogy félrekúrt. :)

Egyed Anita Panka 2009.06.06. 19:45:45

@respecta /01: Szia!
Nem tudom, mirol beszelsz most... Én azon a szalon haladok, hogy megkerdeztel, kotodom-e valamiylen vallashoz, es annak keretein BELUL gondolkodom-e. A valaszom az volt, hogy nem kotodom, teljesen sajat vilagkepem van, amit az is bizonyit, hogy amit en gondolok, ami az en vilagkepem, az teljesen kulonbozo
kulturaju es vallasu emberek konyveiben egyarant szerepel. Az nem szerepelt a beszedtemainkban, hogy milyen elettapasztalatom van vagy nincs. Semmi erre utalo dolog nem hangzott el, megis azt erzem, hogy viszgatztato, leckeztető hangon beszelsz velem Általad feltetelezett hianyossagaim miatt. Vagy arra kovetkeztetsz, hoyg nem jovok ki egy szobabol, abbol, hogy ajanlottam 5 konyvet?:) A Dekameron meg mar altalanos iskolai ajanlott (es gimnaziumi kotelezo) irodalomkent megvolt, koszi.;)

respecta /01 2009.06.06. 21:33:34

@Egyed Anita Panka:
Semmi gond!
Egyszerűen az jött le nekem rólad, hogy elméletben lehet sexuális életed. Tanácsaid fennköltsége, elvont fogalmazásod nem utal(t) valami nagy gyakorlati életre.
Ehhez az olvasásnak semmi köze. A négy falhoz meg pláne. Olvasni bárhol lehet, mint tudjuk. Én is olvasó ember volnék. Az intellektusodról szó sem volt.
Szóval nézd el nekem, hogy nem tudok érintkezni veled a te magasztos eszméiden keresztül gyakorlati kérdésekben.Csak azon okból, mert nem azon a szálon haladok, mint te.
Ennyi történt, Isten mentsen, hogy megbántsalak.

Egyed Anita Panka 2009.06.07. 19:48:53

@respecta /01: Heh.:) Miutan ez egy erkolcsi kerdesben inditott blog, ezert a ra adando valasz/velemeny is az erkolcsi filozofia kereteibe tartozik. Ennek ellenere szamos konkret onvallomast vonultattam fel itt sajat parkapcsolatbol - ugynaois rakerdeztek, hoyg amit elmeletben iylen szepen elmondok, az hoygan funkcional a gyakorlatban -, ugy latszik nem olvastad el, amiket irtam.

respecta /01 2009.06.07. 20:11:17

@Egyed Anita Panka:
Már tudom mi történt: olvastalak egy ideig (mert addig tudtalak) csak emészthetetlenek a soraid. Mintha nem ebben a világban élnél...Van ez így.
Üdv.

IndaMuncher 2009.06.12. 12:13:12

@öregmogyi: "(hisz ösztönösen szórakoztatom a hölgytársaságot)" De modoros vagy te, remélem nem kedvelnek a nők. :)

Megbocsatasblogger 2009.07.26. 19:13:16

Sajnos nem jönnek már a levelek. :(

sertésmájkrém 2009.08.22. 14:02:40

@Megbocsatasblogger: Akkor találj ki vmit, kár egy ilyen jó kis blogot veszni hagyni. :/
Az ítélkezés lehetősége mások felett elég csábító. :)
süti beállítások módosítása