jún 03 2009

Néha szükségem van örömlányra, de attól még őt szeretem!

A következő posttal kapcsolatban kérem a kommentezőket, hogy kerüljék a szélsőségesen vulgáris szidalmakat.

Sziasztok.

Előre bocsátanám, hogy szerintem nem vagyok bűnös de kíváncsi lennék a közösség véleményére. Hátha valaki másképp gondolja.

Akkor belekezdek:

28 évesen, 3 éve párkapcsolatban élek a kedvesemmel, minden szép és jó csak az a baj hogy egy idő után kezdett picit unalmassá válni az egész. Nem akartam mondani a barátnőmnek mert láttam ( és máig is látom ) a szemében az őszinte szerelmet .Próbáltam én több programra, vacsorára is elvinni amik nagyon jóli s sikerültek, de még mindíg valamiféle hiányérzet lett úrrá rajtam. Egyik este mikor mentem haza , megálltam egy örömlánynál,  befizettem egy teljes aktusra, majd hazamentem. És segített! Nemtudom hogyan és miért de valahogy jobb lett a kapcsolatunk.Legalabbis reszemrol.Természetesen nem mondtam el neki. Úgy érzem évente egy örömlány titokban belefér. Érzelemmentes szex. A barátnőmet mindettől függetlenül ugyanúgy szeretem, és nem is akarom más nővel öszekötni az életem ha eljön az ideje.

Kérdezném a látogatókat , önök szerint bűnös vagyok hogy nem mondom el? Szerintem nem, hiszen mindkettőnknek jobb ez az állapot.
 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://megbocsatas.blog.hu/api/trackback/id/tr831160752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsinacity (törölt) 2009.06.03. 11:46:07

Ez most csak egy rossz vicc, hogy nem érzed magad bűnösnek, ugye?

Érzelemmentes, vagy sem, ez megcsalásnak minősül. Hogy ettől jobb lesz a kapcsolatotok, pusztán önámítás, hogy elnyomd a bűnösség érzését. És olyan szinten ámítod magad, hogy már gond nélkül el is hiszed. Gratulálok.

Elvitted vacsorázni egyszer egyszer, és? Ennyi? Az örömlánnyal a dolgok könnyebbik végét fogtad meg, a probléma még ugyanúgy létezik, nem oldódik meg. Mert mitól is van hiányérzeted? Ez nem derült ki tisztán. Kevés a szex a kedveseddel? Vagy számodra nem elég minőségi? Nem kurvázni kellene, hanem ezt a gondot megoldani, hogy valóban kapcsolatnak nevezhesd a jelenlegi átverést. Mert kőkeményen átvered a lányzót.

Most jöhet a lány is hibás c. történet, amiben természetesen bőven lehet is igazság. Kíváncsi lennék a másik oldalra is, hogy vajon a lánynak nincs-e hiányérzete?

Aki a kedvese mellett kurvázik - és teljesen mindegy, hogy milyen gyakran teszi, mert a lányeg, hogy megteszi - az nem él egészséges kapcsolatban és gyáva felvállalni az igényeit, valamint a társát sem tiszteli annyira, hogy leüljön vele legalább egy mondat erejáig, hogy "figyelj drágám, nekem ez így nem megy".

Kapj már észbe a jóistenit.

Al_nev 2009.06.03. 11:58:57

A "bűnös" szavazó gondolom mind nő volt. Nekem is mindig jobb lett a kapcsolatom valahányszor kívül is blokkoltam.
Legyen az a külső kurva vagy egy kolléganő.

Az meg hogy a lány a hibás egy baromság. Nem kell azért hibásnak lennie, hogy félrekeféljen az ember. Csupán el kell múlnia a szerelemnek.

Balance Of Power 2009.06.03. 15:02:44

Hat nemtom, amikor barataim felhivtak az paromat es tippet kertek tole szuletesnapomra, o azt javasolta, fizessenek be egy erotikus thai masszazsra vagy hasonlora. Ezek soran vagy van "akcio" vagy nincs, a pillanattol fugg, mindenesetre abban maradtunk, hogy ha bejon a dolog, ot is befizetem egyre en. Illetve ha az o baratnoi keresnek majd engem hasonlo ugyben, siman javaslok nekik ilyesmit. Most akkor valami gond van az eletunkkel?

Mindenesetre kicsit fotosopp a tortenet, a tiszta, igenyes kurvakhoz ugyanis be kell jelentkezni, nalunk a "spontan" utcasarki oromlanyok a legaljat kepezik - ketlem, hogy egy ilyennel jobb lett volna, mint otthon. Vagy eppen hogy annyira szar volt, hogy rajott a posztolo, milyen jo otthon... Szoval ki kellett volna ezt jobban fejteni.

Es az, hogy egy evben egyszer meglatogat egy kurvat? A regi polgari vilagban, a "tokeletes" hazassagok idejeben rendszeresen jartak kupiba a ferjek, ezek felszamolasa pedig bizonyitottan rosszat tett a szexualis kulturanak (arrol nem is beszelve, micsoda adobevetelt jelentenenek...)

Sequoyah 2009.06.03. 15:11:27

Igen, bűnös vagy. De nem, ne mondd el. Mind3-an boldogabbak vagytok tőle:)
Viszont keress valódi megoldás, mert a kurvázás csak egy félmegoldás.

CS0ki 2009.06.03. 15:18:16

"Hat nemtom, amikor barataim felhivtak az paromat es tippet kertek tole szuletesnapomra, o azt javasolta, fizessenek be egy erotikus thai masszazsra vagy hasonlora. Ezek soran vagy van "akcio" vagy nincs, a pillanattol fugg, mindenesetre abban maradtunk, hogy ha bejon a dolog, ot is befizetem egyre en. Illetve ha az o baratnoi keresnek majd engem hasonlo ugyben, siman javaslok nekik ilyesmit. Most akkor valami gond van az eletunkkel?"

Ez azért nem ugyanaz! Ezt a kapcsolat elején, közepén tisztázni kellett volna! Mármint nem nálatok, hanem a levélírónál. Mivel a csaj álláspontját nem oismerjük a témáról, alapból bűnösnek tekintem, de nem azért, mert nem mondta el, hanem mert félredugott.

rembrant · http://www.zavodjenje.com/ 2009.06.03. 15:19:41

Azért még senki nem 'bűnös' , mert nem úgy működik ahogyan azt a társadalom elvárná tőle.

Lehet ez sokaknak nem logikus, de emberek vagyunk s nem gépek.

Tomzone 2009.06.03. 15:20:48

Az attól függ... Férfi vagy női prostinál voltál?

uzsidoboz vigyáztam 2009.06.03. 15:27:50

Mondd el neki, majd ő megmondja, bűnös vagy-e.

Rebca 2009.06.03. 15:28:28

Ha elmúlik a szerelem, szakítani kell, nem félredugni.... Persze ha a nő dugna félre, akkor büdös kurva, MNK, stb. Mert a nőknek nincs igényük rá, csak hagyják hogy dugják őket. Pfejj. Mekkora poén lenne ha a nője szintén csalná? :D

Nick Leeson 2009.06.03. 15:31:34

Szerintem nem bűnös. Minden kapcsolat kicsit felszínessé válik idővel. Van amelyik 3 év alatt, van amelyik 15 alatt. Én nem hibáztatok senkit azért ha egy kicsit feldobja az életét egy gyors ürítéssel, ez majdhogynem egy normális férfi dolog.

Ha már a férfiakat úgy áldotta meg a természet, hogy szinte bármikor és némi túlzással bárkivel... A nők messze nem ilyenek. Tehát kell valami lehetőség ennek kompenzálására...

Az hogy ez messze van a mostani normális elvárásoktól az nem jelenti azt, hogy rossz dolog...

Nick Leeson 2009.06.03. 15:35:03

Még annyit tennék hozzá, hogy legtöbbször a férfinak vannak olyan szexuális igényeik amit a párjuk nem szívesen teljesít. Már csak ezért is jól jöhet néha egy gátlástalan numera.

Én személy szerint még nem csaltam meg a nejem, viszont elgondolkodtam már rajta, amikor meglátok egy dögös csajt a net-en vagy az út szélén.

szamarhegy 2009.06.03. 15:35:06

@Balance Of Power: Elméleti alapon végigfuttattam már én is az alkalmi fizetős szexet, de az egyik ok amiért ebből nem lett semmi, mert olyan nem létezik hogy "tiszta, igényes kurva" , maximum prostituált szinten. A jelenlegi/jövőbeni párod és egy esetleges gyerekvállalás szempontjából viszont felelőtlen önáltatás ez "tiszta, igényes kurva" gondolkodás.

Escobar888 2009.06.03. 15:35:23

Ez bűnös dolog sajnos, de én megértem a helyzetedet.
Bárki bármit mond a sex ellaposodik egy idő után a férfi számára ugyan azon partnerrel. Ki lehet ugyan próbálni új dolgokat, de a lényeg azon van, hogy más legyen az alany. Igen érzelem nélkül. Ez a legtöbb férfiban ott van max elnyomja vagy nem vallja be.
Helyesebb lenne elfojtani az ilyen vágyakat.
Valamiért a tiltott gyümölcs mégis olyan édes tud lenni, hogy bűnbe esünk. Ez valami ösztön vagy belénk táplált gén.

Muad\\\'Dib 2009.06.03. 15:36:44

Nahát most látom, hogy milyen elbaszott kapcsolatban éltek eddig szüleim, hogy még nem csalták meg egymást, ráadásul elítélik még az ötletet is. Sőt asszem sem anyám sem apám nem biszexuális. És még én sem vagyok buzi. Mi lesz most. Csak nem, te jó ég, csak nem születtem náczifaszista génekkel...

low end IQ and EQ rulez... forever liberalism... ROTFLMAO

Escobar888 2009.06.03. 15:38:56

@Muad\\\'Dib: Vagy nem kötötték az orrodra :)

Kojotka 2009.06.03. 15:41:15

Nem hiszem, hogy tényleg MINDEN szuper otthon...
Akkor minek az örömlány??? Nem értem és ettől fogva nem is érdekel, hogy bűnös-e vagy nem?! Nem ez az alap kérdés, hanem hogy miért csinálja? Valaki hazudik - önmagának...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.06.03. 15:41:27

@Escobar888: honnan veszed, hogy csak a férfiak unnak rá a szexre ugyanazzal? :)

Muad\\\'Dib 2009.06.03. 15:42:02

@Escobar888:
Asztarohatt. Te, asszem ez lehet. Olyan pár soha nem is volt a történelemben, amelyik nem kefélt félre. Egyátalán van valaki, aki pl. nem buzi? Szerintem csak nem kötik egymás orrára. Most sok minden megvilágosodott bennem, új ember lettem.

Na megyek, mert ez már kezd fizikai fájdalmat okozni, és mivel -bár röstellem bevallani- mazo sem vagyok, nem élvezem...

Rebca 2009.06.03. 15:42:43

Problémamegoldást is lehetne, pl. a csajnak ELMONDANI hogy figyu Gizi, szeretném ha most így meg úgy csinálnád, stb. Vagy öltözzön be. Vagy a kapcsolat kedvéért öltözzön máshogy, fesse ki magát máshogy, legyen egy "más ember". Szerintem ha tudná hogy mit csinálsz, illetve ha tudta volna hogy ezt fogod tenni, akkor inkább megpróbálja felpezsdíteni a dolgokat. Persze lehet hogy nálad az se működne. Attól még szerintem bűnös vagy, de nem habzik a szám, a megcsalás sajnos mindennapi dolog.

Balance Of Power 2009.06.03. 15:43:01

Na basszameg, eltunt egy kommentem. Szoval

@CS0ki: Egyreszt ezert mondom, hogy hianyos a tortenet; masreszt mi az hogy a kapcsolat "kozepe"? Valoban jobb elohozakodni a kenyes temakkal, de a belenk nevelt pruderia (szemerem?) ezt nem konnyiti meg. 3 ev egy kapcsolatban semmi - de talan ennyi ido utan mar lehet venni a batorsagot, remelem, a posztolo is megteszi.

@steevo: Na ja, vajon hany olyan ferfi szenved attol, hogy otthon nem szopjak le? Valszeg meglepodnenk, ha errol statisztika keszulne...

@szamarhegy: Nem tudom, nincs tapasztalatom a temaban ;))) Te "elmeleti alapon" hogyan vezetted le ezt?

szamarhegy 2009.06.03. 15:43:51

@Muad\\\'Dib: Nem, csak egy álszent családba.

Escobar888 2009.06.03. 15:43:54

@Rékuc: Ezzel valóban nem számoltam. Jogos a felvetésed. :) Sőt ha belegondolok élő példákat is tudok rá.

darkmirjam 2009.06.03. 15:45:34

Hát a gond ott van, ott is volt mindíg, hogy a kapcsolatok "komoly" fajtája túl sok kompromisszumot vár el az embertől. Vannak akiknek ez nem gond, a szerelem nevében és hevében szívesen és sokat kötünk belőlük. Aztán valami hiányozni kezd, régen megvolt, csak kikompromisszumoztuk az életünkből. Pl: izgalom, változatosság, az első pillanatok varázsa. Ilyenkor kezd el szelepelni a "bűnös" fajta. A notórius kurvázástól a masszív zugalkoholizmusig egész komoly távlatai vannak. Minden tiszteletem és sárga irigységem azoké akik le bírnak élni valakivel egy életet folyamatos hűséges szerelemben. Szerencsére a kommenteket látva, nem csak itt, rengetegen vannak, a jövő szép lesz tőlük. Amig viszont létezni fognak családban unatkozó típusok, addig lesznek kurvák, kocsmák és addiktológiai intézetek is. Enyhébb esetekben kilengések, megtérések, megbánások, önostorozások. Két ember könnyen kevés egymásnak.

darkmirjam 2009.06.03. 15:46:16

Hát a gond ott van, ott is volt mindíg, hogy a kapcsolatok "komoly" fajtája túl sok kompromisszumot vár el az embertől. Vannak akiknek ez nem gond, a szerelem nevében és hevében szívesen és sokat kötünk belőlük. Aztán valami hiányozni kezd, régen megvolt, csak kikompromisszumoztuk az életünkből. Pl: izgalom, változatosság, az első pillanatok varázsa. Ilyenkor kezd el szelepelni a "bűnös" fajta. A notórius kurvázástól a masszív zugalkoholizmusig egész komoly távlatai vannak. Minden tiszteletem és sárga irigységem azoké akik le bírnak élni valakivel egy életet folyamatos hűséges szerelemben. Szerencsére a kommenteket látva, nem csak itt, rengetegen vannak, a jövő szép lesz tőlük. Amig viszont létezni fognak családban unatkozó típusok, addig lesznek kurvák, kocsmák és addiktológiai intézetek is. Enyhébb esetekben kilengések, megtérések, megbánások, önostorozások. Két ember könnyen kevés egymásnak.

changebug (törölt) 2009.06.03. 15:46:53

1.) Fasz vagy azért amit csinálsz.
2.) Azért nem vagy bűnös, mert nem mondod el. (ez volt a kérdés) - ha elmondanád akkor egy büdös paraszt is lennél. Ha szarul érzed magad a kurvázás miatt, birkózz meg a saját hülyeségeddel, Te magad. De a hallgatás miatt nem vagy bűnös.

Escobar888 2009.06.03. 15:47:11

@Muad\\\'Dib: Összekevered a dolgokat. A megcsalás ezen formája nem trend. Nem úgy mint burnyáknak lenni.
Nem mondtam, hogy nem létezik örök hűség. Csak igen ritka. Szar ezzel szembesülni, de tény.

mickimacko 2009.06.03. 15:47:26

Nem azért vagy bűnös, mert nem mondod el a csajnak, hanem mert kurvázol. Broáf. Ez remélem nem szélsőségesen vulgáris vélemény.

Amúgy meg igazuk van az előttem szólóknak, próbáld meg másképp feldobni a kapcsolatodat, ha tényleg vele akarsz maradni. És el ne mondd neki hogy félredugtál! Amiről nem tud, az nem fáj. Már ha nem ragasztottál rá véletlenül vmi fertőzőt...

Önjáró Talajgyalu 2009.06.03. 15:47:52

Feldobni harmadik szemellyel a kapcsolatot nem bun, legyen az fizetos vagy nem. (Bar az a tapasztalatom, hogy ingyen is vannak jelentkezok, ha apolt vagy es intelligens.) Az a bun, ha errol nem tud az, akivel elvileg mindent megosztasz...

A kurvazas nem bun. A hazugsag az.

Kojotka 2009.06.03. 15:47:58

@Rebca:
Egyetértek! :)
Úgy tesz itt a sok "okos" mintha csak a pasiknak laposodna el a szex egy idő után...bocs, de a nő is ott van (jobb esetben) és nem hülye! Neki is uncsi lehet hosszú távon, csak épp nem megy el k***-zni, máshogy oldja meg.
Inkább lép, aztán majd lehet meglepődni meg ártatlan képet vágni :):)

Balance Of Power 2009.06.03. 15:49:04

@Muad\\\'Dib: Ezt tenyleg bizonyara veled vitattak/vitatjak meg. Nemtom, szvsz a gyereknek az egvilagon semmi koze a szulok szerelmi/szexualis eletehez.

szamarhegy 2009.06.03. 15:51:00

@Balance Of Power: A nemi úton (pl. orális szex) terjedő betegségekről nem nemi úton kell tájékozódni ;) , javaslom az Internetet és orvos ismerőseidet. Javaslom írd be a gugliba még a lappangási idő, a tünetmentes de fertőző, a férfiaknak nem okoz panaszt de a nőknek meddőséget okoz, kereső szavak is érdekesek lehetnek. A prostituált pedig ugye tipikus esete az addig jár a korsónak...

Nick Leeson 2009.06.03. 15:54:49

Tegye fel a kezét az a férfi akinek nem jut eszébe olyan szexuális fantázia amitől a neje a falra mászna, ha tőle kérné!
Ezek után van aki dug egyet "kevésbé megszokott módon" valaki másnál, van aki meg ezt nem akarja, vagy nem meri megtenni.
Ennyi az egész, nincs ezen mit magyarázni.

Balance Of Power 2009.06.03. 15:56:02

@szamarhegy: Na pont erre lenne megoldas, ha legalizalnak az egeszet, kotelezo orvosi vizsgalat, esatobbi, esatobbi. Hollandiaban valszeg nem tombolnak a nemi betegsegek, bar ennek sem neztem utana...

Da Real Knee Grow 2009.06.03. 15:58:54

dehogy vagy bűnös haver, a kurvázás olyan mint a ketchup a bélszínre: undorító, de ha neked ettől izlik...

skru 2009.06.03. 15:59:06

két vállalható hozzáállást tudok elképzelni:
a) nincs állandó kapcsolatod, életcélod valamennyi nő megdugása
b) van állandó kapcsolatod, és a többi nőt nem dugod meg

minden köztes út sunyi, gerinctelen, legfőképp férfiatlan.

szamarhegy 2009.06.03. 16:00:50

@Balance Of Power: és inden kuncsaft után a lappangási idő kivárása, majd vizsgálat és félévente egy üzlet, életszerű...

szamarhegy 2009.06.03. 16:00:54

@Balance Of Power: és minden kuncsaft után a lappangási idő kivárása, majd vizsgálat és félévente egy üzlet, életszerű...

Balance Of Power 2009.06.03. 16:07:19

@szamarhegy: Valahogy biztos meg lehet oldani. Az osszes erintettnek jobb lenne ugy...

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.06.03. 16:09:19

posztíró!

1. van itt korábbról egy másik poszt, amiben a csaj csalta meg a pasiját. kérlek, olvasd el az összes megcsalós csajt kurvázó, fikázó, és bűnösnek kikiáltó kommentet, és kérlek, vonatkoztasd magadra.

2. nagyon sürgősen keress fel egy urológust, és kérj tőle nemi betegségekre tesztet, és LÉGYSZÍVES, AMÍG NEM TALÁLNAK MINDENRE NEGATÍVNAK, HÚZZ A CSAJODDAL GUMIT, HOGY NE FERTŐZD MEG. nincs annál nagyobb gyökérség, hogy elmész egy kurvát kúrni, és hazaviszed a hűséges csajodnak a betegséget. (olyan, hogy tiszta, igényes kurva, nem létezik. még gumival sem.)

3. mélyen megvetendő ember vagy, nem a megcsalásért, nem a nem megmondásért, hanem azért, mert pénzeddel támogattad elnyomott, szexuális rabszolgaságban tartott, nem ritkán kilóra adott-vett, kiszolgáltatott embertársaink szenvedéseit, és az azt üzemeltető, nyomorukból hasznot húzó, őket alapvető emberi jogaiktól megfosztó maffiát. nemi erőszakot követtél el némi pénzzel megváltva, ezzel próbálj meg élni a továbbiakban, mert az a kurva, akit olyan "boldogan" leszopott, vagy széttette neked a lábát, tutibiztos, hogy nem azért tette, mert olyan baromi jól esett neki veled kefélni. és egy szar férfi vagy, ha azt hiszed, hogy ez neked jár, mert neked szexuális előjogaid vannak a csajoddal, és a kurvával szemben. nem, nem jár. ha szar a szex, ott a kezed, vagy ha félre akarsz kúrni, teremts tiszta helyzetet, mondd el a barátnődnek, hogy nyitott kapcsolatot akarsz, ő ebben partner-e. add meg neki a választási lehetőséget, hogy ő ebben részt akar-e venni. ugyanis neki meg ez az alapvető emberi joga.

4. légyszíves, tedd meg a csajodnak azt a szívességet, hogy elmondod neki ezt az egészet, és elhagyod, és megadod neki a lehetőséget, hogy egy normális, őt valóban szerető férfival újrakezdhesse az életét, és ne legyen kiszolgáltatva a nemi betegségeknek, és egyéb más meglepetéseknek.

5. te nem szereted a csajodat. azt szereted, hogy kiszolgál, leszop, ugrik minden kívánságodra, ott van kéznél, takarít, vezeti a háztartást, kényelmes, stb. ez nem szerelem. ez kihasználás. és baromi ronda dolog. hagyd abba. most. ne 20 év házasság, és két gyerek után, mert ha a csajod rájön, hogy milyen mocskos módon kihasználod és átvered, nagyon bosszút fog állni. és az nagyon szar lesz neked. tehát a saját érdekedben hagyd abba, amit csinálsz, és add meg neki a lehetőséget, hogy egy átverésmentes életet élhessen. ezek után ennyi a minimum, amivel tartozol neki.

kussssssssssss (törölt) 2009.06.03. 16:10:27

Nem bűnös,a 20 éves naív bölcsészlányokkal akik itt megnyilatkoztak nem érdemes foglalkozni.
A romantika fasza dolog, de egy idő után az együttélés nehezebb dió mint sóhajtozni a Romana kiskönyvekből felpillantva könnybelábadt szemmel.

Szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy a kapcsolat unalmas vagy sem, az ember maga miatt csinálja, mérsékelt sikerélmény, méréskelt lázadás, mérsékelt élvezet,mérsékelt izgalom. Kicsit több mint egy faszverés, de mindenképpen kevesebb mint egy megcsalás.

Évente 2-3 alkalom belefér , sőtt segít abban hogy az ember ne érezze magát kiszolgáltatottnak.
x éve csinálom a feleségemet imádom, a gyerekeimet is. Nem cigiziek,nem iszom a család az életem, de ennyi belefér, nem kell tudni az asszonynak róla.Ráadásul a prosti tiszta ügy garantáltan érzelemmentes: ürít, & go.

mokas_gizi 2009.06.03. 16:11:37

Sokszor a NŐ hibája ha megcsalják ennyi...!!!
Én most össze jöttem egy csajjal aki tényleg értelmes jól megvagyunk szex is jó...
Többi nő akivel voltam elég hülye volt ennyi...

kussssssssssss (törölt) 2009.06.03. 16:12:52

És öröm látni ahogy a "rutinos ribizlizők" osztják az észt:) könyörgöm, ha nem csináltad, nem ismered a körülményeket,és egy ilyen aktus lefolyását ne adj tanácsot senkinek egészségügyi területen.
Legyen véleményed, de ne oszd az észt bakker.

ready_real 2009.06.03. 16:13:49

@Balance Of Power: Ez a nőjük problémája.
Mármitn hgoy hány pasi szenved attól, hogy anője nem cisnál neki azt vagy azt.
El kell modnani neki, kisarany, nekem ez jólesne, én is megteszek oylat ami neked is jólesik . ennyi.

Azok a nők, akik meg undorodnak ilyen dolgoktól.
Nehezen értem meg őket. Sőt sehogy, nő létemre pedig.
Bakker akit szeretünk, annak szeretünk örömet is okozni. Mi történhetett vajon velük, ha ilyen alap dolgokat, mint az orális szex, undorítónak tartanak?

viszont ha az igények ennyire különböznek, ott meg kell bezsélni áthidalható-ea dolog nodmálisan valahogy, nem pedig félrekefélni.

ready_real 2009.06.03. 16:15:56

Egyébként miért van az, hogy csak a férfiak fogadják el szinte természetesnek és normálisnak, ha egészségügyi szexet cisnálnak más nőővel?
Bezzeg ha az ő csajukat, nejüket dugnák, kiváncsi lennék szívesen lógatnák-e a nőbe más után a micsodájukat.
(Elnézést a durvaságért, így talán kicsit erősebben hat)

kussssssssssss (törölt) 2009.06.03. 16:17:56

@ready_real:
Csinálja ő is, ha ugyanolyan indíttatásból csinálja mint én .
Nem akarok tudni róla.
De szerintem alapvetően máshogy van beállítva a 2 nem ,a nőknél kevésbé jellemző az ilyen irányú igény.

Pumpui 2009.06.03. 16:18:51

Nem bűn. Havonta egyszer belefér szerintem simán. Jobb kedvű lesz tőle az ember, és egy kis izgalom. Bűntudatot meg lelkiismeretet ne keverj bele, mert akkor semmi értelme. Teljesen jól van ez így, ettől még lehet boldog egy párkapcsolat, de ha elmondod neki akkor VÉGE!!! SOHA ne mondd el!!!

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.06.03. 16:19:51

@kussssssssssss:

megnézném, hogy a feleséged milyen nőgyógyászati problémákkal küszködik, a te áldásos, és természetesen teljesen ártalmatlan tevékenységedből kifolyólag.

de persze neked van igazad, aki nem kurvázik, az kussoljon, mert nem ismeri az ilyen aktus lefolyását, és ne adjon tanácsot senkinek egészségügyi területen. én kérek elnézést.

(azért ugye az nyilvánvaló, hogy még gumi mellett is a fanszőrzet, száj, egyéb bőrfelületek elkerülhetetlenül hozzáérnek a kurvához, és egy szappanos zuhanyozás nem feltétlenül jelenti a gomba-baktérium-vírus elpusztítását?...) de persze te tudod, én csak egy laikus vagyok, sosem kurváztam.

Archenemy 2009.06.03. 16:20:45

Szerintem Orbán Viktor a hibás.

Nick Leeson 2009.06.03. 16:20:49

@ready_real: Ugyan már, nézd meg pl. az express.hu -n, hogy hány férfi keres nőt fizetős szexre, és hány nő keres férfit? Hatalmas a különbség az utóbbi javára. Miért van ez? Azért mert a férfi tud és igényli is az érzelem nélküli szexet (ürítést), főleg ha otthon már ellaposodott a dolog. Előbb utóbb mindenhol ellaposodik...

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.06.03. 16:22:06

azért ez hihetetlen, hogy mennyien lekurvázták azt a csajt, aki a múltkori posztban bevallotta, hogy megcsalta a pasiját, itt meg megy az, hogy ez teljesen normális és elfogadott, meg rendben van... azért ez kemény.

herrmann 2009.06.03. 16:22:50

nem bunos, ilyen az elet ilyen az ember. kibaszott zs-kereszteny elfolytasok, buntudat, leany mesek egy elbaszott vilagot eredmenyeztek. Miert van az h a tobbnejuseg van ahol oke volt es senkinek nem rinyalt. Ferfi es no mas, kar hasonlitgatni, mas genallomany, mas program.

notC 2009.06.03. 16:23:11

@Vérnyúl: Az ömlengős világmegváltó gondolatok fölöslegesek, nem a posztoló a célközönség. Viszont a 4-es pont jogos... Mármint az a része, hogy a lánynak legyen esélye egy olyan férfival kapcsolatot kezdeni, aki nem unja meg 3 év után. Lehet, hogy neki is tanulnia kell egy szar kapcsolatból, hogy esélye legyen egy következő jó kapcsolatra!

Escobar888 2009.06.03. 16:24:13

@steevo: Ennek az is lehet az oka, hogy átlagos libidóval megáldott pasi nem tudna napi 4,5,6 kuncsaftot fogadni :)

Doubledeceker 2009.06.03. 16:25:07

Kurva érdekes emberek vannak, mert a szerelem örökké tart ugye?

Csak a mesében, viszont a valóságban tudományosan alátámasztott tény, hogy max 1-2 év. Megvan a szerepe a fajfenntartásban, de annyi.

Később lehet belőle szeretet kölcsönös tisztelet, ez normális is.

Én mondjuk nem cslnám meg a práom, de vágyai mindkinek vannak, és jobb ezt bevallani, mint az örökké tartó szerelem és hűség büvöletében élni, aztéán csalódni. Vagy elitélni másokat, akik ki és megélik vágyaikat.

Nick Leeson 2009.06.03. 16:25:09

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Egész más egy kollégával dugni, nőként. Ott már tényleg megcsalásról van szó. Ott már érzelmek tombolnak, naponta találkozás, kávézás közbeni turbékolás, virág, segg fogdosás a folyosón a fax mellett, stb.. Az már nem olyan mint egy érzelem mentes ürítés...

ready_real 2009.06.03. 16:25:28

@steevo: Tudom. Volt valaki oylan kegyes, és felrakott a nevemben egy hirdetést anno. Gondolhatod mennyire örültem , meg párom is mennyire örült mikor 20-30 pasi felhívott, ugyan le***nám-e.

"Miért van ez? Azért mert a férfi tud és igényli is az érzelem nélküli szexet (ürítést), főleg ha otthon már ellaposodott a dolog. "

Bakker ha ez kell neki, akkor tisztelje már meg azzal a párját , hogy nem a háta mögött csinálja, hanem az egyenes utat választja.
Sunyi, gerinctelen féreg az összes ilyen ember .

Mert persze a férfiaknál ez elfogadott dolog. Hahahaha. Meg kell neki az érzelem nélküli ürítés. Hát akkor fogja magát, lépjen ki a kapcoslatból és annyit üríthet érzelemmentesen, amennyit akar. De ugye kényelmes az, hogy van aki hazavárja.
Undorodom ettől.

kussssssssssss (törölt) 2009.06.03. 16:26:13

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
:)
ehhez nem tudok mit hozzátenni, legközelebb extraként sterilszobát kérek tőle.

nem kell kussolnod, mondtam , hogy legyen véleményed, csak ne oszd az észt.
És természetesen nem kell ilyet csinálnod, ha nem akarod nem kell.ha félsz tőle, vagy nem fér bele az értékrendedbe ne csináld.
De ahogyan én sem oktatlak ki úgy te se tedd másokkal.

ready_real 2009.06.03. 16:28:10

@Nandi29: Természetesen nem tart örökké.Normális és jó kapcsolatban az triviális is, hogy tudja az ember, hogy a másiknak milyen vágyai vannak. és normális az is, ha avágyakat esetleg nem tudják kölcsönösen kielégíteni, akkor megbezsélik, hogyan tovább.

rombolok · http://rudolfherceg.blog.hu/ 2009.06.03. 16:28:52

Hát ez érdekes de végülis érthető a dolog:D

yud 2009.06.03. 16:29:34

Akkor most mondok egy világdöbbentőt! Nem csak nektek férfiaknak kevés otthon a szex, hanem néha nekünk is nőknek. Imádom, szeretem a páromat és ez kölcsönös is, de heti 1 kevés. Nekem. Neki nem. Lehet, hogy az is benne van a pakliban, hogy rám unt, bár a jelekből nem erre következtetek és csak 3 éve vagyunk együtt. Mindketten 40-esek vagyunk. Hiába na a férfiak ebben a korban már nem, a nők pedig egyre jobban akarják a sexet. Mi a teendő ilyen esetben??

Escobar888 2009.06.03. 16:30:51

A magamat elégítem ki az nem bűn. Ha szakembert hívok az igen. Ki érti ezt? :)

Nick Leeson 2009.06.03. 16:31:56

@ready_real: Lépjen ki a kapcsolatból? Térj már vissza a földre. Közös ház, esetleg közös gyerek, évek (évtizedek) óta közös élet, ezt rúgja fel, azért mert jól esne neki ha évente egyszer valaki leszopná?

Szerintem te is a Romantica csatornán nőttél fel...

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.06.03. 16:31:59

bűnös, de természetesen jobban teszi MINDKETTŐJÜK érdekében, ha hallgat. mélyen.

Doubledeceker 2009.06.03. 16:32:36

@ready_real:

Igen, a legtöbbször az okozza a gondot, hogy az embernek az a végya, hogy mással.

Hiába szeretsz te nagyon valamit, az ösztönöknek nehéz ellenállni, és néha az ember mást kiván, új érintést, új sohajt...

Szörnyű de ez van.

Ettől ez persze még nem jó, de megérteni meglehet.

kisa 2009.06.03. 16:32:37

Kedves Posztoló, képzeld el a szitut fordítva, és már meg is van a válasz. Te hogyan élnéd meg, ha a szerelmed ugyanezt csinálná?

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.06.03. 16:32:38

@steevo:

őszintén szólva nem látok semmi különbséget. a félrekúrás akkor is félrekúrás marad, ha nő, ha férfi csinálja, érzelmektől függetlenül. és a megcsalás akkor is megcsalás, ha csak érzelmi szinten történik, és nincs fizikai aktus. szerintem.

és a vírus-gomba-baktérium kombót kurvára nem érdekli, hogy ez most érzelemmentes ürítés, vagy szeretős félrekúrás volt-e.

(ahogy pl. a bíróságot sem fogja érdekelni, hogy a férfinak van kétgyerekes családja, ugyanúgy az érzelemmentes ürítésből származó gyereknek is meg fogják ítélni a tartásdíjat, és a feleség ugyanúgy pofára fog esni, hogy apuka ezentúl csak a fizetése felét viszi haza, mert a másikat egy érzelemmentes ürítésnek utalja át a munkáltató)

szóval ilyen szinten leszarom, hogy érzelemmentes-e. ha elege van a kapcsolatból, adjon tiszta lapokat, legyen minden félnek lehetősége választani, hogy mit csinál az életével.

a háremes hasonlat ugyanakkora gáz, mint a kurvázás. mindkettő adható-vehető tulajdonnak, és kúrható önkielégítő szexuális eszköznek tekinti a nőt. talán furcsának hangzik, de a nők nem tulajdonok, és nem szextárgyak, hanem önálló gondolkodással, akarattal rendelkező EMBEREK. jó lesz végre tudomásul venni.

kussssssssssss (törölt) 2009.06.03. 16:33:09

@ready_real:
A kurvázástól hogy jutottunk el a női egyenjogúságig?
Az szerintem vicces egy dolog:) engedjelek előre az ajtóban mert nő vagy, de te is akarsz traktort vezetni mert egyenjogú vagy:)
De félre a tréfát, neked is jogod van a párod háta mögött egy fizetős szolgáltatást igénybevenni.
Tedd meg, és ne rinyálj arról hogy mi az elfogadott és mi nem az.

És undorodhatsz, természetesen találhatsz magadnak egy trubadúrt aki örökkön örökké öszintén szeret, ez is a te utad.

valójábannemberci 2009.06.03. 16:35:15

@steevo: Azért, mert a férfi nem áll ki az út szélére. Hány hímkurvát látsz az országút mellett? A férfi ilyen helyzetekben két szerepben fordul meg: 1) futtató, 2) kuncsaft.
A Népligetben látni hímkurvákat is, de azok is férfiakra vágynak, nem a női kuncsaftokat keresik.

Ami meg Hollandiát illeti, ott sem túl "rózsás" a helyzet, pár éve korlátozások vannak, és egyre komolyabb ellenőrzések a sok illegálisan becsempészett lány miatt:
www.economist.com/blogs/certainideasofeurope/2008/12/dimming_the_red_light_district.cfm
www.newsweek.com/id/109373
Ezek a tények, csak kellene némi sajtót is olvasni.

kussssssssssss (törölt) 2009.06.03. 16:37:51

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:

Olyan mintha direkt nem akarnátok megérteni az hogy évente 2x elmegyek fujatni nem azt jelenti hogy elegem van a kapcsolatomból, csak azt hogy elmegyek fújatni.
És moralizálni a legkönnyebb a szexuális tárgyakról mint prostituáltakról.
Beszélj egyel mielőtt megvéded.
Kicsit olyan mint a küzdelem a szegregáció ellen, fasza dolgog meg teljes szívvel támogatja az ember, addig a percig amíg nem az ő gyereke lesz tetves a cigánygyerektől.

Nick Leeson 2009.06.03. 16:38:42

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: KLérlek szépen NÉZZ szét a net-en milyen állati módon virágzik a prostitúció! Ha tényleg annyira tuti lenne a fertőzés ahogy Te ezt előadod akkor kb. 2-3 év alatt az egész ország beteg lenne! Az ürítésből származó gyerekkel ugyan ez a pálya, rég megállt volna ha népesség csökkenése ha neked lenne némi igazad!

ready_real 2009.06.03. 16:38:46

@kussssssssssss:

"A kurvázástól hogy jutottunk el a női egyenjogúságig?
Az szerintem vicces egy dolog:) engedjelek előre az ajtóban mert nő vagy, de te is akarsz traktort vezetni mert egyenjogú vagy:)"
haha ha ismernél nem modanál ilyen hülyeséget.
Baromira utálom, ha előre engednek csak azért mert nő vagyok, azt is utálom, mikor azt hiszik, nem tudok valamit megoldani csak azért mert nő vagyok :P Ja és persze olyan szakmában dolgozom, ahola nők aránya kb 1%.

Tudod ellentétben veled, nekem lesülne a képemről a bőr, ha ezt tenném a párommal, főképp hogy ismerjük annyira egymást, hogy rögtön levágná a szitut.
Egyébként légy büszke magadr amiylen fasza csávó vagy. Az ilyeneknek kívánom, tudja meg a párjuk, mit műveltek, és éljék le az életet lyukról lyukra járva, végül egyedül megöregedve :d Mert kb. ezt érdemlik.

zsinacity (törölt) 2009.06.03. 16:38:55

@kussssssssssss:
Ha ez ilyen végtelenül normális dolog, akkor a feleségednek is elmondtad, ugye?

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.06.03. 16:40:18

na jó, én részemről megyek hányni. undorító. komolyan felfordult a gyomrom ettől az egésztől.

Kókuszmenyét 2009.06.03. 16:40:19

Fordítsd meg a dolgot, és alkoss magad véleményt... gondolj bele, ha a barátnőd mondaná: ritkán, de megesik, hogy felszedek egy idegen pasit egy bárban aki érzelmek nélkül úgy meg... hogy ketté áll a fülem... aztán hazamegyek hozzá és persze nem mondom el neki, mert szeretem. Bűnös vagyok?

GeNeSiS-767 2009.06.03. 16:40:59

Hogy belefér-e, azt nektek kell tudni, de attól még bűnös vagy kurvára, nem értem mi ezen a kérdés. Hibáztál és hibázol, rosszat tettél. Meg lehet bocsájtani, nincs azzal baj, kettőtökön múlik, de attól még a tényen nem változtat: BŰNÖS VAGY.

Balance Of Power 2009.06.03. 16:42:30

@ready_real: Neked, nekem talan alap, de egy bigott vallasos csaladban felnott lanynak is...?

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Abban a posztban a hozzad hasonlo arcok kurvaztak le a csajt, nem azok, akik most a ficko melle allnak. Azok ugyanis ugyanugy mi voltunk (steevo is, ha jol emlekszem) mint itt.

kussssssssssss (törölt) 2009.06.03. 16:42:42

@zsinacity: nyilván nem.
mint ahogy én sem várnám tőle , hogy ha ő csinála megossza velem, vannak dolgok amik nem közös problémák.

yud 2009.06.03. 16:43:23

Hmm érdekes dolog ez. Lehet habzó szájjal a hűtlen férfiakat szidni, sőt ugyenez érvényes a mindkét nemre, de be kell látni sajnos, hogy a természet diktál. Voltam már én is megcsalatva, nem túl jó érzés (a vicc az, hogy ugyanígy útszéli virágszállal volt az exem), de ezen is felül lehet emelkedni.
Szóval a lényeg ösztrogén és tesztoszteron. Ez uralkodik felettünk akár akarjuk, akár nem.

zsinacity (törölt) 2009.06.03. 16:45:00

@kussssssssssss:
Tehát kurvázol, hazamész, letusolsz és gond nélkül a feleségedhez bújsz esténként. Tudod nekem mi jön le ebből az egészből? Pusztán csak magadnak akarsz bizonyítani, mert a feleséged nem kíván már téged, és kellemetlen ezzel szembenézni. Bizony, a csődör férfiassága ha csorbul, újra növelni kell az önbizalmat, és ennek legkönnyebb módja, ha fizetsz érte.

Sajnállak.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.06.03. 16:46:36

a férfiak a legritkább esetben hagyják el a nőjüket másik nő miatt... míg a nők hajlamosak megőrülni és lelépni az első gitárossal.. csapot-papot otthagyva.. mert valamiért azt képzelik, hogy a vélt boldogságukért bármit joguk van megtenni.. hát lehet, hogy joguk van, de abbahagyhatnák a csodálkozást, ha lassan a magyar nők szinonímája lesz az , hogy "kurva"

valójábannemberci 2009.06.03. 16:47:04

@yud: Ha a természet diktál, akkor minek egyáltalán "tartós" kapcsolat, sőt még hogy házasság? Mindenki menjen a hormonjai után, dugjon minden szembejövő vaginával meg fallosszal, aztán csókolom. Fogamzásgátló eszközök nélkül persze, mert az is természetellenes. Maximum természetes magzathajtó főzeteket lehet fogyasztani, amibe persze gyakran a nő is belehal, lévén méreg, de hát ilyen a természet. Járulékos veszteség.

ready_real 2009.06.03. 16:47:58

@Balance Of Power: Náluk lehet nem. De mondom, nem tudom beleélni magam az ilyen nők helyzetébe , gondolkodásába.

Részemről egyetlen olyan dolog van , amit nem tudok évek után nyújtani páromnak párkapcsolati részen : egy friss , új kapcsolat kialakulásának varázsát.

yud 2009.06.03. 16:48:45

@Bukowszky: jézusom téged ki bántott meg ennyire??? 40 éves vagyok és még nem csaltam meg senkit. Most kérjem ki a hozzám hasonlók nevében??? És akkor arról a pasiról ne beszéljünk aki a 6 hónapos gyerek és az asszony mellől azzal a szöveggel megy el, hogy egyszer élek, jogom van a boldogsághoz???
Szerintem mindkét nemnél vannak ilyenek, meg olyanok. Ne általánosíts!!!

kussssssssssss (törölt) 2009.06.03. 16:48:57

@zsinacity: sajnálj:)

A prekoncepcióid az intelligenciád fitogtatásán kívül természetesen semmire sem alkalmasak.

És igazad is lenne ha heti szinten rendszeres lenne ez az elfoglaltság, de nem az.

Nick Leeson 2009.06.03. 16:49:34

@Kókuszmenyét: A természet rendje, hogy a nők nagyon nagy része nem tud érzelem nélkül dugni! Ez nem egyenjogúság kérdése, hanem a természet rendje!!! Ebből kifolyólag, nem lehet egy napon említeni egy férfi "ürítését" és egy nő alkalmi félre dugását.
Ezt lehet nem szeretni, küzdeni ellene, szemétségnek tartani, stb. Attól még ez így van.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.06.03. 16:50:37

@kussssssssssss:

képzeld el, beszéltem. és teljesen más képet festenek a prostitúcióról, főleg a hőn imádott kliensekről szemtől szemben, mint amit neked mutat a pénzedért. utálják a klienseket, gyűlölik őket, hánynak tőlük, de leszopják őket, és basznak velük, mert függnek a tőlük kapott pénztől. meg persze a stricitől.

@steevo:

szétnéztem. szerinted miért jár olyan sok ember nemibeteg gondozóba? miért terjed eszméletlenül a meddőség? csak épp nincs nagydobra verve, hogy ki miért szed antibiotikumot, és miért életképtelenek a spermái, vagy miért átjárhatatlanok a petevezetékei.

de teljesen mindegy, mit mondok, hiszen nektek teljesen normális, és elfogadott szexuális előjogotok a félrekúrás, meg a kurvázás. nekem mindegy, a csajaitoknak, meg a kurváknak nem mindegy, mert nekik az egész életük tőletek, kliensektől és partnertől függ. én biztos nem akarnék magamnak ilyen pasit párnak. és leszarnám, hogy van-e közös gyerek, vagy közös ház.

zsinacity (törölt) 2009.06.03. 16:51:12

@kussssssssssss:
Lófaszt fitogtatok - már elnézést -, de köszönöm a bókot. :)

Tény, hogy nem ismerem a helyzeted.
Semmi gondom nem lenne a kommentjeiddel, ha nem sütne ki belőle az, hogy ezt egy alapvetően természetes(!) dolognak tartod és soha meg nem fordult a fejedben, hogy "talán mégsem kéne".

lecso10 (törölt) 2009.06.03. 16:51:59

Nem kell ezt túl spirázni, pasiból vagy és kész! Nem arra vagyunk teremtve,h szüzességünk elvesztésétől halálunkig egy nővel kelljen kiélveznünk a szexuális élet örömeit. Lehet van akinek ez jön be, de kétlem, mivel ösztönlények vagyunk. Ezt már én is kipróbáltam, bár nem fizetős nénihez jártam, hanem szeretőm volt, és nekem is jót tett a kapcsolatomnak ami azóta is tart. Ha elmondod, hülye vagy, nincs érv mellette! Csak azért eldobnád a jelenlegi kapcsolatod,h igazmondó juhásznak tartson pár irígy, akik életük végéig az igazit várják?!
NEM BŰNÖS, SŐT!

yud 2009.06.03. 16:52:19

@berciXcore: Nem erre gondoltam. Én a család híve vagyok. Inkább a megbocsátás mellett lobbiztam kicsit, mert kissé elszabadultak az indulatok itt. Mind írtam velem is megtörtént anno, elfogadtam a magyarázatot és utána még boldogan éltünk 16 évet az exemmel. (az már egy dolog, hogy lelépett egy másik nővel) ergo lehet, hogy bennem volta a hiba? :-)

Escobar888 2009.06.03. 16:52:38

Azért sokan elszállnak és azt gondolják, hogy heti rendszerességgel jár qrvázni a poszt író.
Elment egyszer és jól esett neki. A kapcsolatnak jót tett.
Ettől még nem kell feloldozni mert valahol ez bűn vaklóban. Azon kell elgondolkozni, hogy miért a legősibb "szakma" a qrva? Valószínűleg igény van rá.
Az sem igaz, hogy minden nő kényszer hatásár csinálja. Sokan csinálják ez maguktól. Normális szakmával a kezükben. Ezzel ugyanis annyit keresnek amiből meg lehet élni.

Nick Leeson 2009.06.03. 16:53:26

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Hidd el a meddőséggel kapcsolatban az orvosoknak van a legkevesebb fogalmuk az egészről!
Ezt sajnos egész pontosan és egész "közelről" tudom. A nőknél és férfiaknál egyaránt...

Balance Of Power 2009.06.03. 16:53:46

@yud: Vegre egy no, aki igy latja. Illetve nemcsak hogy igy latja, ki is mondja. A baratnoid elott is felvallalod ezt a velemenyt? Ha igen, akkor minden elismeresem, tokos csaj vagy (es felejtsd el Escobart, engem hivj fel ;))
A parodnak pedig vesd fel a 2 no-1 pasi felallast, tuti megsokszorozodik a heti 1 :D

zsinacity (törölt) 2009.06.03. 16:54:17

@lecso10:
Gratulálok, fogj kezet a posztíróval, önámításban te is ott vagy a szeren.

valójábannemberci 2009.06.03. 16:56:07

@steevo: Azon nők pedig, akik mégis prostitúcióra adják a fejüket, mind érzelemmentes lények, akik frontális lobotómián estek át, ha esetleg mégis volt bennük valamennyi érzelem. Hiszen nekik "szakmailag" tilos bárminemű érzelem. Vajon hogyan viselik el?

kussssssssssss (törölt) 2009.06.03. 16:56:41

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
kicsit szélesebb az a kör akiről te beszélsz, minthogy 4 sorban definiáld a halmaz résztvevőit.
A stricis lányok más tészta kényszerből csinálják, megfélelmlítve, őket igyekszem elkerülni.

Vannak a stricis lányok akik gazdasági kapcsolatban vannak a stricivel, szolgáltatást vásárol a bevétel egy részéért.

És van egy olyan szegmens, aki a pénzemért csinálja igen, 10 perc alatt 4e 1 nap alatt 30-60e ft nem olyan rossz. én is utálom a főnökömet meg az ügyfeleket de szabad a döntésem, ennyi pénzért akarom e. a válaszom igen, és az ő válasza is ugyanez, képzetlenül ennyi pénzt más módon nem tud megkeresni.
És senki sem hiszi hogy a kurva akit felszed öszintén jópofa.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.06.03. 16:56:47

@Balance Of Power:

nézd meg, mit írtam a kiscsajnak. ugyanazt írtam most is. hozzám hasonló arcok? ne viccelj. soha nem kurváznék le egy nőt azért, mert megcsalja a pasiját. tisztességtelen eljárásnak tisztességtelen, ostobának ostoba, de nem kurva. és ezt itt kikérem magamnak.

@steevo:

csípem az ilyen természet rendje c. hozzászólásokat, nekem soha semmi problémám nem volt az érzelemmentes dugással, csak éppen akkor nem volt mellettem pasi, akire ez megcsalásként minősült volna. akárhogy is nézzük, a természet rendje szöveggel a férfiak a tisztességtelenségükért nem akarják elvállalni a felelősséget. pedig az élet már csak olyan, hogy a tetteinkért/döntéseinkért vállalni kell a felelősséget. és ez nem természet rendje függő.

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.06.03. 17:00:50

@kussssssssssss:

csak téged véd a munka törvénykönyve, meg még egy rakás másik törvény, míg a kurvákat az égvilágon semmiféle védelem nem biztosítja. ezt ne felejtsd el. és a prostitúció nem munka, ne hasonlítsd össze a te jól fizetett, biztos állásoddal, ahol te dirigálsz, és ha onnan el akarsz menni, akkor szabadságodban áll, míg a kurva lehet, hogy a duna mélyén végzi, átvágott torokkal, mint rossz befektetés.

Balance Of Power 2009.06.03. 17:00:55

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és: Tokmindegy, hogyan mondod, a lenyeg ugyanaz. Itelkezel felette, kinyilatkoztatsz.

@berciXcore: A pornosokrol mi a velemenyed? Es a pornoszinesz hazasparokrol?

Balance Of Power 2009.06.03. 17:01:55

@azallamenvagyok: Jo felvetes.
Apropo, pornot nezni megcsalas?

kussssssssssss (törölt) 2009.06.03. 17:02:23

@zsinacity: megfordult hogy nem megyek többet, az első alkalmaknál komoly morális problémáim voltak.

De ahogy a posztoló is a fizikai élményen túl inkább erőt merített a dologból, még akkor is ha illegális, és megkérdőjelezhető a helyessége.
A valóság az hogy a lelkiismerettől függetlenül minden ilyen alkalom inkább pozitív hatással volt a kapcsolatomra mint negatív, lelkesebb voltam minden téren, és minden alkalom után nőtt a megbcsülésem a másikkal szemben.
Ameddig hatásos csinálni fogom akkor is ha csúnya dolog.

Hajjakend 2009.06.03. 17:02:48

Ennyi marhát.
Ha lelkiismeret furdalásod van, akkor bűnös vagy. Ha ennyi problémát okoz neked, akkor miért kurvázol?
Ha viszont megtetted akkor miért nem fogod be a szád? A régi világban azt mondták úriember ilyesmiről nem beszél.
Ha mindennek tetejébe elmondod az asszonynak akkor meg nálad nagyobb marhát nem hordott a hátán a föld. Próbáld ki, meglátod.

Az külön tetszik, hogy egy rakás széplelkű azt hiszi a prostitúció attól szűnik meg ha itt erkölcsi hegyi beszédet tart. Kurva jó.
Nézzetek Isaurát vagy Micimackót.

Escobar888 2009.06.03. 17:03:49

@Balance Of Power: Nem fogunk összeveszni rajta :)
Amilyen jó fej ketten is beférünk :D

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.06.03. 17:05:24

@kussssssssssss:

ezt szerintem fejtsd ki bővebben. hogyan nőtt a megbecsülésed a másikkal szemben? ezt fel nem tudom fogni, hogy amikor a lehetőségekhez képest végletekig megalázod, és átvered a párodat, hogyan tud mellett nőni a megbecsülésed.

Lolita999 2009.06.03. 17:05:56

Nem vagy bűnös, ha másképp nem megy. A férfiak többsége ilyen. Szüksége van az újdonságra. Csak úgy ne tedd a kedveseddel, hogy ő lássa, hogy másra vágysz, mert az biztos fájna neki.
Nem a félrekúrás a lényeg, hanem az, hogy egyébként működik e egy kapcsolat. Bár, ha a nő lépne félre, őt biztos lehordaná a férfitársadalom a sárga földig...
Nem tudom, mi a helyesebb: egy kapcsolatban félrelépni örömlánnyal, és folytatni a kedvessel, vagy pedig, ha valami hiányzik, odébbállni és keresni újat, hátha jobb lesz. Egyiket sincs jogunk elítélni, mindenki csak a boldogságot keresi.

kussssssssssss (törölt) 2009.06.03. 17:06:09

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
Én csak álmaimban keresek napi 50e Ftot.
Hidd el ezeknek az embereknek van más választásuk.
A megfélemlített szegmens az első percben meghalt amikro a strici pofonnal kényszeríti az utca szélére.
Rajtuk a yard tudna segíteni akik minden nap a soron járőröznek, ők segíthetnének, de nem teszik. ez engem is felháborít.

lecso10 (törölt) 2009.06.03. 17:06:29

Kérdezek valamit. Ha elmegyek pl. a mekibe és degeszre eszem magam olyan kajával ami még ráadásul egészségtelen is, akkor én most megcsaltam a barátnőm? Tisztességtelen voltam?
Hiszen nagyon jól főz, beleadja szívét lelkét, mert azért csinálja,h nekem jó legyen, arra törekszik,h minél jobban sikerüljön,h örömet okozzon ezzel is.
Mégis vagyok akkora galád,h néha megeszek egy hamburgert, egy pizzát, netán egy rántott sajtot egy vendéglőben.
Érzem, pokolra jutok.. :D

zsinacity (törölt) 2009.06.03. 17:06:33

@kussssssssssss:
Hogy nyersen lefordítsam a kommented egy részét:
kurvázás után jobban becsülöd a feleséged? Ezt kérlek fejtsd ki egy cseppet, mert jelenleg nem kristálytiszta a számomra.

azallamenvagyok 2009.06.03. 17:06:41

@Balance Of Power: én kicsit kiakadtam - az nem gáz, ha mindent el akar dobni egy nő, mert átbeszélgetett valakivel egy félrészeg éjszakát, az viszont, ha valaki érzelemmentesen félrelép, arra meg halál.

A szerelembe esés lényegesen durvább átkúrása a másiknak, mint egy kefélés, akár nő csinálja, akár férfi, ennyi...

Escobar888 2009.06.03. 17:06:48

@Balance Of Power: Van olyan Nő akinél már az is kiveri a biztosítékot. Van aki többet néz mint én :)

zsinacity (törölt) 2009.06.03. 17:08:10

@Németh Krisztina:
Csalt már meg a párod prostituálttal?

kussssssssssss (törölt) 2009.06.03. 17:09:30

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:
nincs tudományos magyarázat erre a dologra csak érzések.
Valóban átverem,de a kapcsolat jobban megy a félrelépés után.
Amúgy nem hiszem , hogy létezik teljesen viztiszta kapcsolat titkok nélkül. és azt sem hiszem hogy ha létezik akkor működőképes lenne egy ilyen.

szamarhegy 2009.06.03. 17:09:44

@Balance Of Power: Ha nem vállalod fel és szenvedéllyé válik, akkor gáz, de alkalomszerűen és nyíltan belefér, szerintem ;)

zsinacity (törölt) 2009.06.03. 17:10:53

@kussssssssssss:
Azért a titok nem szinonim fogalma az átverésnek. Ezen felül a titok mibenléte/minősége is mérvadó.

Escobar888 2009.06.03. 17:11:01

@Németh Krisztina: A baj a lelépéssel az, hogy mindenkiből hiányozni fog az a valami. Lehet akár milyen jó a sex. Más nem lesz tőle. A más miatt lépnek félre az emberek. Nem azért mert ezt vagy azt nem hajlandó a másik fél. A vágy a más iránt előbb utóbb mindenkiben előjön. Mindenkiben más mértékben és mindenki másképp csillapítja.

kussssssssssss (törölt) 2009.06.03. 17:12:23

@zsinacity: számomra sem:) de nincs magyarázat, elmegyek ürítek.aztán hazamegyek ahol szeretve vagyok,ott vannak a gyerek a két életmód közötti kontraszt növeli az elhivatottságomat a családom iránt.Sokkal jobban tudom becsülni ha időröl időre látom, hogy egy másik irány milyen üres lehet.

zsinacity (törölt) 2009.06.03. 17:14:09

@kussssssssssss:
Az igazság az, hogy felfordul a gyomrom már a gondolattól is. De örömmel konstatálom, hogy - még ha a tetted nme is ezt mutatja - intelligens emberként írsz. Na mára mentem.

Silverf@x 2009.06.03. 17:14:25

nem bűnös vagy, hanem gyökér

kalannenikalandjai 2009.06.03. 17:15:14

"A barátnőmet mindettől függetlenül ugyanúgy szeretem.."

Hazudsz.

Escobar888 2009.06.03. 17:26:48

azzal is egyet értek, hogy amíg a vak szerelem van addig nincs megcsalás. Viszont ez az állapot nem tart örökké. 10-20 vagy még több év után is van ugyan olyan szerelem mint az elején? Aki ezt gondolja az mesevilágban él.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 17:34:19

Hello!
Volt, aki azt mondta, hogy ez a kapcsolat muloban van, meg ilyenek.
Szerintem nem fulladt be a kapcsolat, mert tartalmilag el sem kezdődött... aki nem vallal felelősséget a masik ember (intim) egészségéért....? Az még ki sem jarta a bölcsödét. Igen, felelős vagy a kedvesed egeszsegeert, amit veszelyezetetsz avval, hogy massal is szeretkezel, foleg olyannal, aki naponta tobb tucat emberrel szexel. Nem csak az AIDS létezik, de orálisan és erintéssel is terjed nem keves sulyos es kevesbe suylos betegseg, amivel pl. ágynak ejtheted a baratnodet nehany hetre, akinek esetleg mas tervei lettek volna ebben a honapban, nem az, hoyg ágyban fekszik lázasan kohogve például, és akkor még a legszerényebb esetet mondtam.

Ezt csak ugy lehet kivedeni némileg, ha ő TUD rola, hogy VAN mit kivédeni.

Amig nem vagy képes igy gondoloni egy masik ember életére, idejére, terveire, energiáira, jogaira, addig NE kezdj parkapcsolatba, mert NAGYON _élősködöl_ akkor a másikon, ugy tekintesz őrá, az ő erőforrásaira, idejére, figyelmére, energiáira, egészségére, mintha azt a saját kényed-kedved szerint kisajátíthatnád, sajátodként kezelhetnéd - nem pedig TÁRSként viselkedel vele!

Titkolozas bűn-e? Gyakorlatilag megfosztod őt a döntesi szabadsagatól, attol, hogy az informaciok birtokaban szabadon donthessen, akar-e egy ilyen fickoval iylen feltetelek mellett élni, vagy sem. akar-e Téged karanténbe helyezni egy idore és kivizsgaltatni, mielott ujra szerelmeskedik Veled, vagy sem. Akar-e ezentul Veled ovszert hasznalni, vagy sem. Ez az Ő territoriuma, az ŐT igenis vérkomolyan érintő kérdésekben, és ha megfisztod attol, hyog dontoson az őt vérkomolyan érintő kérdésekben, akkor az szemétség, igen.

Az még nem jogalap egy parkapcsolatra (de még kurvázásra sem), hogy valaki már ivarérett.
Egy kapcsolat attol volna kapcsolodas, ha meglenne benne az a szál, ami a Te "parkapcsolatodbol" teljes mertekben hianyzik...

valójábannemberci 2009.06.03. 17:40:33

@Balance Of Power: Nincs róluk jó véleményem. :P
Az "ipar" egy jókora hazugság. Ahogy az is, hogy a benne levők élvezik a dolgot. Ma már több olyan kiugrott pornós van, akik elmesélik, hogy hogyan is működik, hogy mennyire embertelen körülmények között kell dolgozniuk, persze a totálképen mindennek csillognia kell, még a puncit és környékét is kisminkelik, aztán még fotosopolják is. De ami a kamera objektívjén túl történik, arról nem sokan tudnak.
Javaslom mondjuk ezt:
thepriceofpleasure.com

Meg az ő munkásságát (Shelley Lubben, ex-pornós beszéde a California State Assembly előtt):
www.youtube.com/watch?v=rPGD0kLqJ8c

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 18:02:11

Most latom csak, hogy valaki mar elmondta tömörebben ugyanazt, amit en.:)
Mindig igy jarok a forumozasnal...:))
"Ha nem vállalod fel és szenvedéllyé válik, akkor gáz, de alkalomszerűen és nyíltan belefér, szerintem ;) "

doktor.dikhed 2009.06.03. 18:05:33

"Az a bun, ha errol nem tud az, akivel elvileg mindent megosztasz..."

Ahhahaha. Ne haragudj, ez tipikus tinilányos szöveg. Nem láttam még olyan kapcsolatot, ami a teljes őszinteségtől jobb lett volna. Ha ezt elmondja a párjának, akkor az tuti a kapcsolat végét jelentené, és mindketten szenvednének.

Most lehet elmélkedni, de ha tényleg szeret, nem szakít stb, de ez baromság, gondolj bele, hogy mit éreznél, ha neked mondanák. Az esetek nagy részében, ebből szakítás lenne. Így meg működik a dolog, úgy tűnik, mindketten boldogok.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 18:14:54

@kussssssssssss: "Évente 2-3 alkalom belefér , sőtt segít abban hogy az ember ne érezze magát kiszolgáltatottnak."

Ha kiszolgaltatottnak érzed Magad, az a Te érzésed, és nem jó, ezen segiteni kell.
De ha _az_ segit a kiszolgaltatottsagerzeseden, hogy masokat tartasz (bosszúból a saját nyomorodeért) függésben, az gáz. Az magánugy, hogy a kiszolgaltatottság az alap életérzésed, és a Te hataskorodben oldd meg, ne ugy, hogy masokat teszel kiszolgaltatottá... Tudod, ha Belénk rugnak, nem ugy orvosoljuk, hogy masba rugunk bele, ő meg majd a harmadikba, ő a negyedikbe... Milyen szep is igy a vilag! Dobalgatjuk egymas kezebe a forró krumplit... Legyen eszed, ne dobd tovabb a forro krumplit! Sőt: el se kapd! ;) Na, ezt megtanulni beletelhet nehany evbe (beazonositani, mi a krumpli, mit ne kapjak el, kik is dobják, hogyan kaptam el eddig, hogyan szokjak le rola, stb...) , DE MEGÉRI!

powerpuff 2009.06.03. 18:21:57

Hali!
És ha a post lényege ez lenne?
"Néha szükségem van bérf@szra, de attól még őt szeretem!
...párkapcsolatban élek a kedvesemmel, ... kezdett picit unalmassá válni az egész. ... láttam ( és máig is látom ) a szemében az őszinte szerelmet. ...megálltam egy dzsigolónál, befizettem egy aktusra, majd hazamentem.
És segített! Nemtudom hogyan és miért de valahogy jobb lett a kapcsolatunk.... A pasimat mindettől függetlenül ugyanúgy szeretem, és nem is akarom más férfival öszekötni az életem ha eljön az ideje."

Egyébiránt Vérnyúl, Dömének van igaza.
- A nőd jobbat érdemel.
- A kurvák többsége nem önszántából teszi amit tesz.
- Lehetne nyitott a kapcsolat, bár persze Te is tudod, hogy ebbe nem menne bele, hiszen szeret. Persze az is tény hogy egyszerűbb hazudni neki. És ne mondd, hogy ez nem hazugság, "csak" elhallgatás, mert nem igaz. Ez aljas hazugság.
- Három év után rendszeresen félrekúrni?! Nem mintha 15 év után OK lenne, de azért érthetőbb.
- Egyszer kiszakad a gumi, és hazaviszel valami nyalánkságot a csajnak.
- És végül: ha valóban úgy gondolnád, hogy nem vagy bűnös, akkor nem kérdezgetnél olyanokat, akik nem is ismernek. Nagyon jól tudod, hogy bűnös vagy.

respecta /01 2009.06.03. 18:26:28


Nem vagy bűnös, csak férfi. Stigma nélkül értem.
El ne mondd, mert vége a kapcsolatodnak! Ahhoz még fiatalok vagytok, hogy ezt egy nő tolerálja. Bár egyébként sem, ha tudomására jut. Mint nő mondom neked, nem 20 évesen.
Nem vagy bűnös csak hülye (már bocs'). Nem állunk meg csak úgy egy ilyen nő mellett, hanem igénybe veszünk egy igényes, de legalább igényesebb ilyen nőt. Semmiképpen nem utcait.
Valami hiányzik neked adott párkapcsolatodban, ez nem vitás. Kevés a 3 év ahhoz, hogy a sex unalmas legyen számodra a kedveseddel. Te tudod mik a vágyaid ill. te tudod, hogy ő mit tud (pl. neveltetéséből, habitusából stb. adódóan) vagy képes megtenni érted/ közös örömötökre. Kommunikálni kell erről vele (ami remélem tudod, hogy kétoldalúan kell történjék). Tudjatok meg egymásról, egymás igényeiről mindent, mielőtt összekötitek az életeteket. Ne akkor derüljenek ki problémák, amikor esetleg már gügyög körülöttetek valaki! Ezen gondolkozz el nagyon.
Vésd az eszedbe, hogy régen meghalt a mondás, miszerint egy férfit a hasán keresztül lehet megfogni...
@Tomzone:
Nálad a pont!

guy 2009.06.03. 18:28:29

@skru: a férfiak alapból nem poligámok? Akkor már miért lenne férfiatlan, ha a társadalom által rákényszerített, személyiségellenes viselkedésmódból időnként, nagyon ritkán kiszabadul? Az a férfiatlan sztem, hogy egy férfi egy életen keresztül csak egy nőhöz hűséges, noha nagggyon romantikusan hangzik, de az ember nem ilyen.

-.-.-.-.- 2009.06.03. 18:28:43

évente egy örömlány....havonta egy örömlány...hetente egy örömlány...naponta egy örömlány...és ezt próbáld meg eltitkolni :D

2009.06.03. 18:33:25

Egyértelmű bűnös!
Nekem még barátnőm sincs, akit megcsalhatok...de nem is csalnám meg!

Rebca 2009.06.03. 18:33:25

@steevo: azt írtad, a férfiaknak vannak olyan fantáziáik amiktől falra másznának a nőik. Tehát a nők szerinted se szeretik a szexet? Vagy mi csak széttesszük a lábunkat és hagyjuk had szórakozza ki magát a pasi, és cső? Szép is lenne. Mert nőknek nem lehet olyan fantáziája amitől egy pasi mászna falra? Csak kérdem, nem játszom a feministát, az kéne még.

guy 2009.06.03. 18:33:56

@ready_real: Azért fogadjuk el természetesnek, mert a nők úgy vannak beállítva, hogy egyszerre csak egy férfival, a férfiak pedig úgy, hogy egyszerre több nővel. Ha a nő megcsalja a férfit, akkor valszeg annak a kapcsolatnak rövidtávon is annyi, még ha el sem mondja, ha a férfi csalja meg a nőt, akkor részéről nem egy nagy dolog. (meg azt mondják, hogy a nők részéről kell szimpátia is, míg a férfiak részéről elég a kerek, kemény fenék, és ettől még nem lesz minden férfi igénytelen, mert mind ilyen, legfeljebb jól titkolja :-). Nem tudom a nők részéről mi az igazság, nő még nem voltam.

guy 2009.06.03. 18:37:02

@ready_real:@Rebca: Nem. Nem lehet. Egy normális nőnek sincs olyan fantáziája, mint egy normális férfinak. Ez tudományosan bizonyított tény.

Rebca 2009.06.03. 18:39:15

1: steevo írta, hogy hány olyan hirdetést látunk, amiben nők keresnek pasit. Figyu már, egy nőnek nem kell fizetnie azért hogy megdugják, erre nem gondoltál? :)

2: guy, de vannak normálatlan nők. Tudományosan bizonyított tény. ;)

v.a.k.v.a.r.j.u 2009.06.03. 18:40:13

"Nem akartam mondani a barátnőmnek mert láttam ( és máig is látom ) a szemében az őszinte szerelmet ."

Kiváncsi lennék, hogyan nézne Rád miután elmondanád neki, hogy félórával előtte análba keféltél egy örömlányt (amivel semmi gond nincsen, csak akkor minek a barátnő). Joga van tudni, mert ez őt is érinti, birom, amikor valaki megideologizálja a saját gyengeségét és gerinctelen döntéseket hoz a saját élvezetéért.

Egyébként meg ki tudja, lehet, hogy a barátnőnek is megvannak a saját kis élményei és például arra is kiváncsi lennék, vajon neked mi lenne az első reakciód, amikor kiderülne. Merthogy gondolom nem esne jól azért az sem elképzelni, ahogy az őszinte szerelmes tekintetével partiba vágja magát.

Komolyan, neked kurva kell ahhoz, hogy működjön egy párkapcsolat? Akkor mi a pélónak a párkapcsolat? Csak azért kérdezem, mert jelen felállásban a "párkapcsolat" szó leginkább az "illúzió" szinonimája.

Ha már most nem működik a szex, kérdés, pár év múlva két üvöltő gyerek mellett mennyire lesz a kurvázó delikvens kitartó.

Félelmetes néha kivülről nézni, emberek hogy cseszik el a saját és mások életét is pusztán azért, mert nem elég erősek szembenézni a problémáikkal.

Na mindegy, nem az én életem szerencsére, de azért hasonló dolgokkal igen könnyen tönkre lehet tenni valakit aki esetleg azon kevesek közé tartozik, hogy van hite (őszinteségben, szerelemben, stb. kemény legényeknek banálisnak tűnő dolgokban.)

Gondolom ezért sem árulod el neki, hiszen amiről nem tud, az nincs is. Gratulálok!

Labancz 2009.06.03. 18:41:08

Ááá, nem vagy bűnös, nyugi. Szerintem ő is ugyanezt fogja mondani neked, ha azzal jön haza az orvostól, hogy szifilisze van. Megsimogatja a kis buksidat és főz neked egy finom kakaót. Persze lehet, hogy elküld a halál faszára vitézcsomónak, hogy a lábad sem éri a földet. De akkor majd megvigasztalhatod magad, hogy egy olyan nő, aki nem ért meg, meg sem érdemel téged.

Rebca 2009.06.03. 18:42:47

Amúgyis, ha mást akar dugni a párom, illetve nem konkrét valakit hanem csak úgy dugni mással, lehet hogy nem is zavarna nagyon. Mert tudnék róla, tudom hogy még azt is elmondja hogy meg akar csalni, akkor had menjen, ha csak a dugás kell. Mert mondjuk szeretne egy kis változatosságot, tegyük fel sok sok éve vagyunk együtt. Ha a hátam mögött akkor pl meg se tudom tehát nem fáj. A rosszabb inkább ha érzelem is van benne és úgy csal meg és szenvedteti magát is meg a két nőt is. Na ennyi. Majd ha lesz hosszú kapcsolatom és a pasas szeretne dugni járni, azért mert nem csak egy nőt akar, akkor engedném. De ha azért mert velem nem jó, akkor bizony összekapnám magam.

valójábannemberci 2009.06.03. 18:42:48

@guy: És ez azzal is jár, hogy mint valami alfa-hím, minden nővel természetesen utód, nyilván. Mindet el is tartod majd jól? Vagy mégis hogy?
Van egy olyan érzésem, hogy a természetre hivatkozó faszhuszárok egy pillanat alatt válnának farkukat behúzva somfordáló senkikké, ha a felelőtlen kicsapongásaik anyagi terheit is viselni kellene.
BTW, természetkedvelők: ugye a borotválatlan női láb az igazi, meg a bokorban kúszó egyszemű kígyó? ;P

Kókuszmenyét 2009.06.03. 18:43:01

@steevo: Ezt tudom. Én is nő vagyok. Viszont ha a pasi felveti a kérdést: Bűnös vagyok-e, valószínűleg sejti, hogy az. A félreértés elkerülése végett: nem ítélem el, de visszataszítónak tartom a dolgot.

Rebca 2009.06.03. 18:44:24

javítok: majd ha lesz ANNYIRA hosszú kapcsolatom. félreértések elkerülése végett.

öregmogyi 2009.06.03. 18:46:32

Bűnös vagy ha elmondod a szerelmes csajszidnak! Nem érdemes terhelni egy nő agyát ilyenekkel, mert a szexuális kilengéseket valahogy nem képesek feldolgozni.

Viszont az durva, hogy megálltál egy ribinek. Utcai harcos volt? Miért jársz inkább Netes cicákhoz? Mégiscsak igényesebbek. (na jó, kivétel a szemétégetős Erika és Vivien (Valery)... bár ők is hirdetnek Neten)

öregmogyi 2009.06.03. 18:47:58

javítom magam: miért NEM jársz inkább...

öregmogyi 2009.06.03. 18:48:42

javítom magam: miért NEM jársz inkább...

v.a.k.v.a.r.j.u 2009.06.03. 18:50:01

öregmogyi 2009.06.03. 18:46:32

"Bűnös vagy ha elmondod a szerelmes csajszidnak! Nem érdemes terhelni egy nő agyát ilyenekkel, mert a szexuális kilengéseket valahogy nem képesek feldolgozni."

Nem érdemes terhelni egy nő agyát ilyenekkel, ahogy egy kutya agyát sem érdemes terhelni az atomfizikával? Aztapicsa. Mondjuk téged speciel értelek, miért jársz kurvákhoz.

Mert megérdemled.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 18:52:23

@powerpuff: "Lehetne nyitott a kapcsolat, bár persze Te is tudod, hogy ebbe nem menne bele, hiszen szeret."

Na, akkor ugyancsak a - mindkettonk altal mérvadónak tekintendő - Vérnyúl Döme hosszu hozzaszolasára, annak is 5. pontjara hivatkozva "kötnék bele" ebbe a megfogalmazasba. Szerintem - ahogy Döme szerint - se az a szeretet, ha annak fejében "adunk" valamit valakinek, hogy ő mit ad nekunk. AzÉRT (???) szeretjuk, hogy CSAK VELUNK(???) van...??? Ezt a en szotaramban üzletnek hívják, és nem szeretetnek.

Szeretet az, amikor örülünk valaki örömének, nem az, amikor ellenunk intezett tamadasnak tartjuk az ő örömét...

Szoval megfogfalmazasoddal ellentetesen: éppen az a szeretet, ha tamogatod a masik kiteljesedeset, es az NEM szeretet, amikor gátat vetsz neki. Persze, lehet ugy is tamogatni őt, hogy akkor elengeded, kiszallsz az eletebol, es ugy is, hogy elfogadod a helyzetet ugy, hogy megtartod vele a parkapcsolatot.

Forditom akkor a beidézett mondatod által élesztett gondolatot magyarrol magyarra:) : Hősünk (és minden itteni sorstársa) úgy érzi, nem engedheti meg magának azt, hogy őszinte legyen a baratnojével, mert attól tart (itt sokak szerint joggal), hogy az ő kapcsolata nem szereteten, hanem valojaban hallgatolagos üzleti megallapodason alapszik. Ennek kiderítésétől pedig ódzkodik, mert neki az üzlet tartalmú párkapcsolat is megfelel - hiszen (sok itteni megszolalohoz hasonloan) valogaskepeben a szeretetalapú kapcsolat a LEHETETLEN DOLGOK közé van felsorolva, s ezert nem is törekszik rá, az errol valo beszédeket pedig a naivitas, hazugsag, eretlenseg es hulye ábránd névvel illeti.

Halkan jegyzem meg, hogy az intimitas mintáját édesanyánkkal való kapcsolatunk jelenti, es amilyen elfogadóra, tamogatóra, szeretettelire az sikerult (amilyen szemelyisegu az edesanyank, ahogyan ő bánt velunk), olyannak gondoljuk a lehetséges legjobb parkapcsolatot.

Akinek a csalad "intim ellenseg", az nem ismeri a valodi (érzelmi) intimitast, a kolcsonos es egyenrangu kapcsolatot... Nincs benne a valóságképében az, hogy "aki mellettem van, azert van, mert ő a legfőbb tamogatóm, ő azert él, az a legfobb életcelja neki,hogy en kiteljesedjek, hogy az legyek, aki vagyok, egyedi kulonleges virag, kibontsam azokat a szirmaimat, amilyenek csak nekem vannak, senki masnak a vilagon", nem pedig le akarja vágni a labujjamat, hogy betuszkoljon egy éppen felbukkanó cipőbe... az ilyen elleneseges korai tapasztalattal bíró ember nemigen tud elgondolni odaig, hogy létezhetnek olyan emberek, akikkel a szeretetet, intimitast lehetseges megélni.

-----------------------------------------------------
Tehat a blogoló ifju kerdese valojaban nem az, hoyg ő szemétséget csinal-e, hanem az: "LÉTEZIK-e olyan kapcsolat, ahol nem kell hazudni, és megis szeretnek - még annak ellenere is, hogy en milyen vagyok?..."
Válaszom: IGEN, LÉTEZIK. Tehát érdemes erre törekedni.
-------------------------------------------------------

Symbian 2009.06.03. 18:53:40

Naná, hogy bűnös! Annyi legyen benned, hogy soha ne mondod meg neki! Ne jöjjön rád a "férfias" őszinteségi roham. Sajnálatos, hogy kell ez a kis kitérő. Nem lennék a barátnőd helyében.

cupoj 2009.06.03. 18:53:57

Hát fiúk, hülyék vagytok! Most az előbb néztem egy másik postot, ahol a lány kefélt félre - nem egy kurvával - egy kollégájával! Ott végig ment a fröcskölés, meg az mnk-zás! Aki azzal védi magát, h ő férfi, és neki "szabad", mert a "gének" meg bla...bla! És a nőknek nincsenek ilyen igényei? Egy vad idegen pasival érzelemmentesen, felelősség nélkül? Dehogy nincsenek!!! A férfiaknak csak akaraterejük nincs! Meg gátlásuk! Legalábbis, aki ilyet csinál! Meg persze az ilyen nőknek sincs! Nincs különbség!
Aki meg azzal jön, h az asszonyt nem kéri orális hadműveletre, mert másnap azzal a szájjal csókolja meg a gyerekeit, az egy degenerált barom!
Jah, és ha vkinek újdonság lenne, a nők ma már nem kényszerből sexelnek... :P

öregmogyi 2009.06.03. 18:54:15

@v.a.k.v.a.r.j.u: Köszi!

A posztírótól még megkérdezném, hogy hol állt meg?

guy 2009.06.03. 18:54:38

@berciXcore: Nem mondtam ilyet. A prostihoz járás nem a gyerekvállalásról szól, az alkalmi kiadáson túl nem jár pluszköltséggel. Egyébként nem gondolom magam faszhuszárnak, ahogy téged sem gondollak ordenáré bunkónak annak ellenére, ahogy a névtelenség mögött egy tizenkét éves gyerek szintjén írsz.

Magustanonc 2009.06.03. 18:55:11

Meglehetősen kérdéses hitele van annak a kijelentésnek, hogy ez rendben van, egy olyan ember szájából, aki nem vállalja fel a párja előtt őszintén akármilyen indokból is.

Lehet nehéz beismerni, hogyha valakinek nincs mersze kilépni egy kapcsolatból, és megadni magának és a másiknak is az esélyt arra, hogy megtalálhassa azt, akivel valóban boldogan leélheti az életét, és akivel esetleg képes felszabadultan megélni a szexualitást.

Lehet magyarázni a gerinctelenséget, de ettől még gerinctelenség marad.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 18:59:06

@powerpuff: "Persze az is tény hogy egyszerűbb hazudni neki."

Ez tevedes.
A hazugsag erokifejtes, az igazmondas egyszeru. ezen az elven mukodik a hazugsagvizsgalo is.

Vannak olyan nevelések, ahol annyira megtorolták szegeny kisgyerek oszinte megnyilvanulasait, hogy megtanulta, hogy hazudni ERDEMESEBB. De soha nem egyszerubb.
És vagyunk egyparan, akiknek szerencsere nem kellett megtanulniuk hazudni, mert rentabilis volt igazat mondani mar anyukanknak is.:)

valójábannemberci 2009.06.03. 19:02:35

@guy: Azt viszont még mindig nem magyarázta meg senki, hogy ha a férfiak luktömögethetnéke természetes dolog, akkor miért nők adják a prostituáltak java részét? Ők nem nők? vagy férfi lelkűek női testben? Esetleg korcsok? Vagy földönkívüliek?
Vagí így hogy?
Ez eddigi érvelésekkel nagyon nem konzisztens magának a prostitúció létezésének ténye.

Szedjetek össze valami konzisztens érvet, mert amit eddig itt összehordatatok hormonokról, természetről, hűségről, vágyakról, civilizációról, meg miegyébről, az nagyon sántít és önmagával is ellentmond. ;)

guy 2009.06.03. 19:06:54

@Egyed Anita Panka: Nem értem ezt a hazugság dolgot - te mindent elmondasz a párodnak? Ez csak akkor lenne hazugság szerintem, ha az úriember tényleg nem szeretné már a párját, de ahogy olvastam, erről szó sincs. A szexszel vannak gondok, de annak meg biztos nem az a legjobb megoldása, hogy elmondod a párodnak a kilengéseidet. Pláne egy nőnek, aki alapból féltékeny az összes többi lányra, és mindjárt megcsalást kiált egy egyszerű, érzelemmentes szeretkezés miatt, valószínű azért, mert magából indul ki, és tudja, hogy neki nem menne érzelmek nélkül, és képtelen felfogni, hogy egy férfinak igenis mehet, és tényleg nem érez többet az örömlány iránt, mint mondjuk a fodrásza iránt.

öregmogyi 2009.06.03. 19:09:05

@Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és:

Befejezheted a hazudozást. A csajszik is ott vannak a neten (nekik is van fórumuk) és meg lehet nézni, hogy miket írnak a kuncsaftokról. Abszolút nem hánynak. (persze ha az út szélére kitett cigánygyerekre gondoltál, akkor igazad is lehet, viszont azokat ne nevezzük már örömlánynak!)

Aki szereti ezt a szakmát az akár még jól is érezheti magát. Barátságok is kialakulhatnak idővel. Persze bunkók mindenhol előfordulnak, de egy bérnőstény sem sír többet a tahó vendégek miatt, mint egy Mekis pénztáros. Ilyen a szolgáltatóipar.

lunatik 2009.06.03. 19:11:20

@berciXcore: pont hogy igy logikus. erre van kereslet.

lunatik 2009.06.03. 19:12:14

@Egyed Anita Panka: viszont megtanultuk befogni a szankat, hogy ne mondjuk meg az igazat, ha annyira nem hasznos.

öregmogyi 2009.06.03. 19:14:12

@berciXcore:

Ez kérdés? Nézzük az "önkéntes" dolgot: egy pali megdugná az összes fiatal puncit. Nem is ritka, hogy egy fickó 20-30 évvel fiatalabb lánnyal jár.

A csajoknál meg nem ritka, hogy pénzes vénemberekkel. Namost a kurvák-kurvázók esetében is a pénz vs jópunci téma motiválja a nőt és a férfit.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 19:14:59

@guy: "te mindent elmondasz a párodnak? "

Hát izé, a helyzet az, hogy egyrezst mindenkinek elmondok mindent:), masreszt eppen az szokott az APROPÓJA lenni egy kedvesi kapcsolatom kialkulasanak, hogy még ennél a szamomra termeszetes erzelmi intimitasnál - amiben leledzem, és a vilaggal élek - sokkal jobban esik valakivel megosztani a dolgaimat, mint massal. Es ha ez kolcsonos, es mukodik egyutt az erzelmi elet is, a szabadidos elet is, van szexulais vonzalom is, akkor AZ apropoja egy parkapcsolatnak.
Gyakorlatilag az a LÉNYEGE, a párkapcsolatra való VÁGY _kiváltója_ az a felismerés, hogy "Jé, evvel az emberrel sokkal jobban esik, és sokkal jobban megosztjuk egymassal magunkat, mint barki mással". Vili?
És elképzelésem sincs, hogy akinek nem ettol lesz kedve pakapcsolatra lépni, annak mitől...

valójábannemberci 2009.06.03. 19:15:41

@lunatik: mármint hogyan logikus? írjad le szépen egy összetett magyar mondatban, utalva benne a hormonokra, a természetre, a civilizációs folyamatokra, az emberi vs. állati viselkedés tematikájára, az érzelmekre, az értelemre, az ösztönökre, az anyagiakra, a családra, stb. meg még mindarra, amit kihagytam. ;)

lunatik 2009.06.03. 19:18:32

@berciXcore: en nem hordtam ossze ilyen sok hulyeseget, amit irtam ertheto.

guy 2009.06.03. 19:20:09

@Egyed Anita Panka: Na és mi van a hosszútávú kapcsolatokkal? Azok sikeresen működtek a te esetedben, és ott is elmondtál mindenkinek mindent? :-) Ahogy a fenti kommentekből levonható - azért más egy rövidtávú, egy-két éves kapcsolat, ami jórészt a kémián alapul, mint egy hosszútávú, amiben azért már az érdekek is közrejátszanak.

lunatik 2009.06.03. 19:22:18

@berciXcore: ja esetleg annyit, hogy ha az emberek is olyan oszintek lennenek mint az allatok, akkor a kurvak olcsobbak lennenek, a tokeletesebb piaci viszonyok miatt.

lunatik 2009.06.03. 19:26:43

@guy: egy lanynak (gondolom panka az) nem annyira (vagy egyaltalan) veszteseges ilyen esetben (felteve ha nincs gyerek) dezertalo strategiat valasztani, o ha mindig oszinte ugy is eleg sok ferfi fogadja majd el ugy, egy ferfinak, szelsoseges esetet leszamitva egyertelmuen veszteseges az oszinteseg.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 19:27:02

@guy:
"A szexszel vannak gondok"..." Pláne egy nőnek, aki alapból féltékeny az összes többi lányra, és mindjárt megcsalást kiált egy egyszerű, érzelemmentes szeretkezés miatt, valószínű azért, mert magából indul ki, és tudja, hogy neki nem menne érzelmek nélkül, és képtelen felfogni, hogy egy férfinak igenis mehet, és tényleg nem érez többet az örömlány iránt, mint mondjuk a fodrásza iránt. "

(Hogy emeled ki sargaval a nevemet?)

Amit leirsz, egy olyan allapotot ir le, ahol nemhoyg parkapcsolatrol nincs szo a felek kozott, de feluletes ismeretsegrol sem!

Az ember _ismeri_ a KEDVES fiú/lány erzeseit, személyiségét, világát (ETTŐL VÁLT a kedvesévé!); és nem "alapból" és "mindjárt... kiált"-ból mukodik az ő saját (??) ÁLTALÁNOS VILÁGKÉPE alapján, hanem KONKRETAN a kedvese személyiségével kapcsolodik, nem pedig magazinokbol vett feltételezésekkel.

(Egy csomo oylan altalanositast irtal, amibol EGY sem igaz még 10 véletlenszeruen kivalasztott lány mindegyikére sem, nemhoyg az osszesre. És irrelevans is, hogy hanyra igaz, mert RÁD KIZAROLAG AZON lányok szemelyisegjegyei erintenek, akikkel kapcsolatban állsz. De ha egy sor feltetelezesed van roluk, az tokeletes akadalya annak, hogy kapcsolodj _hozzajuk_...)

valójábannemberci 2009.06.03. 19:28:48

@lunatik: amúgy az általad megválaszolt kommentben nem is rád céloztam, hanem úgy általában. :)
de még mindig nem értem: "erre van kereslet". ezzel sokat még nem mondtál. és még mindig nem ismerjük a szolgáltatást nyújtók véleményét. csak azt ne mondjad, hogy azok a lányok csupa örömből tárják szét a lábukat bárkinek, aki elég pénzt ad.
remélem nem gondolod úgy, hogy csak mert kereslet van rá, és a kuncsaft fizet, akár durva is lehet a csajjal. pénz megvolt, nincs semmilyen érzelem, kurvaállat kussol és eltűr bármit.

a problémát én itt nem csak abban látom, hogy a levélíró nem őszinte a párjával, de abban is, hogy teljesen érzéketlen egy társadalmi problémára, ami a prostitúciót átjárja. a prostik és escort girlök között nagyon kevés az "önálló". a legtöbbjük mögött ott van a stricije, futtatója, de nyilván az nem fog ott ülni minden akciónál, hogy ellenőrizzen.

lunatik 2009.06.03. 19:29:54

@Egyed Anita Panka: amilyen neven be vagy jelentkezve, azt automatikusan kiemeli egy valaszhivatkozasban.
asszem.

öregmogyi 2009.06.03. 19:29:56

@Egyed Anita Panka: :-) jujj.. ez olyan női kérdés volt. (én is sárgával látom a nevem, ha a "válasz"-ra klikkelve írnak nekem, és a komment elején a kukac + a nevem szerepel.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 19:34:06

@guy:
Hosszu tavu kapcsolatban?
Minden kapcsolatomat "örökre" tervezem, még nem volt pelda rá, hogy ha valakit megszerettem, az a szeretet elhalvanyult olna, csak erosodik az idővel - vagy ha enm kapok ujabb szeretetingert az illetőtől, mert pl. lelép, akkor is megmarad a szeretet, csak stagnál, nem növekszik. Azok irant az emberek, akik folyamatosan benen vannak az eletemben, exponencialisan novekvo szeretetet tapasztalok.
Ki szoktak kosarazni, így csak sejtem, hogy sokan azert, mert 2009 ellenére valamelyest még mindig birtoklo es alarendelo statuszt szeretnenek betolteni velem szemben, es ezt velem nem lehet.

Érdek?
Nem tudom, hany eves vagy, es milyen közegben nőttél fel, és fővarosi vagyok, mar a dédmamám is itt szuletett a belvarosban, így en olyan csaladban nottem fel, ahol mar 4-5 generacioval korabban sem volt mas erdek egy parkapcsolatban, mint a mentalis, erzelmi es szexualis vonzalom. Mert fel sem merult mar a XIX. szazadban sem, hogy fenn tudja-e magát tartani egy ember önállóan, vagy a szulei-testvérei segítségével. Fenn tudja. Mi mas érdek letezik?

guy 2009.06.03. 19:34:35

@Egyed Anita Panka: a feltételezések és a kapcsolódás ellentétét azt értem, és nem is azt írtam, hogy mindenki ilyen cinikus világképpel álljon neki egy párkapcsolatnak, mert akkor tényleg nem működne a dolog. De a lényeget pont nem érintetted, miszerint mi számít bűnös megcsalásnak a férfi és mi a nő részéről, avagy a fegyveregyenlőség elve miatt akármelyik fél részéről is történik meg, annak minősül? Mert szerintem a két nem nem egyenlő ezen a téren, és igenis szerintem az egyiknek könnyebben bocsátható meg, mint a másiknak. Ez nem népszerű álláspont, de a valóság általában nem népszerű.

guy 2009.06.03. 19:36:04

@lunatik: Régi szép közgázos idők :-). Tökéletesen igazad van.

lunatik 2009.06.03. 19:37:43

@berciXcore: ja a kurvak elete tobbnyire biztos kemeny, dehat az a kepmutatas es hazugsagkenyszer itt a monogam kapcsolat-alapu tarsadalmunkban meg csak segiti is ennek illegalis voltat. ha termeszetesebbnek lenne veve ez az akar kapcsolatban levo ferfiak valtozatos szex iranti igenye, es ezaltal legitim lenne, ez megkonnyitene a prostitucioipar kifeheriteset is.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 19:38:08

@guy: "szerintem az egyiknek könnyebben bocsátható meg, mint a másiknak"

Miert?

guy 2009.06.03. 19:39:29

@Egyed Anita Panka: Mert általában más a motivációja az egyiknek, mint a másiknak, de erre már az előbb is azt írtad, hogy előítélet.

öregmogyi 2009.06.03. 19:42:12

Saját 20 éves (ebből 7 évet egy kapcsolatban) megfigyelésem a nőkről:

a csajok sokkal gyakrabban kiderül egy megcsalás, mert ott többről van szó, mint a szex. Eleve nehezebb a dolguk, hisz nem is adná oda magát "csak úgy" senkinek, tehát jóval többet kell hazudozni az ismerkedő találkák miatt. Aztán ugye a női fantáziálások a kiválasztottról... Majd jöhet az "eksön". Ami ha a szarul sült el, már másnap megtudtam, ha meg jól... azt is, mert onnantól kezdte felemlegetni a hibáimat. Vagyis rögtön kifelé állt a szénám. Részemről viszont sosem tudott meg semmit, mert nem éreztem iránta másképp csak azért mert egy 20rongyos cicával voltam délután. Bukás csak akkor lett volna, ha nagyon ráállok a témára, hisz otthonra már nem marad energiája az embernek.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 19:44:00

@guy:
?? És? A magad motivacióját megérted. A Tiedtől eltérő, más motivaciot nem tudod megérteni?
Vagy csak nehezebb?

Képzeld, evvel a nő is igy van!:)
Neki is a sajatjat konnyebb erteni, es a sajatjatol eltérőt a nehezebb.

Ettol még nem logikus az a gondolat, hogy AZ az elfogadhatóbb motivacio, ami AZ ENYÉM! :D:D
Ettol még csak az biztos, hogy SZÁMODRA NEHEZEBB megérteni egy a Tiedtol eltero motivaciot.
Errol szol, nem tobbrol.

valójábannemberci 2009.06.03. 19:46:41

@lunatik: akkor az ideális végcél mégis az volna, hogy bárki, bárkivel, bárhol, bármikor, bárhogy, korra, méretre, színre, zenei ízlésre, politikai hozzáállásra, szőrzet-preferenciára és minden más tényezőre tekintet nélkül.
így nem lenne se monogámia, se poligámia, se origámia, se kurvák, se gengszeterek. természetesen a házasság és az élettársi viszony intézménye is megszűnne. szép új világ.

menjünk vissza az őserdőbe.
ha nincs kéznél emberi partner, akkor jó lesz a csimpánz is, vagy a kecske, esetleg az orrszarvú.

guy 2009.06.03. 19:50:22

@Egyed Anita Panka: Én megértem a magam és a barátnőm motivációját is, és tudom, hogy ha ő megcsal, akkor miattam vagy miatta, de vége a kapcsolatnak, mert neki érzelmek kellenek ahhoz, hogy valakivel megtegye. Vagy ez nem így van? A nem hivatásos lányok szeretkeznek rendszeresen más férfiakkal, mint a kedvesük érzelmek nélkül is?

lunatik 2009.06.03. 19:53:40

@berciXcore: ja, valami ilyesmi, dehat (foleg) a joleti tarsadalomban igy is megy, csak lassan. vegulis ezek az erdekek mindig jelen voltak, csak bizonyos tenyezok bearnyekoltak ill. bearnyekoljak ezeket a preferenciakat marmint a pusztan testi elvezet megszerzeset. (ami persze mar megintcsak evolucios dolog). a bizonyos tenyezok foleg gazdasagiak. es viszonylag hosszutavuak.

öregmogyi 2009.06.03. 19:58:03

@lunatik: már az állatok sem őszinték! :-)
tudomany.ma.hu/tart/cikk/h/0/691/1

A majmok "kurkászással" (tisztogatással) fizetnek a szexért. Óriási :-)
A csajok úgy látszik elég korán rájöttek, hogy a pasikat sok mindenre rá lehet venni egy kis akciózásért cserébe.

Egy újabb hír (csak most nem találom), hogy a nőstény majmok féltékenyek. És minden trükköt bevetnek, hogy még a terhességük ellenére is velük szexszeljen a korábban összeszedett hím. (és ne a többi -még tüzelő- nősténnyel)

guy 2009.06.03. 20:02:44

@öregmogyi: Lásd a fenti sokszámú felháborodott női kommentelőt, akik bűntudatot igyekeznek ébreszteni a férfiakban alaptalan állítások közzétételével - sikertelenül :-).

valójábannemberci 2009.06.03. 20:03:34

@lunatik: a jóléti társadalmak emiatt kerülnek egyre komolyabb társadalmi válságba, és ha hagyják, akkor szép lassan szétesik maga a társadalom, és akkor szép lassan mindenre lesz egy ösztönökre alapozott válasz. például a tulajdonra is, vagy az élet védelmére.
megdughat bárkit - mert épp olyanja volt.
ellophat bármit - mert neki épp olyanja volt.
megölhet bárkit - mert épp olyanja volt.

ha azt mondod, hogy ez a helyes irány, azzal pont a civilizáció bomlását tartod ideálisnak.

lunatik 2009.06.03. 20:04:16

@öregmogyi: ez az utobbi erdekes. vajon mi lehet az evolucios elonye, hogy egy nosteny feltartja a csoportban az egyik legjobb genallomanyu himet es ezaltal kevesbe jokat enged szaporodni?

lunatik 2009.06.03. 20:04:49

@öregmogyi: ez az utobbi erdekes. vajon mi lehet az evolucios elonye, hogy egy nosteny feltartja a csoportban az egyik legjobb genallomanyu himet es ezaltal kevesbe jokat enged szaporodni?

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 20:06:27

@guy:
Sokmindent nem tudok ertelmezni, amit irsz, de nem szeretnék kitérni rá, az itteni kereteken tulnőne ez. Pl. szerintem az ember semmit nem tud erzelmek nelkul csinalni, pl. a szexhez kifejezetten sok erzelem kell (vágy, vonzalom, remények, szeretetéhség, stb.), ezektol az erzelmektol vandorol a vér a fütyidbe.

Az Általad bogozgatott gordiuszi csomót talán igy lehet most mar vegre ketté vágni:
Figyi, nalam ugy van, hogy előbb mondja el a fiu, hogy "figyi, en nem erzem ugy magam ebben a kapcsolatban, mintha orokre itt akarnék maradni, nem Veled akarok kozos unokákat", mint hoyg felbukanna egy lány, akihez rajtam kivul elkezd vonzodni. Érted?
Ez egy konkret eset az eletemben, es 3/4 evig voltunk még egyutt evvel a fiuval a fenti felismerése után, csak akkor bukkant fel egy masik lany, akihez vonzodni kezdett, és 2 napon belul azutan hogy megismerte, szolt nekem, hogy itt van a hleyzet, ő most fok kilepni a kapcsolatombol. Ővele masfel evig egyutt volt, aztan megint énvelem. Masodszor is tudtuk, hogy ő masra vár, és amiota szétváltunk, azota nem jelentkezett, ebből ugy vélem, most ez az a kapcsolat, ahol kozos unokak is lesznek.:) És én nagyon örülök neki.
Énnekem nem szerepel egy partner kivalasztasanal, hoyg erezzem, hoyg kozos unokakat akarok vele, nem szukseges a "hazatérés-élményemhez", ezert nem is kiszurasnak, hanem bizony nagyon mennyei elmenynek szamitott nalam, hogy egyutt lehettem Viktorral osszesen masfel evet. Nekem az ilyen erzelmi kozelseg, amit ő tudott velem élni - hogy megosztja velem a leglenyegesebb erzeseit, foleg azokat, amik ram is vonatkoznak -, viszont elengedhetetlen alkotoresze egy kapcsolatnak. Enelkul nem az, nem kapcsolat.
De mint mondtam, en tobbnyire az egesz vilaggal vagyok iylen erzelmi intimitasban, barkivel, barmikor, ez a kepesseg valahogy velem szuletett. És amiota egyre jobban latom, hogy ez érték, mert nem mindenkinek megy, azota fontos kuldetesemnek tartom azt, hoyg valahogy probaljam az erre szomjazókat ravezetni ennek a mikentjere...:)

A legtobben ugy szomjaznak, hogy nem ismerik a vizet, így idájuk sincs rola, hoyg mire szomjaznak valojaban, viszont szuntelen sós vizet isznak egyre vadabbul, es nem veszik eszre, hogy kozben egyre szomjasabbak...

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 20:08:13

@guy: Neked könnyebb szakitani a baratnoddel, ha mast IS szeret, mint megvaltoztatni azt a meggyozodesedet, hogy egy nő csak egy ferfit szerethet igazan?
És miert konnyebb?

lunatik 2009.06.03. 20:09:22

@berciXcore: nem mondom hogy helyes vagy helytelen, az lesz, ami lesz. bar szerintem az egesz igen lassu folyamat, lehet eletben sem marad az emberiseg mire oda jutna, es asszem lenne valami mesterseges szabalyozas, ha nagyon elfajulna, valami beta-ferfi-szakszervezet vagy ilyesmi :)

valójábannemberci 2009.06.03. 20:13:17

@öregmogyi: Arról szól a fáma, hogy féltékeny majomnőstény megy-e más hímekhez?

öregmogyi 2009.06.03. 20:13:33

@Egyed Anita Panka: "ezektol az erzelmektol vandorol a vér a fütyidbe."

hát ez óriási tévedés. A fütyibe 3-4 nap kihagyás után már szinte bármitől vér áramlik. Volt egy másik topik, hogy "meg lehet-e erőszakolni egy pasit". Bizony (sajnos) meg lehet. Az ÁVH-nál előszeretettel játszották azt, hogy pár napos kikötözés után két ronda ávós nő közölte, hogy amint feláll a fickónak, ők bele fognak dugni egy üvegcsövet amit szétroppantanak. És általában sikerült nekik. Idő kérdése.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 20:17:50

@öregmogyi: Van egy reproduktiv reflex, amit a halálfélelem vált ki. "Ha már meghalok, maradjon utanam valami." Akit felakasztanak, annak is lesz merevedése.
De a FÉLELEM is ÉRZELEM!

Netuddki. 2009.06.03. 20:20:10

Minek fizetni a tejért amikor otthon van a tehén?

öregmogyi 2009.06.03. 20:20:24

@berciXcore: ilyet nem írtak. De gondolom ha más hímekhez is dörgölőzött volna, akkor nem arról szólna a cikk, hogy féltékeny volt, hanem arról, hogy kívánja a szexet a terhessége ellenére.

valójábannemberci 2009.06.03. 20:21:06

@öregmogyi: Ez még mindig kevés érv arra, hogy ezzel legitimizáljad a félredugás biológiáját.
Csak közlöm, hogy én, mint azt a nevem is mutatja, férfiból volnék, bár eléggé anti-férfi, mert se a kocsik, se a foci nem érdekel, katona se voltam, és nem éltem ki magam suliban mások vegzálásával. Ráadásul nincs barátnőm se, és teljesen jól elvagyok magamban, nem erőltetem a kérdést. És olyan nagy szükségem sincs "ürítésre" se. Ami ki akar menni, az majd kimegy a maga módján, bízom ennyire a szervezetem képességeiben.
Vagy meghazudtolom a biológiát.
Lehet nem is homo sapiens sapiens vagyok, hanem valami földönkívüli? :P

öregmogyi 2009.06.03. 20:24:53

@Egyed Anita Panka: na ne!!! Vagy arra gondolsz, hogy a fejéből kiszorul a vér? :-) És akit lelőnek annak is lesz? Itt amúgy nem halálról volt szó, hanem direkt arról, hogy ha feláll akkor mi lesz. Ez meg pusztán fizika (kémia). Nulla köze van az érzelmekhez. Nem véletlen a Viagra meg a többi szar sikere. Amúgy nőknél van altáji vérbőség csak szerencsétekre az nem látszik.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 20:24:59

@öregmogyi: "A fütyibe 3-4 nap kihagyás után már szinte bármitől vér áramlik. "

Nem mindenkinek. Nagyon nagy elteresek vannak.

Es akkor az mitol van? Biologiailag egy faj vagyunk...

Egyik baratom azt mondta, hogy a szexben az a jó, hogy ha már tul van rajta (??), akkor 3 hetig eszébe sem jut (??), és akkor végre lehet mást csinalni... Rengeteg ilyen és ennél kisebb igényű fiút ismerek...
Amikor az okokat akartam felderiteni ugy, hogy mas ferfiakat interjuvoltam errol, akkor ezeket mondták magyarázatnak!:D:D

öregmogyi 2009.06.03. 20:30:32

@berciXcore: akkor neked könnyű, hisz nem a félredugás a kérdés, hanem a dugás. :-)
-remélem változik a helyzet és kifogsz egy vadállat csajszit ;)

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 20:31:28

@öregmogyi: Én nem gondoltam semmire, nem az en eszrevetelem ez, egyszeruen csak tanitották az iskolaban, mar nem tudom, hol, és erre emlékszem.
Meg verset is olvastam ilyet, amiben leírták a jelenséget. Teneked a félelem nem erzelem, akkor mi az erzelem? Ilyen erzelmek vannak pl., hogy harag, buszkeség, bátorság, szeretet, öröm, vidamsag, vonzalom, vágy, motivacio, ambicio, élvezet, en nem tudnek oylan létállapotot megnevezni, amikor nincsen egy emberben semmilyen erzelem. Akkor az az ember halott, de akkor is érez, csak már nincsen a testében, és így nem ember többé.

lunatik 2009.06.03. 20:34:24

@berciXcore: akkor neked biztos van egy csomo szabadidod. a mazlista! :)

valójábannemberci 2009.06.03. 20:38:35

@Egyed Anita Panka: Olyan létállapot azoké, akik a 20. század elején frontális lobotómián estek át. HVG írja ezt róla:
"A 20. század első felében a lobotómia – a frontális lebeny kimetszése, vagy az ott futó idegpályák átvágása – óriási népszerűségre tett szert a pszichiátriai kezelések között, s gyakorlatilag miden mentális probléma – skozifrénia, depresszió, szorongás – kezelésére alkalmazták. A svájci dr. Gottlieb Burckhardt által 1890-ben kikísérletezett kezelést António Egas Moniz tökéletesítette 1936-ban, amiért 1949-ben orvosi Nobel-díjat is kapott. A döntéshozásért, a kognitív gondolkodásért és számos személyiségjegy kontrollálásért felelős agyterület durva roncsolása gyakran teljesen kiszámíthatatlan személyiségbeli változásokat, sok esetben pedig halált okozott. John F. Kennedy amerikai elnök húgán, Rosemary-n 23 éves korában hajtottak végre ilyen beavatkozást, miután édesapja panaszkodott az orvosoknak a lány hangulati ingadozásairól. Bár a műveletet személyesen a lobotómia egyik zászlóvivőjének számító dr. Walter Freeman végezte el, a műtét nem járt sikerrel. Rosemary megrekedt egy gyerek szellemi szintjén, vizelettartási problémái alakultak ki, beszéde pedig érthetetlen gügyögéssé torzult."
Az ilyen ember érzelemmentes. De nagyjából egy zombival egyenértékű életjelet mutat.

Rebca 2009.06.03. 20:54:06

guy: "érzelemmentes szeretkezés" LOL
érzelemmentes dugás v valami legalább, nem SZERETkezés.

nemuccaszoc 2009.06.03. 20:54:50

Egészségedre, élj tovább.

valójábannemberci 2009.06.03. 20:57:06

@Rebca: Na igen. A szeretkezés már etimológiailag is feltételezi, hogy van benne érzelem. ;]

Rebca 2009.06.03. 20:58:42

guy, amúgy folyamatosan általánosítasz, hogy a nők csak érzelemből képesek szexelni, hogy a fodrász meg az ilyen marhaságok, süt a szövegedről hogy frusztrált vagy valami csaj miatt és ezért fröcsögsz ennyit, hogy márpedig a nők miatt kúrnak félre egyesek. Talán ha az illető szólt volna a csajnak, hogy hé, szeretném ezt meg azt csinálni. Áhh de mindegy, te valamiért nagyon pipa vagy a nőkre és most itt bizonygatod hogy mekkora elfuserált népség hogy nem értjük meg a ti természetes viselkedésetek.

öregmogyi 2009.06.03. 21:08:05

@Egyed Anita Panka: hát ne haragudj, én azért párszor már voltam betojva életemben. Ilyen hülyeséget nem véltem fölfedezni. Ez valami aberráció lehet. Olyan minthogy valaki arra élvez el, ha a tökén lépkednek tűsarkúval. De nem is világos: fölakasztott embereknél figyelték meg, vagy akasztásra váróknál? Ez utóbbit nem tudom elképzelni.. ki a tököm nézegeti egy szerencsétlen szerszámát? Az valszeg inkább azzal lehet összefüggésben, hogy az utolsó vacsora miatt jóllakottan kelt az ember (ami gondolom nem adatott meg neki előtte) És a másnap reggeli kelésnél visszatért a régi énje. (reggelente egy normális embernél is van spontán merevedés) Ha meg a hullára vonatkozott a megfigyelés, akkor hagyjuk a témát.

A 3-4 hét nyugalmi idő meg valszeg 50 éves pacákoknál van. Vagy ülő munkát végzőknél. Esetleg füllentettek a srácok, hogy a csajhoz jutási alkalmak közötti masztis korszak ne tűnjön soknak. A haveri körömben is szétnézve a 2-3 hét már önmegtartóztatási rekordkísérlet. Amit egyébként két hónappal tart az egyik haverom. De azt már úgy képzeld el, mint amikor folyamatosan tüsszentened kell... és ott van az orrodban. Aztán egyszercsak megtörténik. És akkor már tökmindegy, hogy kivel-mivel... Még az ÁVH-sok fenyegetése sem akadály.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 21:08:41

@Rebca: "Talán ha az illető szólt volna a csajnak, hogy hé, szeretném ezt meg azt csinálni."

Ez Neked meg nekem termeszetes, de ők valamiféle mélységesen elfojtott gigantikus szégyenérzet és bűntudat miatt KÉPTELENEK odaig eljutni is, hogy egyaltalan FELMERULJON bennuk, hogy KÉRHEJÉK, amire VÁGYNAK!

:S

"Férfiak"... :) ... akarommondani, reszkető kisfiúk...:)

Ezolyan bazdmegafűnyírodat-helyzet lehet...


6 eve mondta nekem egy parapszichologus, hogy az emberek 55%-ának konnyebb egy ujabb vadidegent "kiprobalni" szexualisan, mint az eddigiek közül bármelyiknek, legalabb egynek SZOLNI, hogy "hé, ezt meg azt szeretném..." Nem hittem el neki, hogy ez igaz lehet...

öregmogyi 2009.06.03. 21:13:34

@Rebca: "Talán ha az illető szólt volna a csajnak, hogy hé, szeretném ezt meg azt csinálni."

Ha ha ha...
Amúgy minek szólni? Két lehetőség van:
1: belemegy (akkor meg nem mindegy?)
2: nem megy bele. Akkor viszont kár volt megkérdezni és valszeg már a kérdésfelvetés is veszekedéseket vált ki. És soha többet nem lesz bizalma.

Én ilyet soha, semmilyen körülmények között nem kérdeznék a nőmtől. A másik aranyszabály pedig, hogy a nyilvánvaló lebukáskor is tagadni, tagadni, tagadni!

öregmogyi 2009.06.03. 21:16:42

@Egyed Anita Panka: egyébként most belegondoltam, hogy miért nincs merszünk egy ilyen kilengéshez engedélyt kérni, és tudod eszembe jutott, hogy milyen pofonokat (karmolásokat!) kaptam pusztán olyan megjegyzésekért, hogy "csinos a húgod" meg hasonlók. Tehát ez egy folyamat, amíg a férfi rájön, hogy az ilyen témákat jobb nem szóbahozni a nőstény előtt.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 21:19:19

@öregmogyi:

A Te itteni beszamolod a szexualis eletedrol nem is hasonlit erre még távolrol sem... :)

Kenytelen vagyok azt gondolni, hogy a haverjaid beszamoloiba - talán...? ...NÉHA... - egy kis hencegési füllentéses túlzás is vegyul... hm? Már ha a köreikben van dicsőségértéke az emlitett promiszkuis tevékenységnek...

De elarulok egy pszichologiai tényt: arrol szoktak beszélni sokatsokat, ami hiánycikk.
Kiegyensulyozott és elégedett szexualis életű férfi soha nem beszél a szexrol. :) Plane nem ferfitarsasagban. Hovatovabb nem is jar ferfitarsaságba.
Nőtársaságba jár.

Az, hogy valaki ferfitarsasagban keresi az elismerest ferfitarsai között nemritkán nagyotmondasi képességét is latba vetve, az kamaszkori erzelmi erettseg szintjét jelenti, azt, hogy keresi a helyét a ferfiak kozott, várja, hogy befogadják, mert még nem érzi magát teljes értékű férfinak - ezért keresi ferfiasságának visszajelzéseit a többi - ugyancsak még nem teljes értékű férfi, hanem nemi identitását kereső - fiú között. Éspedig - gondoljuk csak tovabb - az ilyen fiúnak EZ a leglényegesebb érzelmi szukseglete, tehat érzelmi igenyeit és energiáit nem parkapcsolati tevekenysegre összpontosítja...

Szóval a haverjaid életviteléről meséltek sok sebből véreznek.... :)

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 21:23:07

@öregmogyi:

Értem.
Sajnalom, hogy ilyen rosszak a tapasztalataid.
Tudatni szeretnem, hogy nem ilyen nőkből áll a világ.:)
Valamiert mindig megtalalod az ilyet. Ez egy beidegzodes, valamiert (anyukad is ilyen... ) olyan viselkedest latsz ismerosnek, vonzonak, amihez ilyen birtoklo, uralkodo magatartas tarsul.

Ezen lehet valtoztatni.
Felszabadulhatsz az alol a kenyszer alol, ami iylen nok karjaiba sodor folyvást.:)

öregmogyi 2009.06.03. 21:23:56

@Egyed Anita Panka: abban mi a hencegés, hogy valaki nem nyúl magához 2-3 hétig?

A férfitársaságról meg úgy látszik gőzöd sincs.

lunatik 2009.06.03. 21:30:24

@Egyed Anita Panka: miert ne jarna fiuk koze aki elegedett a szexualis eletevel? Meg inkabb csak oda jar, nem nok koze, hiszen noszerzes mar kipipalva. :)

lunatik 2009.06.03. 21:41:01

@öregmogyi: ugy latom azt hittuk hogy ket dugas kozt eltelt 2 honap a rekord.
volt egy haverom aki kis idokulombseggel eltorte mindket kezet, be is gipszeltek oket. nalunk asszem o tartja a rekordot. :)

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 21:43:17

@lunatik:
Nőszerzés kipilava?:) Khm.:)
Mert "2 erzelmi erettsegi szint van":
az alsón az ember szereZ (kapni akar, birtokolni), a magasabbikon szereT (ad).
Aki nőt szereZ, az FIÚ, az JÁR fiutarsasagba.
:)
Vilagosabb már?:)

Az első verzio némiképp tárgyként, alárendeltként tekint a nőre, akivel aztán "el is dicsekszik".
Én ezt a lelkiallapotot a nem kielegito, nem harmonikus, éretlen, FIÚS, nem férfias életminoseghez sorolom.

Egyed Anita Panka 2009.06.03. 21:49:30

@öregmogyi: Az a henceges, hogy előterjeszti, hogy nala mar rekord, hoyg mar 2 hete nem dugott... mar bocsanat, de ez egy ún. panaszba bujtatott dicsekvés. ;)
Nekem meg már 2 hete nem kérték meg a kezemet, és raadasul már egy honapja nem volt négyesem a lotton, most képzeld, mifelénk miylen rossz idők járnak! Tessél engemet sajnálni! :D:D:D:D:D

lunatik 2009.06.03. 21:52:40

@Egyed Anita Panka: ezt en egyaltalan nem igy gondolom.
az 'ilyen' nemek kozti kapcsolatnak ugye a szexualitas az alapja. es a szex meglete szukseges feltetel, akar kettebontod szintekre akar nem. es a szex esetleges megvonasa a magasztosabb felso szintu kapcsolatot is ( es a benne resztvevo 'erett' ferfiui viselkedest is) ugyanoda degradalja mint egy altalad alacsonyabb szinten levo esetben.

öregmogyi 2009.06.03. 21:53:38

@Egyed Anita Panka: nem a dugásról volt szó... Most olvasd el újra ennek tudatában.

öregmogyi 2009.06.03. 21:56:28

@Egyed Anita Panka:
az egész ettől a kijelentésedtől indult:
"Egyik baratom azt mondta, hogy a szexben az a jó, hogy ha már tul van rajta (??), akkor 3 hetig eszébe sem jut (??), és akkor végre lehet mást csinalni."


Na erre írtam, hogy jó az 3-4 napnak is.

lunatik 2009.06.03. 21:57:42

@Egyed Anita Panka: lehet nem voltam eleg vilagos. a fiuknal vagy ferfiaknal (mindegy) a novel valo (allando szexualis) kapcsolat meglete (vagy nem lete) kiemelten a legfontosabb tenyezo a no minosege (csak ehhez kepest) annyira nem fontos mint ez forditott esetben a noknel. ott inkabb soxor az van, hogy csak akkor legyen, ha lehet eleg jo, egyebkent meg varakozik a jobbra.

Ленина · http://szanalmas.hu 2009.06.03. 22:13:06

értékelhetetlenül k@csög vagy. persze most szándékosan nem írtam le vulgáris szidalmakat. Ribanchoz menekülsz, mert kevés vagy mint férfi, hogy feldobd azt az unalmas szexuális életeteket, átvered a társad, hazudsz neki. Pesze ha veled tennék ugyanezt, akkor a kis önérzeted a plafonon lenne, lehet, hogy alaposan meg is vernéd a társad, persze téged nem zavar, hogy ezt teszed a másikkal. Gyáva vagy és undorító.

öregmogyi 2009.06.03. 23:11:01

@Egyed Anita Panka: Ezen a butaságon pedig nem tudok túljutni:

"Kiegyensulyozott és elégedett szexualis életű férfi soha nem beszél a szexrol. :) Plane nem ferfitarsasagban. Hovatovabb nem is jar ferfitarsaságba. Nőtársaságba jár."

Minden férfi a három P-ről beszélget. (Pénz, Politika, Pina... plusz a sportról) A női társaság pedig túl felszínes. Nem sokáig lehet bírni piálás vagy haverok nélkül. Nekem főleg az fáj, hogy a saját sztorizgatásom tölti ki az időt (hisz ösztönösen szórakoztatom a hölgytársaságot) ugyanakkor pár alkalom után kifogynék a sztorikból, mert tőlük nem igazán kapok újakat. (legalábbis olyat nem, ami másokat szórakoztatna) Na ehhez kellenek a haverok. Aki elvan a nők között (hosszú távon), az full alkesz lehet. (esetleg egy lányos apuka, akik szintén kerülni szokták a pasis témákat ha eljön az ő lányuk ideje. Hehe)

öregmogyi 2009.06.03. 23:24:40

@0o0o: te elmondtad az asszonynak, hogy a képét kiraktad a neved mellé? Vagy azt, hogy más képét raktad ki? :-)
Nem hinném, hogy aki anyagilag támogat egy-két szépséges leányzót, az gyáva lenne. Elmondani meg egyenesen hülyeség volna. A postíró annyiban gyáva, hogy tőlünk kér erkölcsi felmentést. Aztán a következő alkalmat már egyenesen ránk fogja.

valójábannemberci 2009.06.03. 23:27:37

@öregmogyi: Lehet velem van baj, de én jobban szeretem az olyan társaságot, ahol értelmesebb téma is felbukkan. Ahol nem éri el a társalgás a mélypontot azzal, hogy a különféle testnedvekről és melléktermékekről kezdünk "beszélgetni" filmaszakadás-közeli állapotban.
És mondjuk jobban kedvelem a vegyes nemi összetételű társaságokat is, ahol szintén nem a 3+1P (hiszen a hölgyek részéről ott van a Pasik) a fő téma, hanem értelmesebb dolgok.
Ja és hozzáteszem, hogy részemről se alkohol, se dohány, se "rekreációs célzattal fogyasztott szerek".

Földönkívüli vagyok? :P

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.06.03. 23:30:20

megbocsátás? miféle megbocsátás?

xboxer 2009.06.03. 23:35:43

1. minimum a pasik fele de inkább 3/4-e jár prostikhoz ill. félrekúr valakivel
2. a nők minimum fele is félrekúr(t) valakivel
3. ez tiszta sor. egy partnerrel a szex unalmas, legyen az bárki is. egy idő után a legprofibb lepedőakrobata is unalmassá válik, ha szereted, ha nem.ezért kell a változatosság mindkét nemnek és ezért nem kell minősíteni azt aki félrelép.
4. ezt az emberek egy része felvállalja, egy része meg nem.
5. én kb 16éve járok prostikhoz (utca és netes) ill félre is lépek (ingyé') ha módomban áll. túl vagyok több száz jó és kevésbé érdekes kalandon.
6. ezzel együtt: soha nem kaptam el semmit. nem tudta meg soha az aktuális partnerem. nem csináltam véletlenül gyereket.
7. boldog családos ember vagyok, aki szereti a jó éttermeket, a jó filmeket, és a kellemes testiséget.
Epilógus: és a sok álszent, szemforgató,hűséges, őszinte, etc... emberke elítélő véleménye miatt (akik közül itt is irogatnak páran) soha egy percre sem fogom magam rosszul érezni :-)

guy 2009.06.03. 23:39:16

@öregmogyi: Sztem a postíró nem gyáva. Csak annyiban kéri a véleményünk, amennyiben az önigazolást jelent számára, de tekintettel arra, hogy ez az index, valószínűleg egy megírt cikkről van szó, ami a reklámbevételek növelésére hivatott. Egy újságíró ismerősöm mesélte, hogy úgy tanította meg az internetes olvasószám növelésére a fiatalabb kollégákat egy kezdő internetes újságnál, hogy írt egy cikket a párkapcsolatról, és mindjárt ezerszeres lett a kattintásszám - az a lényeg, hogy szerepeljen benne a szex, párkapcsolat, érzelem szó, és némi kétség is legyen benne, hogy legyen miről beszélni a fórumban.

xboxer 2009.06.03. 23:41:04

@Egyed Anita Panka: ezt írtad:"De elarulok egy pszichologiai tényt: arrol szoktak beszélni sokatsokat, ami hiánycikk.
Kiegyensulyozott és elégedett szexualis életű férfi soha nem beszél a szexrol. :) Plane nem ferfitarsasagban. Hovatovabb nem is jar ferfitarsaságba.
Nőtársaságba jár."
ez lehet, hogy jól hangzik és logikusnak tűnik, mikor a kis könyveidben ilyeneket olvasol.
DE.
Ez KURVÁRA nem igaz.
Hidd el, forogtam olyan körökben, ahol a Bódyszivi féle csajokat (és őt is) hetente cserélgették a palik. és tudod mit? beszéltek a nőkről. beszéltek a szexről. arról, hogy egy ridikülért mit meg nem tesznek az olyan kis picsák, akik egyébként a címlapokon feszítenek. és ezeknek a paliknak mindenük megvolt. pénz, karrier, család, amit akarsz. a nőkről és a dugásról beszélni a legalapabb férfidolog.és hogy egy elégedett pasi ne járna férfitársaságba? ugyan már, remélem ezt Te sem gondolod komolyan...

valójábannemberci 2009.06.03. 23:48:07

@xboxer: Egy ilyen "celeb-orgia" ne legyen már mérvadó. Ez csak azoknak MENŐ, akik azt hiszik, hogy a világon minden úgy működik, ahogy azt a [tetszőleges menő pasi/csaj magazin]ban olvasták.

xboxer 2009.06.03. 23:54:54

@berciXcore: nem azt mondtam, hogy mérvadó. csak azt, hogy a dugás egy normális, őszinte, baráti társaságban lehet alaptéma. persze nem mindíg és nem vulgárisan. a celebek között ez ugyanúgy megy mint a nem celebek között. csak celebcsajok azért ugrottak be, mert majd mindegyik kurva volt (Debreceni) vagy azzá vált (Nagy Ő Anikó) vagy most is abból él (Kelemen Anna, Keleti Györgyi etc)

powerpuff 2009.06.04. 00:02:23

@Egyed Anita Panka:
Szia.
Ugyan még 7 körül írtad, de csak most ültem vissza a géphez. :)
"A hazugsag erokifejtes, az igazmondas egyszeru. ezen az elven mukodik a hazugsagvizsgalo is."
A szavak jelentésében igazad van. Hazudni valóban nem könnyebb, hanem érdemesebb. Viszont ebben az esetben a hazugság következménye (a poszt írója szerint az, hogy megmarad a kapcsolat), EGYSZERŰBB mint megmondani az igazat. Egyszerűbb mert nem jár bonyodalmakkal, változással. De szinte ugyanarról beszélünk.

„Szoval megfogfalmazasoddal ellentetesen: éppen az a szeretet, ha tamogatod a masik kiteljesedeset, es az NEM szeretet, amikor gátat vetsz neki. Persze, lehet ugy is tamogatni őt, hogy akkor elengeded, kiszallsz az eletebol, es ugy is, hogy elfogadod a helyzetet ugy, hogy megtartod vele a parkapcsolatot.”
Nagyon jól tudom, ugyanis két hete szálltam ki egy párkapcsolatból, remélve, hogy jobb lesz neki. Persze nem vagyok mártír, remélem hogy jobb lesz nekem is. Azonban az ex-kedves nem mások kúrogatása által akart kiteljesedni. ;)
Egyébiránt tetszik amiket írsz. :)

forumuser 2009.06.04. 00:05:00

"Es az, hogy egy evben egyszer meglatogat egy kurvat? A regi polgari vilagban, a "tokeletes" hazassagok idejeben rendszeresen jartak kupiba a ferjek, ezek felszamolasa pedig bizonyitottan rosszat tett a szexualis kulturanak (arrol nem is beszelve, micsoda adobevetelt jelentenenek...)"

Bizonyítottan?
Aha.
Hát az lehet, hogy a férfiak rosszabbul jártak :P
Most már nincs otthon romlatlan, tiszta, szűz feleség - ami azért fontos, hogy biztosan a te gyerekedet hordja, és aminek a legtöbbször az az ára, hogy a romlatlan feleség nem hajlandó a szájába venni a farkad. És most már nincs szemhúnyás, ha eme hiányosságot máshol szeretnéd pótolni.
Most már olyan asszony kell, aki nem (a) tenyészkanca vagy (b) szexuális segédeszköz, hanem a kettő egyben (de elsősorban ember).

Tudom, hogy agresszív vagyok, de kevés dolog tud jobban felbőszíteni, mint a mosakodás.

xboxer
"Epilógus: és a sok álszent, szemforgató,hűséges, őszinte, etc... emberke elítélő véleménye miatt (akik közül itt is irogatnak páran) soha egy percre sem fogom magam rosszul érezni :-)"

Csak akkor sántít ezen állításod, ha a partnered/feleséged elől titkolod, hogy poligám vagy.

Azzal nincs semmi bajom, ha valaki felvállalja, hogy nem hűséges, de ha arról papol, hogy neki mi "jár", meg hogy "nem tehetek róla, az ösztöneim...", miközben otthon játssza a hűséges-szerelmetes férfiút, na, azért faszkorbács. Meg azért is, ha saját magát lazán fölmenti, de ha a párja csak rákacsint valaki másra, már rögtön mocskos ribanc.Kíváncsi vagyok, a mosakodó mit szólnak, ah élete párja azzal állna elő, hogy "szíve, keféltem a Józsival, de tudod, ez csak szex, biztosan a kapcsolatunk javára válik, már tanultam is tőle egy új technikát". (Kinek nem inge stb.)

forumuser 2009.06.04. 00:09:25

A kedves posztíró meg gondolkodjon el rajta, mit szólna, ha a kedvese pusztán a változatosság kedvéért néha megdugatná magát valaki mással. Mondjuk egy négerrel, mert az "olyan más".
És ne intézze a kérdést annyival, hogy "a2 félrelépő nő mocskos kurva, mer' a nőknek a szexhez szerelem kell", mert ez korántsem igaz mindenkire. Van nő is, aki a szexet magáért a szexért műveli.

Nem szenvedhetem a kettős mércét.

Na, jó éjt mindenkinek.

valójábannemberci 2009.06.04. 00:11:06

@xboxer: Mondom, lehet velem van a baj, de egy ideje már olyan társaságokba járok, ahol értelmes beszélgetések zajlanak, és nem teregetjük ki egymás intim szféráját. Más személyes furcsaságokról esetleg pletykálkodunk, de a "szigorúan vett" intimitás nem téma. Az magánügy. Hiszen ezekből szoktak oltári nagy balhék lenni, ha emberről emberre megy a téma, esetleg fényképek is, vagy videók, stb. Lásd az utóbbi idők tanáros botrányait. Azok közül részemről kizárólag a legutóbbi, Walesben történt esetet tudom megvédeni, hiszen egy hivatalosan házasként együtt élő párról volt szó, és nem történt semmi extrém. Házaséletük egyik fontos momentumát élték, és ez teljesen rendben is van.
Viszont a három idegen pasival pénzért kefélő-szopó-stb tanárnőt, vagy a tanteremben dugós amatőr felvétel tanárnőjét nem tudom hova tenni.

*fucktore* (törölt) · http://hulyitodoboz.prae.hu/ 2009.06.04. 01:14:17

@xboxer: miért lenne álszent az aki becsületes, őszinte? ugyan.

van aki nem így él mint te, de ne érezd rosszul magad, egy darab szartól nem is várom el :o)

mokas_gizi 2009.06.04. 04:11:27

Miért törölték a kommentáromat...?

Bastie (törölt) · http://www.hirmax.net/ 2009.06.04. 07:19:33

Én szeretem az embereket, de egy idő után már nem nem volt az igazi, úgyhogy az egyik hétvégén elcsaltam egy kislányt a játszótérről, megerőszakoltam, leszúrtam, megsütöttem és megettem. Annyira jól éreztem magam utána, hogy szerintem ezt a rítust havonta megismétlem. Ugye fasza gyerek vagyok?

repecs 2009.06.04. 07:25:59

Gondold csak el ha apád félredugott volna mamád meg türte volna esetleg ő is félredugott volna. Te mint gyerek biztos élvezted ezt a helyzetet.

2009.06.04. 08:10:42

Nem vagy bűnös. Szimplán mocsadék vagy.

magique 2009.06.04. 08:30:10

Akik itt "nőknekérzelemkellpasiknaknem"-eznek, olvassanak kicsit utánna, interjúvoljanak meg reprezentatív mennyiségű személyt aztán jöhetnek vissza észt osztani.
A posztíró bűnös. Nem a kurvázás miatt. Nme a félrelépés miatt. Hanem mert tudja, hogy ez a partnerének mennyire fájna, de esze ágában sincs tisztességesen hozzáállni ahhoz, akit állítólag szeret.

forumuser 2009.06.04. 09:04:09

"Hanem mert tudja, hogy ez a partnerének mennyire fájna, de esze ágában sincs tisztességesen hozzáállni ahhoz, akit állítólag szeret."

Stimmt.
Akik álszentnek nyilvánítják azokat, akik hűségesek és/vagy hűséges partnert szeretnek maguk mellett tudni, de kedvesük, házastársuk előtt titkolják, hogy ők bizony nem azok, ugyan gondolkodjanak már egy kicsit...

Balance Of Power 2009.06.04. 10:25:44

@berciXcore: Nemtom, szerintem abban semmi nincs, ha ugy hivom fel kedves barataimat (egy regi par), hogy "bocs, ha epp dugtok, akkor inkabb nem zavarok". Merthogy a lany hangja olyan furcsa volt, amikor felvette a telefont. Ettol meg nagyon jokat szoktunk ertelmesen beszelgetni, szerintem azonban fontos, hogy barati tarsasagban minimalisra csokkenjenek a tabuk. Engem feszelyez, ha olyanok kozott vagyok, ahol egy bazmeget nem lehet nyugodtan kimondani...

Balance Of Power 2009.06.04. 10:27:51

@trollkotze: Nem az az alszent, aki huseges, hanem aki nagy mellennyel erkolcsi predikaciot tart. Idejon, kiosztja az eszt, kinyilatkoztat es kozben latom magam elott, hogy verben forog a szeme. Kozben meg fogalma sincs arrol, hogy az elet nem fekete meg feher.
Erdekes osszehasonlitani a pro es kontra velemenyuek hangnemet, stilusat. Nekem ugy tunik, hogy mi, akik mind az elozo posztos lanyt, mind ezt a sracot "vedjuk", sokkal higgadtabbak vagyunk.

ready_real 2009.06.04. 10:42:39

@Balance Of Power: Lehet az is benne, hogy akik azt látják, hogy itt bizony egy ember feje (konkrétan az illető párjáé) át van b...szva, azok az ilyen viselkedést kevésbé tolerálják.

Persze az élet nem fekete és fehér, de azért valljuk be, azért ehhez arc kell. Mácsónak hiszi magát, még meg is magyarázza magának miért jó amit tesz, egyébként meg tényleg egy gyáva kisfiú. Ha lenne vér a pucájában megbeszélné a párjával.

Volt párom , mikor megcsalt, és persze rájöttem, annyit mondott, azért nem mondta el, mert félt elmondani.
Pedig nem adtam rá okot, sőt korábbna is nyugodtan mondogathatta, hogy ő még más nőkkel is akar csajozni, stb. Egyet kértem tőle, és részemről is állt a fáma: ha úgy érzi , hogy többről van szó, bármely esetben, akkor szól, és hagyjuka másikat eldönteni mi legyen.
Én viszont bocsánat, d enem akartam asor végén kullogni, ha épp más viszi a prioritást, akkor otthon várni rá ... Mert ha egy emberrel ilyet meg lehet teni, akkor azzal bármit meg lehet tenni. Azt akarta, legyek én szépen otthon eg neki, de ő eljárhasson csajozni. Ha hozzám az elmúlt jópár évben úgy áltl volna, akkor még lehet azt modnom oké, tényleg imád, és oké lehet mbelemegyek ebbe, ha ettől mindkettőnknek jobb. De ott van ebben, hogy én is dönthetek az életemről, életünkről.

Viszont csinált pár szemétséget, folyton alázott , úgyhogy felálltam, és mondtam erre nincs szükségem. Sajnos piszokmód szenvedtem.
Nagyon. és megkészültem annyira, hogy tényleg megpróbáltam ártani neki.

Az ok pedig egyértelműen az volt, hogy átvert, nem volt tekintettel rám, és nem tisztelt.

Tévedés ne essék, én sem voltam egész életemben szent. Én is cisnáltam hülyeségeket huszas éveim elején. De mostanra eljutottam arra a szintre, hogy bizalommal, párkapcsolattal nem játszunk . Ha van valami, akkor beszéljük meg.

Szerencsére eddig sikerült , bármi olyan téma adódik , ami kicsit problémásabb lehet. Pl. ha épp aktuálisan nem ezerrel lobog a szerelem lángja. Tudunk a másik érzéseiről, és ez nagyon jó.

SzenKata 2009.06.04. 12:49:18

Nem vagy bűnös, és még csak mocsadék sem. A férfiak fejében - és ebben egyet értek velük - két féle megcsalás van. A testi, ami megbocsájtható - főleg, ha ők követik el - és a lelki, ami nem - pláne, ha azt ellenük követik el -. És bár én nem vagyok férfi, de ez nálam is így van. Amíg nem mondja a pasi, hogy drágám beleszerettem valakibe, addig az csak testi szükséglet kielégítése. Ha viszont mondja már gáz van.
Bár szerintem neked nem az a bajod a nőddel,hogy nem mentek sehova, hanem a nőd, egy szürke egér. A szex ippeghogy átlagos vele. Előbb utóbb vége lesz a kapcsolatotoknak. És nem a kurvák miatt, hanem mert jönni fog egy nő, aki nem lesz átlagos a számodra fontosabb dolgokban, amiben a nőd az.

SzenKata 2009.06.04. 12:53:13

@Bastie: és kicsit sem pszichopata pedofil állat :)

SzenKata 2009.06.04. 12:57:48

@Egyed Anita Panka: "Kiegyensulyozott és elégedett szexualis életű férfi soha nem beszél a szexrol. :) Plane nem ferfitarsasagban. Hovatovabb nem is jar ferfitarsaságba.
Nőtársaságba jár."

Ez bődületes faszság. Egy elégedett férfi mindig a szexről beszél. És főleg férfi társaságba. Aki pedig nőtársaságba jár, az meleg.
De ha jól emlékszem a nevedre, te az iwiwen osztottad a szexkultúra rovatban az észt, vagy a szex, szerelem fórumon. És ott is bődületes baromságokat írtál. Jelzem, csak ha jól emlékszem a nevedre.

Egyed Anita Panka 2009.06.04. 13:25:36

@powerpuff: Teljesen vilagos nekem is, hogy ugyanarrol írtunk, a bejegyzésedhez írt hozzáfűzésem nem Veled való ellenkezes végett, hanem a téma bővítése céljából volt..;) Csak úgy.:)

Egyed Anita Panka 2009.06.04. 13:35:36

@xboxer: Ha olvasod a többi hozzászólásomat, akkor kitisztul számodra, hogy mit gondolok. Pontosan az Általad bemutatott magatartása az, amit az antiférfinak gondolok. Ez a magatartas nem férfiakra vall, értsd ezt ugy, hogy a Ferfi (jó, írom igy nagy F-fel) kategoriába még nem esnek bele a definicióm szerint az Általad emlitett fiúk. Ők még csak fiúk. Sokan maradnak életük végéig fiúk. De vannak, akik Férfiak lesznek.
Amiről írsz, azt a jelenseget én csak internetes névtelen beszamolokbol ismerem. Magazint soha nem olvastam. Más életterületeken mozgunk, mas jellemű emberek között Te meg én. Én azt tapasztaltam, hoyg ha egy fiúval vagy férfival megtörténik a parkapcsolatban és/vagy szexben az, amire vágyik, amit megélni akart a lényének minden pontjával, akkor az a szent kategoriába tartozik, es nem csak ezert nem beszel rola, hanem mert az elmeny a nem elmondhato regioba, a foldontuliba tartozik: nincsenek rá szavak. Nem mesélhető, nem ESEMÉNY, hanem valami más, azon túli dolog, nálánál, mint embernél nagyobb dolog.

SzenKata 2009.06.04. 13:52:36

@xboxer: de, ő komolyan gondolja. amúgy igazat adok neked.

notC 2009.06.04. 16:56:31

@Egyed Anita Panka: Ezen a válaszodon szétröhögtem magam :) Talán először amióta olvasom a posztjaidat, de nagyon fején találtad a szöget :)

respecta /01 2009.06.04. 20:02:27

@Egyed Anita Panka:
Megosztanád, hogy milyen vallás (netán szekta) tanain keresztül éled mindennapjaid? Ha sért a kérdésem, csak arról szól, hogy rosszul fogalmaztam...

ho-már 2009.06.05. 01:38:42

@kussssssssssss: de kurvára igazad van..... végre

Vérnyúl, Döme, Dagi, Fufu, avagy a Jó, a Rossz, és 2009.06.05. 11:53:54

@öregmogyi:

mégis mit képzelsz magadról? attól, hogy van merszed kurvázni, meg nekem beszólni, még nem leszel jobb ember.

Egyed Anita Panka 2009.06.05. 13:49:29

@respecta /01:

Teljesen SAJÁT....

Egyszer mar majdnem írtam egy könyvet, aztan kezembe kerul Osho-tól az intimitas, es bosszusan vettem tudomasul, hogy mar valaki megirta helyettem ezt a bennem megfogalmazodott könyvet!:)
Ajanlok 5 művet a ferfilelekrol, amit igazsagkozelinek erzek, es tulajdonkeppen mindegyik ugyanarrol szol:

Steve Biddulph: Hogyan neveljunk boldog gyermekeket 2. (ez a 2. resz szól a fiúkról)
Richard Rohr: A ferfi útja
Osho: Férfiak konyve
Es forum a HUSZ-on (index.hu, Hölgyek, Urak, Szex fórumcsoport): Merevedési gondok, de nem impotencia
Alon Gratch: Ha a ferfi beszelni tudna

A kerdesed megfogalmazasa miatt szolok, hoyg talan zavarhat, hogy az egyik egy keleti misztikus, a masik egy ferences szerzetes, a harmadik egy europai pszichologus, a negyedik egy amerikai pszichiáter; mert mindegyikuk a maga szohasznalataval beszel. De mind leásott a maga kulturajat alapul véve a gyokerekig, addig a melysegig, ahol mar minden ember kozos, szoval ne zavarjon a szohasznalat, vedd eszre, hogy ugyanarrol beszelnek.:)

Balance Of Power 2009.06.05. 14:32:19

@Egyed Anita Panka: Es a sajat tapasztalataid? Nehogy mar konyvekbol akard megtudni, milyen az un. "ferfilelek".
Annal mindenesetre sokkal egyszerubb, hogy 4 kotet kelljen hozza kulonbozo kulturkorokbol. Mondjuk egy ferences szerzetes nem tudom, mit tud a temahoz hozzafuzni.

Egyed Anita Panka 2009.06.05. 15:01:52

@Balance Of Power: Nem vagy jol, ha szukseget erzed, hogy engem (barkit) piszkalj, kritizalj, belem koss, stb...
Lehetseges, hogy pont avval billentél ki az egyensulyodbol, hogy olvastad, amit irtam. Miert billentél ki? Csak ugy billenhettél ki, ha a Sajat meggyozodesed nem eleg stabil, es most inogni erzed, mert en kicsit mast mondtam.
Nem en tehetek errol, engem hagyjal ki ebbol, jo?:)

lunatik 2009.06.05. 16:14:02

@Egyed Anita Panka: zavart erzel az eroben panka? szerintem o is ugyanazt akarja mint te. minden konyv jo, mert mindegyik szol valakinek es mindenki eppen abban hisz amelyet meg megert.

respecta /01 2009.06.05. 20:21:02

@Egyed Anita Panka:
Tiszteletben tartom válaszod.
Emellett ajánlom saját élettapasztalatod (ha van), mely azért a könyvek mellett nagyon fontos.
Giovanni Boccaccio: Dekameron c. könyvét meg én ajánlom neked. No, nem ás le sehová és mégis.
Üdv.

Rebca 2009.06.06. 14:00:30

@öregmogyi: Engem tisztel a párom, úgylátom Te azt se tudod mi az a tisztelet a nőddel szemben. Hát ennyi. Ha nekem más fasz kell, legyek önző és szarjam le a páromat, menjek el egy buliba és hajrá. Röviden ezt vallja egy csomó ember itt. De akkor ne MNK-zzatok amikor a csajotok bukik le hogy félrekúrt. :)

Egyed Anita Panka 2009.06.06. 19:45:45

@respecta /01: Szia!
Nem tudom, mirol beszelsz most... Én azon a szalon haladok, hogy megkerdeztel, kotodom-e valamiylen vallashoz, es annak keretein BELUL gondolkodom-e. A valaszom az volt, hogy nem kotodom, teljesen sajat vilagkepem van, amit az is bizonyit, hogy amit en gondolok, ami az en vilagkepem, az teljesen kulonbozo
kulturaju es vallasu emberek konyveiben egyarant szerepel. Az nem szerepelt a beszedtemainkban, hogy milyen elettapasztalatom van vagy nincs. Semmi erre utalo dolog nem hangzott el, megis azt erzem, hogy viszgatztato, leckeztető hangon beszelsz velem Általad feltetelezett hianyossagaim miatt. Vagy arra kovetkeztetsz, hoyg nem jovok ki egy szobabol, abbol, hogy ajanlottam 5 konyvet?:) A Dekameron meg mar altalanos iskolai ajanlott (es gimnaziumi kotelezo) irodalomkent megvolt, koszi.;)

respecta /01 2009.06.06. 21:33:34

@Egyed Anita Panka:
Semmi gond!
Egyszerűen az jött le nekem rólad, hogy elméletben lehet sexuális életed. Tanácsaid fennköltsége, elvont fogalmazásod nem utal(t) valami nagy gyakorlati életre.
Ehhez az olvasásnak semmi köze. A négy falhoz meg pláne. Olvasni bárhol lehet, mint tudjuk. Én is olvasó ember volnék. Az intellektusodról szó sem volt.
Szóval nézd el nekem, hogy nem tudok érintkezni veled a te magasztos eszméiden keresztül gyakorlati kérdésekben.Csak azon okból, mert nem azon a szálon haladok, mint te.
Ennyi történt, Isten mentsen, hogy megbántsalak.

Egyed Anita Panka 2009.06.07. 19:48:53

@respecta /01: Heh.:) Miutan ez egy erkolcsi kerdesben inditott blog, ezert a ra adando valasz/velemeny is az erkolcsi filozofia kereteibe tartozik. Ennek ellenere szamos konkret onvallomast vonultattam fel itt sajat parkapcsolatbol - ugynaois rakerdeztek, hoyg amit elmeletben iylen szepen elmondok, az hoygan funkcional a gyakorlatban -, ugy latszik nem olvastad el, amiket irtam.

respecta /01 2009.06.07. 20:11:17

@Egyed Anita Panka:
Már tudom mi történt: olvastalak egy ideig (mert addig tudtalak) csak emészthetetlenek a soraid. Mintha nem ebben a világban élnél...Van ez így.
Üdv.

IndaMuncher 2009.06.12. 12:13:12

@öregmogyi: "(hisz ösztönösen szórakoztatom a hölgytársaságot)" De modoros vagy te, remélem nem kedvelnek a nők. :)

Megbocsatasblogger 2009.07.26. 19:13:16

Sajnos nem jönnek már a levelek. :(

sertésmájkrém 2009.08.22. 14:02:40

@Megbocsatasblogger: Akkor találj ki vmit, kár egy ilyen jó kis blogot veszni hagyni. :/
Az ítélkezés lehetősége mások felett elég csábító. :)
süti beállítások módosítása