máj 13 2009

Megcsaltam, de nem akarom elrontani a kapcsolatunkat

Az alábbi levél igen elgondolkodtató. Ha egyszer boldog a kapcsolat és a pozitív irányba halad, elmondjuk e a párunknak , hogy egyszer félreléptünk.


Sziasztok! 3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal, amikor ez az eset megtörtént velem, Annyit kell rólam tudni, hogy egy multinál dolgozom. Az én cégemhez voltunk hivatalosak egy céges bulira a párommal.

 

Sajnos az utolsó pillanatban ő lebetegedett, így egyedül kellett elmennem. Innentől kezdődtek a bonyodalmak. A bulin bemutattak nekem egy nagyon szimpatikus úriembert (nevezzük Tamásnak), aki egy másik részlegen dolgozott a cégnél. Az este végén elkérte a számomat, én nem is tudom igazából miért, de megadtam neki. Úgy éreztem semmi hátsó szándéka nincs, mivel mondta, hogy felesége van. A következő hetekben többször feltűnt a részlegünkön, így többször meg is ittunk közösen egy-egy kávét. Ahogy teltek a hetek, ezek a kávézások egyre gyakoriabbakká váltak. A barátomnak is bemutattam, és a barátom nem is vette rossz néven, hogy néha iszok Tamással egy kávét. Viszont a hetek múlásával egyre jobban érlelődött bennem az érzés, hogy Tamás érzéseket táplál irántam. Próbáltam ellenállni ennek a gondolatnak, de közben egyre jobban éledt fel bennem is a láng. Egy pénteki napon felhívott, és elhívott kávézni munka után. Természetesen belementem. Talán életem legnagyobb hibája volt akkor elfogadni az a kávét. A kávézás alatt Tamás elmondta, hogy a felesége elutazott a hétvégére, és megkérdezte, hogy nem lenne-e kedvem felmenni hozzá. Belementem a játékba, s azt hiszem le sem kell írnom, hogy mi lett a vége a kávézásnak. Fantasztikus pásztorórákat töltöttünk együtt, de azonnal megbántam amit tettem. Rögtön rájöttem, hogy csak a barátomat szeretem. Tamással ezután megszakítottam a kapcsolatot, s minden időmet a barátommal töltöttem. Nagyon sokat gondolkodtam rajta, hogy elmondjam-e neki, hogy mi történt. Eltelt pár hónap az eset után, amikor is a párom nagyon romantikus keretek között egy gyűrűvel állt elém. Igen-t mondtam neki. Azóta is a boldogan tervezgetjük a közös jövőt, viszont a történteket nem mondtam el neki, és nem tudom, hogy együtt lehet-e élni egy ilyen teherrel egész életünkön át. Szerintetek jól tettem, hogy nem mondtam el neki, hogy mi történt?

A szavazásra ismét 5 nap áll rendelkezésre.

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://megbocsatas.blog.hu/api/trackback/id/tr841118849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

repecs 2009.05.13. 16:50:48

Ha embernek tartod magad akkor válald is tetted következményét. Két embert tettél tönkre esetleg hármat. Akivel félredugtál akivel félredugtál annak a párját a te párodat és végül saját magad. Sőt nem hirtelen felindulából történt hanem előre megfontoltan felmentél hozzá. Ha maradt bened némi emberi akkor elmondod.

2009.05.13. 16:51:06

@Balance Of Power: én például nem vagyok vallásos, szóval nem azért nem teszem meg, mert "bigott szentfazék" vagyok, hanem mert úgy érzem ez nem helyes, és engem érdekelnek mások érzései.

Amúgy kíváncsi lennék, azok véleményére, akik szerint a megcsalás elfogadható. Ha minden másnap megcsalom ("hibázok"), az is? Persze le is tagadom. hazudok is, de én csak egy esendő ember vagyok. Szóval szerintetek ez teljesen korrekt?!

Ez aztán a követendő példa a gyerekeinknek.

Miki601 2009.05.13. 16:55:19

OFF!

Megnéznétek minél többen ezt az oldalt??

teker2009.atw.hu

állásinterjún vagyok, és ez a feladatom!!
negyed 6-ig minél többen nézzétek meg... :)
igazából semmi sincs az oldalon, csak mérik, hogy hány embert tudok mozgósítani..

don kartács 2009.05.13. 16:57:11

@steevo: nálad az igazság. pont.

lajafix 2009.05.13. 16:58:29

ha már elfogadod a gyűrűt akkor halgass, fogd fel sima kefélésnek a félrelépést és felejtsd el.
nehogy 20 év után gyere elő ezzel.

Balance Of Power 2009.05.13. 16:59:27

@Zs0lty: Nem kovetendo pelda. A gyereknek eloszor is semmi koze a szulok erzelmi/szerelmi eletehez. Ha meg nem erti a dolgokat, azert; ha mar erti, plane ha mar felnott, akkor azert.

Ha viszont alaposan atgondolod/visszaolvasod a "pro" kommentelok velemenyet, rajossz, hogy senki nem lobbyzik a megcsalas mellett. Csupan azt mondjuk, hogy barkivel (!!!) elofordulhat, mert az elet ilyen, a hormonok ilyenek. Es ujra felteszem a kerdest: hol kezdodik a tiltott zona?

miloss 2009.05.13. 17:00:22

nemrég beszélgettem egy lánnyal aki azt mondta h a barátnői kb 80%-a már lépett félre valaha (úgy h a pasijuk álmában sem gondolta volna a dolgot soha) nemtudom mennyire reprezentatív ez a szám, de van egy olyan érzésem h sokan, akik itt ribancoznak/kurváznak, ledöbbennének ha egyszer tiszta képet kapnának a témában...

Greo (törölt) 2009.05.13. 17:04:52

hát ez szemét dolog.ez nem állszentség lehet hogy másokat is elkap a néha az az érzés milyen lehet mással a sex de ha valaki szeret valakit az nem csalja meg a másikat.és ez az érzés csak gondolat marad.ha meg le akar mással feküdni akkor meg ugy csalja meg hogy a másik tudja és akkor a másik is be tud alkotni magának egyet aki vele lefekszik ennyi és igy legalább tiszta a dolog de ez egy sze3mét huzás és ezért mondják a nökre amit mondanak ha szeretné akkor nem csinálta volna ezt

dipling 2009.05.13. 17:06:25

Kedves megcsalós lányzó!
Remélem, olvasod a hozzászólásokat.
Amennyiben a jelenlegi vőlegényed az első pasid, és ez a vállalati bulin összeszedett fickó a második, akkor a pasid még jól is járt a kalandoddal, hiszen így nem az esetlegesen megkötendő házasságotok alatt jön majd rád a kíváncsiság: vajon milyen lehet egy másik pasi?
Javaslatom szerint semmi esetre se avasd be a jövendőbelidet a sötét múltba. Nagy hiba lenne, életed végéig ezt vágná a fejedhez. Előbb-utóbb súlyos gondot okozna. A hímek nehezen viselik nőstényeik hűtlenségét. Ha ezt eddig nem tudtad, akkor az itteni kritikusok nevezhetnek ostoba libának, kurvának, stb., de rá se ránts! Szerintem még túl fiatal vagy, a bölcsesség ebben az életkorban nem elvárás.

Salesman 2009.05.13. 17:13:50

@Salesman:

Egyébként egy jól menő blogod segített volna theát már buktad ha nincs, illetve egy indexes haver is jó lett volna sajna nem te leszel a befutó.

mentalistagenya 2009.05.13. 17:18:24

@dipling: van benne valami. Viszont ha fiatal és még nem élt, nem ismerte meg magát, mire vágyik, ezeket a dolgokat semmi esetre sem egy pasi/csaj mellett tegye az ember...

jog-ász 2009.05.13. 17:20:37

remélem ilyen könnyen veszed majd a dolgot és boldog leszel akkor is ha majd ő is megcsal téged..megérdemled, sztem mondd el neki ha tökös a barátod akkor kidob.

Fitz 2009.05.13. 17:24:04

@mentalistagenya: Ez nem fröcsögés.
A férfiak akik megcsaláják a párjukat ugyanúgy megismerhetnek egy új izgalmas nőt, elmehetnek kávézgatni, szórakozni, érezhetnek fellángolást stb. . Vagy Te talán azt gondolod, hogy csak feláll nekik és akkor már kihasználják ezt a nagyszerű lehetőséget?
Mondom, hogy kettős mérce.

dipling 2009.05.13. 17:24:36

@mentalistagenya: persze, nem követendő példa. Fogjuk fel úgy, mint egy szűk körben megtartott, szélsőséges leánybúcsút. Nem olvastam az összes hozzászólást, de azért arról is szót kéne ejteni, hogy a vállalati bulis galád, rafinált csábító vastagon benne van az ügyben. Egy tehetséges dzsigoló szinte bárkit le tud venni a lábáról.

Skandar Graun 2009.05.13. 17:35:41

Remélem majd a barátod megbasz valakit.Van lány tesód?

neumarkter 2009.05.13. 17:39:49

a kommenteket olvasva egyre inkabb erosodnik amugy alozetes meggyozodesem hogy a ferfiak 90%-a mekkora barom. Magyaran szarvasallat, ergo predesztinalva a szarv (ak) viselesere.
Az hogy a no felrelepett ki nem szarja le. Foleg ha jol is esett akkor gratula erte. Az elet alfaja-omegaja a jo szex. Es attol hogy ezt egy no is valamilyen szinten magaeva teszi meg messze nem MNK.
Es mi van ha az amugy tökeletes parja nem 100%-osan tökeletes? de az illuzio azza teszi .
kerdezem az illuziot mit szol hozza hogy 10-15 ev utan ugyanazt a fejet latod a reggeli ebredeskor magad mellett..
Amugy minden valahol kis es nagy hazugsagokra epül. Aki nem tud ezzel elni annak jo gyötrodest
Amugy nehogy elmonj neki semmit. Es hidd el a következo alkalmakat egyre jobban fogod elvezni. csak talalj kellokepp intelligens pasit a jatekhoz:)

Fitz 2009.05.13. 17:41:58

10% meg gerinctelen féreg...

2009.05.13. 18:08:11

@Balance Of Power: a gyerektémát azért hoztam elő, mert, ha a felnőttek ezt csinálják, akkor a gyerek is ezt fogja eltanulni. Ha látja, hogy ez nem vált ki megütközést senkiből, akkor milyen társadalmunk lesz? Néhány kommentelő bizony helyesli is ezt, olvass vissza. Ez számomra nagyon visszataszító.

Azt oké, hogy előfordulhat. De ebben a posztban egy egész szexhétvégéről volt szó, ahol többször is keféltek, szóval teljesen tudatában volt, hogy mit tesz. Ez nem egy pillanatnyi kihagyás.

A megbocsájtást egy esetben elfogadható. Ha bevallja. Megtette, de legalább nem egy gyáva szar.

2009.05.13. 18:09:46

@neumarkter: azaz nálad értelmesebbet keressen. :)

teabore 2009.05.13. 18:09:55

Kedves posztoló:
Vajon ha nem kéri meg a kezedet, ez akkor is kérdés lenne?

neumarkter 2009.05.13. 18:18:29

@Zs0lty: nem adta meg a telefonszamat; de mint latom neked sem:)

Wannabe 2009.05.13. 18:20:07

El ne mondd mostmár. Mi jót tennél vele? Kinek lenne jó ha elmondanád? A párodnak biztos nem. Felejtsd el.

Labancz 2009.05.13. 18:33:03

@neumarkter: ritka ostoba dolog azt hinni, hogy jól tette, amit tett. A legtuttibb dolog élni valami birka mellett, aztán lesni a munkahelyen a belevaló pasikat, aki képes (legalább 1x) jól megdöngetni... Életcélnak pont jó!
Akinek megéri hazugságban leélni az életét, hát tegye azt. Azért nem cserélnék vele.

TetraB 2009.05.13. 18:49:02

Hello!

Nehéz ebben segítséget adni. Régebben a teljes őszinteség híve voltam, és még azt is elmondtam egy régebbi kapcsolatomban, hogy majdnem megtettem. Tulajdonképpen olyan hatása volt, mintha tényleg megtettem volna. Aztán ő később tényleg megtette, ő is elmondta. Egy részről jó érzés volt, hogy elmondtuk és bízunk egymásban, de ettől függetlenül a kapcsolat tönkrement. Azt gondoltuk mi majd megoldjuk, de a bizalom megtört. Valószínűleg előbb-utóbb úgyis megtörtént volna, ezek a dolgok ahogy már sokan írták, tünetek.

Én azt gondolom, az őszinteség egy jó dolog, de egy szép eszme, egy olyan érték, amihez két megfelelő ember kell. Szerintem nagyon kevés az ilyen ember. Valaki írta feljebb, hogy ki kéne derítened, mi okozta ezeket a kellemes pásztorórákat. Ha nem vagytok összeillőek, akkor a házasság helyett inkább új életet javaslok, ha "csak" a szexxel van baj, akkor van rá esély, hogy meg tudjátok beszélni.

A leveleden látszik, hogy őröl téged a dolog, és magamból kiindulva én akkor írnék ilyen "nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek" postot, ha rág belülről a dolog. Sajnos elmondani igazából nincs jó alkalom, ha a párod valóban szeret és érzékeli a hangulataidat, előbb-utóbb, ha nem is teszi szóvá, őrá is hatással lesz.

Valaki azt mondta, hogy kövess el minél több hibát, hogy minél többet tanulhass, de mindegyiket csak egyszer. Ha a közeljövőben érzel vágyat egy másik emberre (nem csak szexre), akkor komolyabban el kell gondolkodnod és ne okozz másnak szenvedést - már csak azért se, mert vissza fogod kapni, ha nem tőle, majd mástól.

Bár a kommentek többsége azt sugallja, érezd magad nagyon rosszul, szerintem ez nem igazán segít senkin. Megtetted, tanulj belőle és ha esetleg visszakapod valamilyen formában, akkor emlékezz erre, és próbáld lezárni, ne vidd át megint majd valakire.

Ha valóban szereted és őszintén írtad, akkor meg ne őröld magad. Elfelejteni úgyse tudod, de ne rágódj rajta túl sokat.

kilencövestatu 2009.05.13. 18:50:14

szerintem bűnös vagy, de ne mondd el! szenvedj inkább :)

Dr. Trebitsch 2009.05.13. 18:57:07

Nem vagy kurva. Gyönge mindenki lehet.

Viszont másrészt meg nincs döntés következmény nélkül. Amikor azt fontolgatod, hogy nem mondod el, akkor épp ezt próbálod megúszni, de nem fog menni. Döntöttél, vállald. Vagy dönts úgy, hogy nem vállalod, de ennek a döntésednek is következménye lesz: bűntudat, önbecsülésed elvesztése, stb.

Legjobban akkor jöhetsz ki a dologból, ha elmondod, és megbocsát. A ciki az, hogy ez már az ő döntése lesz...

Dr.Hook 2009.05.13. 19:31:50

Elképesztő az egy blogra eső tahók száma kis hazánkban, a sok idióta, apuka okosságain felnőtt, egyébként gyengusz hím,kedvenc szavuk a kurva, bár mindegy csak trágár legyen a nőiséggel szemben. Az egész témát szinte mindenki rögtön magára vette, ha az én csajom ezt tenné, akkor aztán így, meg úgy,kibaszarintanám, ugyan kérem, ott rinyálnátok, mint általában a legtöbb átlag pasi. Kedvencem Lófasz Hadnagy, csak kibökte a végén, hogy Ő is így járt, már értem az indulatait. Szegény.

neumarkter 2009.05.13. 19:39:01

@Labancz: hehe ez olyan romantikusan hangzik:) amugy a kuras nem eletcel hanem resze az eletnek mint a kajalas,alvas, wc-zes. vannak akik azt hiszik sosem hazudnak es ezt meg be is beszelik maguknak. az elet eleg komplex ahhoz mintsem hogy kiragadjunk egy peldat belole - ad. mellekuras es lelkiismeretfurdallas - es ezt probalgassuk erkölcsileg-filozofiailag körberagni, ami csak folytatolagosan komplikalja a helyzetet. Elfelejteni vagy folytatni - ez az o döntese.
Nem egy akkora fajsulyu dolog ami az elettel inkompatibilis lenne. Ha valoban szerelmes vagy sose jut eszedbe hogy mellelojel..

Labancz 2009.05.13. 19:39:10

@Dr.Hook: Ne legyél úgy kiakadva, főleg ne oktass ki senkit. A lényeget te sem érted, látom.

Affeneegyemeg 2009.05.13. 19:43:59

Mondjátok, valakinek az még nem jutott eszébe, hogy ha szeretek valakit, akkor nem csalom meg? Csak úgy, bűnözés és kurvázás nélkül. Ha valamit be kell vallani, akkor (kb. 100 levél feljebb) már régen rossz, a bizalomnak annyi. Ha jót akarsz magadnak, marad a régi jó hűség. Mindig ahhoz aki éppen van. Ha sikerül, nincs mivel elrontani, fércelni stb.. ha nem, jöhet a következő. De csak akkor! ENNYI!
Jöhetnek a maradi jelzők, letolások. Alkalomadtán azért el lehetne gondolkodni. Nem olyan nehéz dolog az a fránya hűség. Pláne, ha jó a partner is. :)))

Labancz 2009.05.13. 19:49:35

@neumarkter: Na igen. Egyébként az utolsó mondatodban van a lényeg... Ezért ostoba már a poszt címe is. Nem attól megy tönkre a kapcsolata, ha elmondja a pasijának. Az már megtörtént, amikor megcsalta a párját.

Delcon / corpuscular chiroptera 2009.05.13. 19:54:02

Egy újabb kurvajó blog. :)
A kommentek szintén, a sok gyökér még nem szokott ide.
A vélményem pedig: "Büdös kurva vagy, mindig is az voltál!"

Dr.Hook 2009.05.13. 20:01:13

@Delcon / corpuscular chiroptera: Végre egy újabb okos hozzászóló, de jó, hogy jöttél, így vacsi után. Grt. ( a kurva, mármint a büdös tényleg az ország kedvenc szava)

rattenfanger 2009.05.13. 20:04:02

Szerintem ne mondd el, hanem menj el pornózni, ott még fizetnek is érte.

2009.05.13. 20:09:45

@Rodin: De, eszünkbe jutott. Le is írtuk néhányan. Bár vannak olyanok, akik szerint itt mindenki, de legalábbis minden férfi kommentelő a nőket gyalázza, ez nem igaz. Én sem tettem, és vannak még így páran.

@Labancz: Pontosan!

@neumarkter:
"Ha valoban szerelmes vagy sose jut eszedbe hogy mellelojel.."

Ezzel a mondatoddal egyetértek. Csak éppen ellentmondani látszik annak, amiket előzőleg beírtál :)

Ha tényleg szereti a srácot - nem lép félre.
Félrelépett.
Akkor miért menjen hozzá?
Éljen szabad életet, anélkül, hogy bárkinek is azt kamuzná, hogy ő az egyetlen.
Ettől még lesznek persze kisebb-nagyobb hazugságai, hibái.
De így felvállalni egy házasságot, és az esetleges gyerekeket...

Csávógyerek 2009.05.13. 20:27:45

Csodálatos! Ez egy javarész köcsögmentes blog, egy csomó jó hozzászólással. Gratula majdnem mindenkinek!

Mindannyian nagyon szerencsések vagyunk, hogy nem csak egyetlen ellenkező nemű lény létezik a Földön, akivel megélhetjük a teljesség csodáját az együttlét néhány órájára. Nem részeg riherongy diszkókurvázásról beszélek, hanem két egymást tisztelő ember kölcsönös elfogadásáról és az egymásnak való megadásáról.

Szánalmas ez az álkeresztény örök hűség duma. Mindenki ágyékában ott ég a tűz, és mindenkinek vágyik a lelke az egyesülés kielégülésére. Mégegyszer, nem atomként bebaszva, egy olyan nővel vagy pasival, aki másként csak púpként kellene a hátunkra.

A lényeg a lényeg: a szeretet a másikról szól, nem önmagunkról. Ha alapban nem vagyunk hajlandóak megbocsátani, akkor nem tiszteljük és nem is szeretjük a másikat. Akkor meg minek legyünk vele, ha nem vágyunk rá jobban, mint önmagunkra.

KopaszDickheadMercis 2009.05.13. 20:38:03

Kedves posztíró,

szívesen olvasnám a történetedet a szakítós blogon is. Azt hiszem ezzel kifejeztem a véleményemet.

neumarkter 2009.05.13. 20:53:02

@VicGilson: nem mond ellent ha figyelmes vagy.
ez az elmelet es igy kellene mukodjon normalisan.
de hol itt a normalis? ki szabja meg a hatarikat? itt ebben a posztban szo sincs szerelemrol, csak ragaszkodasrol, szerelemme avanzsalt szeretetrol hiszi a kislany hogy ez az igazi.
eveket lehuztam multiknal, megertem ot maximalisan
ott semmi sem normalis,minden amitasra es hazugsagra epül. vagy tan az a real world?

2009.05.13. 21:05:27

@Csávógyerek: ha tisztelné a másikat, akkor elmondaná neki, hogy megcsalta. Lehet kicsapongó életet élni, de akkor vállaljuk fel, ne verjük át a másikat. Ez olyan nagy dolog? Nem nekünk kell megbocsájtani, hanem a barátjának, aki nem is tud erről az egészről.

Ha nem mondja, akkor ezen nincs mit szépíteni.. egy gyáva, önző leányzó. Remélem egész életében furdalja majd a lelkiismeret.

Ha elmondja, majd elolvassuk a fejleményeket a szakítós blogon, ahogy KopaszDickhead mondotta.

:)

De még az is lehet, hogy a srác megbocsájtja.

2009.05.13. 21:07:53

@neumarkter: Így már némileg más kontextusban van a dolog :)
Azt nem írtad eddig, hogy ebben a történetben szó sincs szerelemről. Így másképp fest a dolog.

Hogy normális-e a világ, és mi, benne élő emberek?
Ez egy jó kérdés.
Szerintem nem is létezik ez az egész :)
Csak nagyon valósághű illúzió :)

dipling 2009.05.13. 21:26:52

Tanmese. Trabanttal járok. Viszonylag sokat fogyaszt, kényelmetlen, ronda, büdös és nem lehet vele igazán hatékonyan reprezentálni. Ellenben olcsó, igénytelen, a korszerű autókat gyakran működésképtelenné tevő, a házilagos javítást kizáró elektronika hiányzik belőle. Nyílt napokon ellátogatok egy-egy márkakereskedésbe, és bejelentkezek próbavezetésre. Új autó, nagyon korszerű. Egy álom, maga a mennyország. Mégis a Trabanttal megyek haza, az álomautót a kereskedésben hagyom, mert alapvetően a földön járok.
A megcsalásról. Ha nem okozok vele fájdalmat, keservet és kínt, akkor a vágyaim beteljesedését célzó bűnös viszonyomat nem hívhatjuk így. Megcsalni csak látványosan lehet, nem törődve a kedvesünk önbecsülésével, érzéseivel, meg azzal, hogy akik tudnak róla, azok lesajnálják, hülyének nézik, a legjobb esetben együtt éreznek vele. Egy jól eső kamatyolásért egyszerűen nem éri meg a másikat ilyen kellemetlen helyzetbe hozni. Viszont az elfojtott vágyak hosszú távon nagyobb gondot okoznak, mint amennyire szégyellnünk kell a bennünk gyökerező gyarlóság felszínre törését (lásd pedofil és homokos egyházi emberek). A józan és ésszerű megközelítés szerint tehát sokkal jobban kell gondoskodni az idegenben elkövetett dugás intimitásáról, mint amennyire erre a háztájiban odafigyelünk. Szerintem.

rattenfanger 2009.05.13. 21:29:02

A legnagyobb buli persze az lenne, ha "Tamás" felesége olvasná ezt és mivel nem ismerhet a férjére ebben a történetben, adna neked okos tanácsokat :) Még tök baró net-barátnők is lehettek később. (Csak nehogy vele is elmenj kávézni, mert ki tudja, ő is megfektet a végén)

rattenfanger 2009.05.13. 21:33:59

@dipling: Nos, remélem egy szép napon elkötik a "Trabantodat", amég te a csilivili autókban tütűzől a szalonokban :)

2009.05.13. 21:38:41

@dipling: Az ember pedig nem autó. Ez kimaradt.

Nem vagyok fideszes 2009.05.13. 22:14:45

@Dr.Hook: Drága barátom, te is olyan hülye vagy, mint a segg. Hol is írtam én, hogy engem megcsaltak, hm?

Tanulj meg olvasni, b+...

KoborMacska 2009.05.13. 22:49:34

A jelenlegi szerelmi kapcsolatod szempontjabol semmi jelentosege nincs annak, hogy egy rovidebb kapcsolatba bonyolodtal valaki massal, viszont a parodat esetleg melyen es hosszu idore megbanthatja egy oszintenek szant vallomas. Ne tedd, nincs ertelme.

Az osszes mnk-zo meg bekaphatja.

KoborMacska 2009.05.13. 23:19:09

dipling:
Sok mindenben igazad van, foleg abban hogy az elfojtott vagyak kesobb sokkal rombolobb modon tornek felszinre. Es elfojtott vagyak meg nem azert vannak mert a kapcsolat nem jo, hanem mert ilyen az emberi termeszet.

Csakhogy, "az amit nem tudunk az nem faj" az megiscsak hazugsag alapu megoldas, hiszen a parod fejeben mas kep el rolad es az eletedrol mint amilyen az valojaban. Ez sem elfogadhato moralisan, bar jobb mint nyiltan megalazni a parodat.

Esetleg tanulmanyozd az etikus nyilt kapcsolatok temajat (polyamory), es alkalmas formaban vesd fel a parodnak. Az a "nem megcsalas", amirol egyreszt tud, masreszt beleegyezik. Nem konnyuek az ilyen beszelgetesek, de hosszutavon nagyon jot tud tenni a kapcsolatnak... es akkor nincs olyan, hogy egy bananhejon elcsuszva a kapcsolat/hazassag odaveszik, orokre keseru szajizt hagyva a megcsalt felben.

En nemcsak netes olvasmanyaimra tamaszkodva dumalok, szemelyesen ismerek boldog nyilt hazassagban elo embereket. Azt persze tudomasul kell venni, hogy a noknek is vannak mindenfele vagyai, es a nyitott kapcsolatban nemcsak a ferfi joga hogy kielegitse azokat a vagyakat.

En annak idejen azert ajanlottam fel a ferjemnek a nyitott hazassagot, mert nem ereztem etikusnak hogy o nem elvezi ugyanazt a szabadsagot amit en titokban megengedtem magamnak. O nemi hezitalas utan orommel fogadta az ajanlatot. A hazassagunk azota teljesen mas okokbol veget ert. En azota csak olyan kapcsolatba vagyok hajlando belemenni, amit nem a szexualis kizarolagossag, kvazi egymas birtoklasa tart ossze, hanem olyan erzelmek, amiket mas partnerrel valo szex nem tud megingatni.

A megcsalas monnyon le!

2009.05.13. 23:39:17

@KoborMacska: Biztos én vagyok a maradni, de ha össze-vissza félrekefélek mindenkivel, és a párom is akkor mi értelme az egésznek? Ezt még kapcsolatnak hívják? Tartok pár ringyót, otthon meg egy lelki szemetesládát. Elkurvult ez a társadalom már nagyon. Bár azt aláírom, még mindig jobb, mintha titokban csinálja valaki, és hazudozik, de ez akkor is nagyon visszataszító.

dipling 2009.05.13. 23:57:27

@Zs0lty: a szarás - és eredménye a szar - visszataszító, de amíg az "árnyékszéken" végzed a dolgodat, senkit nem botránkoztat meg, nem fog a szájára venni a nép. Pedig tudják, mit csinálsz a budiban. Ellenben ha ezt a gyakorlatot egyszer egy étteremben, az asztal tetején, őszinte átéléssel elvégeznéd...

dipling 2009.05.14. 00:01:38

@KoborMacska: a "nyitott házasság" és a bannünk lakó, kiirthatatlan féltékenység egymás ellen dolgoznak.

dipling 2009.05.14. 00:09:56

@rattenfanger: az kimaradt a kompromisszumok felsorolásából, hogy indítás előtt néha nagyot kell ütni egy titkos helyre, mert enélkül nem indul. Nekem is egy bennfentes szerelő mutatta. Ráadásul beázik a szélvédőnél, és rossz a fűtés. A kutyának sem kellene.

dipling 2009.05.14. 00:14:41

@VicGilson: remek gondolat, de ne kívánd tőlem, hogy ennyire szájbarágós legyek. Ez nem az én stílusom.

Csávógyerek 2009.05.14. 01:41:03

@Zs0lty: Maximálisan egyetértünk. Ha tökös a csaj, előadja a farbát. Ha szeretik egymást, úgyis együtt maradnak. Ha meg nem szeretik, akkor jobb is egymás nélkül.

"Fantasztikus pásztorórákat töltöttünk együtt, de azonnal megbántam amit tettem." - írja a nöstény. A pásztoróra többesszáma kicsit zavaró. Nem annyira mutat egyszeri fellángolást. Főleg, mert ellent is mond a második tagmondatnak.

Őszintén, szerintem, kamu a történet, de tök jó a téma, hát miért ne csócsáljuk?

KoborMacska 2009.05.14. 02:26:13

dipling:
A feltekenyseg nem kiirthatatlan. Ha erdekel a dolog, olvass rola es probald megbeszelni a felesegeddel. Ha nem erdekel, csaljad tovabbra is... de ne gondold, hogy ha eleg diszkret vagy akkor az nem is megcsalas.

KoborMacska 2009.05.14. 02:44:22

Zsolty: Csak azok olyan biztosak benne hogy ok aztan tuttira tudjak hogy mi hogy van, akik annyira tudatlanok is mint te.

Velem ne hoborogj, mert en nem hasra utve irkalok mindenfelet ami eszembe jut, hanem en nagyon sokat tanultam a temarol. Elmeletben is es gyakorlatban is. Mar az elso szavaid elaruljak mennyire fogalmatlan vagy, egy nyitott kapcsolat ugyanis soha nem osszevissza kefeles.

A nyitott kapcsolat ugyanolyan mint a zart, csak tobb van belole. Tehat ahogy egy hagyomanyos kapcsolat megismerkedessel kezdodik es nemi ido elteltevel a felek elhatarozzak hogy mostantol valamilyen formaban egyutt szeretnenek lenni (barat/baratno, elettars, hazastars), a nyitott kapcsolatban ugyanigy kezdenek masik kapcsolatot... de a mar meglevo tarsukkal megbeszelik, mert fontos nekik, hogy senkiben ne legyen rossz erzes. Lehet valakit annyira szeretni, hogy ne akarjuk birtokolni. Majd ha teged szeret valaki annyira, akkor majd megerted.

zolee75 2009.05.14. 07:55:19

@Joc: Nicsak, egy hasonló vélemény az enyémhez! Majd jól megkapod Te is az engem fikázó szentemberektől!

zolee75 2009.05.14. 08:01:38

@Ló Béla Lóbál: Gond van a szövegértéssel? Ki beszél itt reprezentatív mintáról? Egyszerűen a véleményemet írtam le. Jókat mulatok rajta, hogy indulatokat korbácsol.
Nettó hülyeség? Hű de menő vagy Te is a monitor előtt! Nem gáz, hogy nem Rólad vagy a többi hozzászólóról írtam, hanem a véleményemet írtam le? Akkor minek gyerekeskedsz ilyen fennkölt kinyilatkoztatásokkal? Ha már hülyeség, miért nem bruttó?

Balance Of Power 2009.05.14. 08:50:13

@Zs0lty: Ha az asszony egyszer azt mondja, hogy kiprobalna egy masik ferfival, esetleg tobbel, netan egy novel veled harmasban, azonnal beadod a valopert?

Illetve arra is kivancsi lennek, hany konkret esetben kezdett ki az ide kommentelo szentemberekkel valami jo csaj. Egy (szingli) baratomnak volt egyszer egy olyan tortenete, hogy NEM dugott meg valami csajt, aki kvazi raakaszkodott. Azon volt utana kiakadva, hogy kivetel nelkul az OSSZES nos/kapcsolatban elo haverja azt mondta neki erre, hogy "te hulye vagy bazmeg". Olyanok, akik aztan mentek ilyen forumokra eszt osztani vagy elotte mar azt tettek.

kücsük 2009.05.14. 09:29:33

Nyitott házasság? Nem emlékszem így hirtelen ki írta de igaz, elkurvult a világ :(

Ez a köcsög kávés Tamás meg jót röhög az egészen. Remélem, kedves posztíró kislyány, te jól aludtál!

dipling 2009.05.14. 10:10:48

@KoborMacska: én a központi irányítás híve vagyok, a demokrácia nagyon zavaros helyzeteket teremt. Nem szívesen beszélném meg senkivel, hogy mennyire tökéletlen vagyok, mert csalódást okoznék vele. Ha nem hiszed, hogy vannak olyan helyzetek, ahol a megbeszélés csak felesleges bonyodalmat okoz, és nehézkessé teszi a kivitelezést, akkor gondolj a forgalomirányító lámpára, a "villanyrendőr"-re. Mekkora összevisszaságot szülne egy olyan rendszer, ahol a közlekedők egyezkednének a kereszteződésben.
A másik a mértékletesség. A kulturált alkoholfogyasztás sem okoz gondot, de az alkoholizmus már nem elfogadott hozzáállás (ez a szó olyan, mint ha peregne a billentyűzet). Így vagyok én a vágyak egészséges kiélésével is.

dipling 2009.05.14. 10:18:04

@Balance Of Power: az még hagyján, hogy a haverok hülyének néznek a kihagyott lehetőségért, de az igazi kínokat akkor éli át az ember, amikor bölcsebbé és engedékenyebbé válva visszaemlékszik a fiatalabb korában átélt eseményekre, és a saját fejét veri a falba a következő kísérőszöveggel: "hogy én mekkora barom voltam!"

Balance Of Power 2009.05.14. 11:14:45

@dipling: Tobb kerdest is felvet a dolog: a nos haverok vajon irigysegbol mondjak ezt, mert "nekik ugyse lehet" es otthon kuss van vagy hogy adott esetben ok is megtennek/megteszik.

2009.05.14. 13:20:57

@Balance Of Power: mivel szingli, ezért semmi kivetnivaló nincs benne, hülye volt. Nyilván nem hagytam volna ki a lehetőséget, kefélni mindenki szeret. :) Itt nem arról van szó, hogy én "szentember" lennék. Mint már írtam korábban vallásos sem vagyok.

Ettől még deviáns dolognak tartom ezt a "nyitott kapcsolatot", hiába írja le KoborMacska 2-szer ugyanazt.

@KoborMacska: "A nyitott kapcsolat ugyanolyan mint a zárt, csak több van belőle" Ez eleve hülyeség. Több zárt kapcsolatod nem lehet, csak több nyitott.

Attól még nem birtoklom a másikat, hogy elvárom ne csaljon meg, ne tartson szeretőket, további "zárt kapcsolatokat". A lényeg, hogy szerelmesek szerintem csak egy valakibe lehetünk, a többi csak szórakozás, de erre nincs szükséged, ha megfelelő partnered van. És ne mondjátok, hogy az nem jó érzés, ha van valakid, aki csak téged szeret, csak érted van, te pedig őérte.

2009.05.14. 13:35:27

@Balance Of Power: "Ha az asszony egyszer azt mondja, hogy kiprobalna egy masik ferfival, esetleg tobbel, netan egy novel veled harmasban, azonnal beadod a valopert?"

Annyira hihetetlen, hogy én nem bírnám elviselni, hogy valaki más tömködi a feleségem előttem? Ez már beteges. Ha nő lenne a harmadik, akkor izgatna a dolog, de tudnám, hogy ez pedig a párom taszítaná - ha normális. De én ilyet nem kérnék, nem hiszem, hogy ez hiányozna a boldogságomhoz. :) Miért nem elég nektek egy valaki? Ha ebbe valaki belemegy hol a határ? Belegondolok, nagymamám és nagypapám 60 évig voltak házasok, és mégis boldog életet éltek.

Gruppenparty-k, nyitott házasság, össze-vissza kefélések.. Ne magyarázzátok be, hogy ez a normális.

Balance Of Power 2009.05.14. 13:36:52

@Zs0lty: "Szentember", "bigott szentfazek" - ezeket a kifejezeseket egyikunk sem a vallasos ertelmeben hasznalta. De mondhattunk volna "erkolccsoszt" is.

A nyitott-zart elmeletek nekem sem vilagosak. De a felvetesemre nem valaszoltal: mit teszel, ha egyszer az asszony elohozakodik ilyesmivel? Elvegre fantaziai, titkos vagyai mindenkinek vannak. Hajlando lennel vele beszelni ilyen dolgokrol vagy rogton csinalnad a musort?

"És ne mondjátok, hogy az nem jó érzés, ha van valakid, aki csak téged szeret, csak érted van, te pedig őérte." - ez igaz. De a szexre nem feltetlenul. Az csak egy kis szelete a kozos eletnek.

Balance Of Power 2009.05.14. 13:41:10

@Zs0lty: Na, megtalaltad a kerdest ;) Senki nem akarja megmagyarazni, hogy normalis, csupan a dolog letjogosultsagat probaljuk vedeni. Ti ugyanis tuzzel-vassal irtanatok a "devianciat". De tudomasul kell venni, hogy van ilyen es hogy emellett is lehet normalis eletet elni.
Nagyszuleink idejeben legalisan jartak kupiba a ferfiak es az asszony meg csak a szavat sem emelhette fel. Ez sokkal megalazobb...

2009.05.14. 13:53:02

@Balance Of Power: a műsort nem csinálnám, akkor ezt is meg kell beszélni. Viszont meglepődnék, ha ilyet mondana az asszony. Én olyan párt választok, aki hasonlóan gondolkodik. Kiszűröm a deviánsokat. :)

Nagypapám nem járt sehova. Mint mondtam, 60 évig boldog házasok voltak, nem volt félrenézés, mégis boldog életük volt. Tisztelem is nagyon őket. Én ezt tartom követendő példának.

2009.05.14. 13:57:22

Amúgy "dipling" is jót mondott: a "nyitott házasság" és a bennünk lakó, kiirthatatlan féltékenység egymás ellen dolgoznak.

dipling 2009.05.14. 14:05:30

@Zs0lty: a fenének van olyan igény a legtöbb civilizált emberszabásúban, hogy évente egyszer-kétszer elutazzon messzi földre, ha alapvetően otthon is jól érzi magát? Normális ez? (Most jöhet @VicGilson azzal, hogy a nő nem nyaralás.)

dipling 2009.05.14. 14:06:47

@Balance Of Power: nagyszüleink idejében (meg korábban) a nőknek nem volt saját jövedelmük, szélsőségesen függtek a férjüktől (az uruktól). A szülőkhöz hazaköltözni nem számított dicsőségnek, ezért inkább tűrtek, és tudták, hogy miért tűrnek. A napjainkban tapasztalható fene nagy női függetlenség alapja a rendszeres saját jövedelem (szinte minden nő dolgozik) és vagyon. Ilyen körülmények között egy szerencsétlen pasinak észnél kell lennie, mert a mai nők (és ügyvédeik) meg ahhoz értenek nagyon, hogyan kell a férjembert kisemmizni. egy válás során, ráadásul szélsőséges támogatást kapnak az alkalmazott jogrendszertől. Egy átlagos fickónak semmi esélye egy válásból jól kijönni.

kücsük 2009.05.14. 14:07:32

El sem tudom képzelni, milyen lehet nyitott házasságban gyereket nevelni.
"Apu, hol van anyu? Hát kisfiam, épp Tamásnál kávézgat, de nyugi, megbeszéltük, ismerem a tagot, minden rendben van, csak dugnak, vacsorára itthon lesz."

Na ne már, hogy ez normális!
Persze, elfogadom, ha valaki így él, legyen vele boldog, semmi közöm hozzá. Kicsit off is, mert nem a kiscsajról szól, aki ide posztolt, bár Tamás benne van :D

Balance Of Power 2009.05.14. 14:11:30

@Zs0lty: Tehat sok feltekenykedes eseten nincs esely nyitott hazassagra; a nyitott hazassag viszont megoli a feltekenyseget. Tehat lenyegeben jot is tehet a kapcsolatnak?

Zsolty81 (törölt) 2009.05.14. 14:18:42

@Balance Of Power: fordítva, a féltékenység öli meg a nyitott házasságot. Végülis lehet jót tesz, mert így elképzelhető, hogy zárt házasság lesz belőle, azaz visszatértünk a normális élethez. :)

Balance Of Power 2009.05.14. 14:21:50

@kücsük: Ez nagyon hulye pelda. Ilyen korban ahhoz sincs koze a gyereknek, ha egymassal dugnak a szulok.
18-20 eves korban pedig miert ne ertene meg? Kulonben is, akkor nem is erdekli mar a szulok szerelmi elete.
Vagy te foglalkoztal ezzel? Nekem meggyozodesem, hogy a szuleimnel is volt "ez-az", osszeraktam a kepet gyerekfejjel kulonfele balhek alapjan, de sose beszeltunk rola, kesobb se, ma meg mar kit erdekel? Ettol fuggetlenul naluk osszeillobb part nem nagyon ismerek.

Zsolty81 (törölt) 2009.05.14. 14:23:07

@dipling: Normális. Nem álszentkedem, bennem is megfordul néha. De van akaraterőm, és tudom, hogy ez nem lenne helyes. Az én értékrendem szerint. Sok mindent megtehetnék, de nem teszem.

Balance Of Power 2009.05.14. 14:26:12

@Zs0lty: Nem is te voltal a leg"bigott"abb. Te legalabb hajlando vagy a parbeszedre.

kücsük 2009.05.14. 14:31:39

@Balance Of Power: oké, eléggé sarkított volt, de attól még ha belegondolsz hülye egy helyzet.

Nekem ozt nyóc, ZsOltyéval egyezik az értékrendem, egy normálisan működő kapcsolatban, ahol a felek szeretik és tisztelik egymást nincs szükség akármilyen harmadikra, negyedikre, sokadikra. Lehet, hogy gondolsz rá, lehet, hogy iszol egy kávét Tamással, de nem kötsz ki az ágyában, mert nem fér az értékrendedbe. Ha igen, akkor nem jó társat választottál magad mellé. Kivéve, ha a társad ugyanezt csinálja, nem Tamással, mondjuk Ildikóval :)

Zsolty81 (törölt) 2009.05.14. 14:33:38

@Balance Of Power: Köszi. Bigott nem is vagyok, inkább erkölcsös. Ezt elismerem. :) Amúgy jó erről beszélgetni, de a poszt témájától már nagyon eltértünk. :)

Monita219 2009.05.15. 19:20:01

Szerinteme gy nő nagyon is tudja,h mit akar, az a nő, akin az látszik,h mégsem, csak elfolytja magában és eljátsza a naívat.
Először is, miért vett észre valakit azonnal,ha van pasija??? Akkor ő alapból nyitott szemmel járt és nyitott volt. Ha már egy harmadik beférkőzik egy kapcsolatba,akkor ott a figyelem is nő a személye iránt. Tehát a pasi, aki megkérte a kezét is vak volt vagy feltétel nélkül bízott, vagy azt hitte,h ha megadja a gyűrűt, akkor minden le van tudva, elég laposnak tűnt a kapcsolat már. Amit észre kellett volna venni a lánynak megbeszélni és együtt megoldani,h hogy dobják fel. Ha együtt nem tudják,akkor az már baj. Ehelyett ő kifelé fordult.
Másodszor ez egy hosszú folyamat volt, kávézgatások stb... Azért erre egy nő készül, kifesti magát , nevetgélnek, ha fantasztikusat dugtak, akkor érezni lehetett a szenvedélyt,a mit más is észre vett és saját magán ő is, még sem érdekelte, vérszemet kapott és nem tudott uralkodni magán. Egyértelműen hibás, de abban a leghibásabb, ha most úgy akarja megoldani ezt,h elmondja a bűnét. Ez nem az ,h hu de megbánta, hanem , azért mondaná el, mert a lelkén könnyítene, persze ő felszínesen áldozatnak állítja be magát, és óriási bűnbánónak, de nem így van valójában? Miért mondja el,csak azért hogy neki könnyebb legyen.
Sajnos ez a kapcsolat halálra van ítélve, mert ha nem mondja el örök életében bűnhődni fog és a tudatalatt is be fog hódolni a férjének és egy idő után annyira ebbe fordul az egész,h lehet a pasija fog kilépni. Vagy rosszabb esetben a nő újra félrelép, hisz ezt a apsit már kiismert, tudja,h lehet átverni és ha tiszteli a párját, akkor hagyja ott , mert már boldoggá nem fogja tenni, soha sem.
Csak illúzió lenne.
Lehet könnyen ítélkezek, velem is előfordulhat és fordult is hasonló, ezért tudom,h mi megy végig ilyenkor egy nőn, és ezért tudom,h mi milyen érzést vált ki egy nőből és tudom,h csak egy állapot, ami idővel el fog múlni. Tanácsolom mindenkinek, ha valaki hasonló helyzetbe kerülne, bármiylen csábító is, várjon vele, nem kell neki, félév múlva máshogy nézne vissza az egészre. Inkább tanuljon meg kommunikálni és szeretni azzal, akivel elképzeli a jövőjét.

Sokan nem tudnak kommunikálni egymásra, nem tudnak együtt érezni, egymásba belebújni.

Harmónikus kapcsolatban élek, soha nem éreztem ekkora kiegyensúlyozottságot és örülök,h rá találtam az igazira, mert minden annyira természetes és könnyed. Folyamatos lebegés.
:)

Éretlen és meggondolatlan, értékek nélküli cselekedet vagy cselekedet sorozat volt a lány részéről.

A bűn alól a kor és a tudatlanság és a megbánás nem ment fel, csak a megbocsátás, de az a megalázás,amit a valódi párjával tett, nem megbocsátható. Kezdjen új életet, tiszta lappal, új férfival. Nem ő az igazi, a gyűrűvel pedig nem kell sietni, nem tárgyaktól függ a boldogság, amíg ettől függ az sosem igazi boldogság.

razu 2009.05.17. 12:19:57

Joc 2009.05.13. 15:48:25
Úgy látszik itt csupa hibátlan ember tör pálcát egy másik ember felett. Szerintem jól tetted, hogy kipróbáltad, és nagyon helyes, hogy emiatt nem rúgtad fel az addigi életedet. Amit nem tud a barátod, az nem fáj neki. Ha pedig lelkiismeretfurdalásod van, az megint jó, mert azt jelenti, hogy szereted a barátodat. Ha nem szeretnéd, akkor nem lenne.
A férfiak is belemennek ilyen kis kósza numerákba, itt meg tépik a szájukat, meg kurváznak. Szerintem ez álszent dolog. Úgy csinálnak, mintha ők nem csábulnának el néha, vagy nem használnák ki az alkalmat. Hahaha.... Itt mindenki szent ember!


Balangó 2009.05.13. 15:48:28
Jól tetted, ne is mondd el.
Senki nem tökéletes, azok sem, akik itt most lekurváznak. Az ember attól még lehet tökéletes társ, mert megbotlik. A testi hűség túlmisztifikált, tökéletes testi hűség mellett is tönkreteheted a társadat, és időnkénti botlás mellett is lehetsz a legjobb társ.
Az élet hosszú, és 50 év múlva a kapcsolatotok nem azon méretődik le, hogy 2009-ben egyszer szeretkeztél mással is, hanem azon, hogy hogyan éltetek egymás mellett, illetve szeretettel és mosolyogva tudod-e ápolni, amikor esetleg öreg és magatehetetlen. És ha öregen, a halál közelségében egymásra mosolyogtok, és azt mondjátok: "jó volt együtt", akkor semmi jelentősége nincs annak, hogy te őrzöl a szívedben egy ilyen titkot. Ha még egyáltalán emlékszel rá.
Nem vagy kurva. Esendő ember vagy, mint mi mindannyian.

velük értek egyet.

razu 2009.05.17. 12:23:20

a csaj részéről nem volt túl jó ötlet hogy megírta ezt a postot. a sok utálkozó, buta komment után elég valószínű hogy nem fogja tudni a helyén kezelni ezt az ügyet.

respecta /01 2009.05.18. 19:47:23

Nekem az "tetszik" az egészben, hogy várod a felmentésünk, mintegy önigazolásként.
Számolj el te magaddal! Te ismered a pasid, a kapcsolatod minőségét, szintjét. Csak te tudod mit bírna ki ő is és a kapcsolatotok is, mire lenne képes, ha megosztanád vele; hogyan fogadná...stb.
Pontosan tudod, mit fogsz tenni. Azt is tudtad, miért tetted.
Kívánom, hozz jó döntést, ami mindkettőtöknek jót hoz.
***
A sok kisfiú lökdöste itt a mnk, 3 betűjét, ostobán és sértő módon. Semmit nem tudnak a nőkről, magukról; fogalmuk sincs a sexuális kultúráról, mert nem dobálóznának a kifejezéssel.
Gyanítom a legnagyobb sztorizós egyedek, akiknek pl. az aktus megtörténte jelenti a szeretkezést.

naxx · http://alhirek.blogter.hu/ 2009.05.19. 15:15:23

Szerintem az alapvető tisztesség megköveteli, hogy elmondd a párodnak; joga van tudni, hogy mégis hányadán áll veled.

Kagai · http://autostat.hu/markakereskedesek-szervizek 2009.05.19. 15:15:39

Ha már egyszer valaki belemegy ebbe, az tudja, ez az elejétől bűn. Ergo:
1 - titok a sírig a legelejéről
2 - ha lebuksz, hát lebuksz, de ne nyávogj megbocsátásért.
Ez van. Ez egy szemét dolog. Az elejétől.

teabore 2009.05.19. 15:55:16

Tudom, ódivatú vagyok, de számomra (és a kedvesem számára is) a szex a szerelem kifejezésére szolgál, attól nem elválasztható, így lesz teljes a kép - sohasem volt egyéjszakás kalandom, neki sem. Vagy lehet, hogy ezt így nem ide kellett volna írni?....

Pilgram (törölt) 2009.05.26. 11:35:24

azt hiszem rosszul látok! ebben az országban ezekszerint szinte mindenki a hűség szobra és tökéletes párkapcsolatban él. akkor itt lenne az ideje ezt a fene nagy morális tartást az adófizetésre, közlekedésre, város-tisztántartásra meg az egyéb ezer hasonló, itthon igencsak problémás társadalmi/gazdasági stb területre is kivetíteni, jóóóóó? jaaa vagy mégiscsak néha néha félrekúúrtok? képmutató, gerincetelen banda.

Pilgram (törölt) 2009.05.26. 11:36:54

@Balance Of Power: a bigott szentfazekak a legnagyobb faszmánok BTW (copyright: tardablog, Cicuka)

babraba 2009.06.03. 20:57:06

hát, bazzeg...:

1, ha kussolsz, akkor örökre maradj csöndben és örülj, mint majom a farkának, hogy nem basztak ki, mint macskát szarni, adj hálát az égnek, hogy melletted van, és sose halljuk azt, hogy nem főzted meg a kedvenc babletkóját, és nem szoptad le reggel...
2, ha elmondod, és vele akarsz maradni, egy rohadék vagy, aki csak a "döntés felelősségt" hárítja át a másikra, érezze magát ő szarul veled
3, ha elmondod, és mész, na az lesz az egyetlen tisztességes megoldás! (bár nem valószínű, hogy megérdemli amit érezni fog ezek után...)

Bakker lehet mással szexelni, de akkor legyen döntési lehetősége a másiknak, hogy akar veled maradni, vagy sem. Sunyiskodni, hazudozni gusztustalan!

Egyed Anita Panka 2009.06.07. 18:51:16

Jó lenne pontosan tudni, hogy mit takar a "3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal" kitétel.
Mert nekem speciel nem hianyzik olyan ember az eletembe, aki ott van ugyan, de nem azert, hogy megosszam vele a vilagomat. Ha meg meg tudom vele osztani a velem torteno elmenyeket, akkor sose merul fel, hoyg elmondjam-e neki azt, amit megéltem....

KoborMacska 2009.06.08. 11:00:39

@Zs0lty: " És ne mondjátok, hogy az nem jó érzés, ha van valakid, aki csak téged szeret, csak érted van, te pedig őérte."

De, az is jo, csak nem sok olyan van ( a legtobb bosz huseg-lovagnak jocskan van vaj a fule mogott, a minta hazassagoknak sokszor igen furcsan es hirtelenul van vege, stb).

Egyed Anita Panka 2009.06.08. 20:43:26

@KoborMacska:
Hány ilyet lattal, és azok hogy voltak? Hány éves emberek ezek? (Szeretnem latni, hogy a fiatalabbak mar okosabbak ebben, mint a regi beidegzodesek foglyai..)
Nem lehet, hogy azok nem erzelmi kapcsolatok voltak, hanem uzleti megallapodasok....?

KoborMacska 2009.06.14. 05:00:33

@Egyed Anita Panka: A legutobbi barati osszejovetelen kb 25-en voltak, korra nezve eleg vegyesen - mondjuk remego feju aggastyanokat spec nem lattam.
Kivetel nelkul erzelmi kapcsolatok voltak, hiszen ez a polyamory lenyege. Tehat nem uzleti kapcsolat, nem is swingeles, hanem hosszutavu, elkotelezett erzelmi, szerelmi kapcsolatok.
Volt akinek ott volt a felesege es a baratnoje is, lathatolag a legjobb barati viszonyban.

elegantl 2009.10.29. 10:48:54

@félreértitek már megint: és pont a férfiak riherongyoznak, amikor a világon a legjobban keresők között a NŐI kurvák vannak. Elég ritkán lehet férfit találni a szakmában aki nem meleg.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2010.05.18. 14:08:25

@Wannabe: csak neki tenne jót, a lelkiismeretének

sokan gondolják jó fej vagyok megbánom bűnömet, de csak a terhüket nem tudják cipelni,

Hael88 2016.03.13. 02:15:34

Szia:) én úgy gondolom h egy jól műkődő párkapcsolatban nincs helye 3. Félnek ha le cseréled 1 éjszakára azzal már szerintem nagy eséllyel halott a dolog valahol tudatosan történt mert tudtad h mi fog történni ha át mész meg kell tanulni el utasítani, szerintem ilyenkor egy férfi szakít.
süti beállítások módosítása